Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Utánpótlás csapataink hétvégi eredményei

U12 - MLSZ Országos U12 - Észak-Kelet - 26. forduló (Múcsony Sportpálya) (2024.05.18.)

Sajóvölgye Focisuli - Várda Labdarúgó Akadémia: 1-3

gól: Németh ill. Obsitos, Stolykó (2)

SVF: Farkas Botond, Simon Merse, Róth Dániel, Zahora Regő, Benedek Bálint, Rási Bálint, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Balogh Noel, Antal Ábel, Jakab Gergő, Varga Milán, Pásztor Zétény, Draskóczi Bálint, Németh Norbert, Barva Bálint

Soltész Péter: „A bajnokság legjobb formájában lévő Kisvárda ellen játszottuk a soros bajnoki mérkőzésünket. A második félidőben egy szép támadás végén sikerült vezetést szereznünk, az utolsó negyedben azonban kicsit elfáradtunk, így ellenfelünk nagy nyomás alá helyezett minket és sikerült megfordítaniuk a mérkőzést. Gratulálok a gyerekeknek, mert maximálisan betartották a kérteket, remekül dolgoztak. Jobbulást kívánunk a sérülést szenvedő Balogh Noelnak

SVF U12 kicsi csapatkep.jpg


U12 - MLSZ Országos U13 - Észak-Kelet - 26. forduló (Múcsony Sportpálya) (2024.05.18.)

Sajóvölgye Focisuli - Várda Labdarúgó Akadémia: 1-4

gól: Spisák ill. Smilniak (2), Szpivák, Povkhanych

SVF: Körmendi Gergő, Farkas Zalán, Papp Csongor, Kovács Benedek, Gál Kristóf, Spisák Balázs, Ivancsó Milán, Bárány Bence, Cziránku Kristóf, Száraz Antal, Vermes János, Petrovics Roland, Holczman Hunor, Sziget Zalán, Bordás Márk

Nagy Attila: "A Kisvárda volt a vendégünk. Zárt védekezésből indultunk ki, amit a játékosok fegyelmezetten megvalósítottak. Ennek ellenére az ellenfél időnként rést talált és helyzetig, gólig jutott. Az akarat a helyén volt, ami tisztes helytálláshoz volt elég. A mai napon nem tudtuk megszorítani a jól játszó ellenfelünket, de egy szépítő gólnak tudtunk örülni. Gratulálok a Kisvárda csapatának."

SVF U13 csapatkep kicsi.jpg


U14 - MLSZ Országos U14 Alap Kelet - 25. forduló (Nyíregyháza) (2024.05.18.)
 
Nyíregyháza - SVFS 1-3 (1-2)
 
SVFS: BENCSŐ B. - VANYÓ B., BEREZNAI V., KISZELY N., NYÍRI B. (KISZELY M.) - HEGEDŰS M. ,SHALFIEIEV D. (KOZMA B.) -VINCZE Z., VISZÓCZKI O. (RAKACZKI J.), TÓTH B. (HORVÁTH B.) - DANCS B. (KUCHTA D.)
 
Gól: Csáki ill. Tóth Bence (2), Vincze Zoltán
 
Kiser László: "Az első félidőben rendben volt a védekezésünk (a gólt egy nagy egyéni hiba után kaptuk), jól zártuk le a területeket a hazai játékosok előtt, a megszerzett labdákból több gyors és veszélyes támadást is vezettünk. A második félidő első részét nagyon megnyomta a Nyíregyháza, de fegyelmezett és lelkes védekezéssel átvészeltük ezt a nehéz időszakot. A játékrész második felében már sikerült több olyan kontratámadást is vezetnünk amiben benne volt a 3. gól megszerzésének és a mérkőzés lezárásának lehetősége. Ezt a gólt végül pár perccel a lefújás előtt az a Tóth Bence szerezte meg aki ezen a mérkőzésen rengeteg gondot okozott a hazai védőknek. Gratulálok a srácoknak, ez a mai egy komoly teljesítmény volt, aminek egy bravúros, de teljesen megérdemelt győzelem lett a jutalma."

U16 - MLSZ Regionális U16 - Észak-Kelet (felső ág) - 9. forduló (Elek Ákos Utánpótlás Központ) (2024.05.16.)

Sajóvölgye Focisuli - Gesztely: 10 - 2 

gól: Balázsi, Zagyva, Daniel, Csirmaz (2), Beregszászi, Debreczeni (2), Iski (2) ill. Kanalas, Horváth

SVF: Holczman Fábián - Herbék Máté (Gulyás Botond), Szita Illés, Beregszászi Flórián, Filkóházi Ádám, Balázsi Bence (Debreczeni Sándor), Árvai Ádám, Zagyva Patrik (Csirmaz Levente), Kerekes Benett, Angyal Péter, Daniel Dostal (Iski Levente)

Kalász Gábor: "Tudunk ennél sokkal jobban is játszani, sok helyzetet kihagytunk, sok volt a labdaérintés, ezáltal lassúak voltunk. Ennek ellenére elégedett vagyok a srácokkal, mert így is kombinatív játékot nyújtottunk és összességében a védekezésünk is rendben volt."


U19 - MLSZ Regionális U19 kiemelt Kelet – 25. forduló (Debrecen) (2024.05.19)

DEAC – Sajóvölgye FSE: 3 – 0 (2 – 0) (Incze (2), Pirka)

SVF: Havasi Dominik (Vermes Ádám) -  Juhász Bence, Sipos Péter, Lukács Flórián, Koós Flórián, Papp Máté, Bochkor Vasyl, Vislohuzov Maxsym, Kapott Gábor, Szijártó Balázs (Benedek Kornél), Ferkel Dániel (Pipoly Olivér)

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: