Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Túl az első októberi hétvégén utánpótlás csapataink

U12-es csapatunk szintén Debrecenben, a DEAC vendégeként folytatta a bajnokságot. A hatodik fordulóban megrendezett mérkőzésen Kiser László csapata magabiztos győzelmet aratott a Civis városban.
 
DEAC U12 – SVF U12: 1 – 4 (Kerekes ill. Molnár, Rási (3))
 
SVF U12: Ficzere Marcell – Molnár Balázs, Horváth Kornél, Ligeti Levente, Rási Bálint, Szegedi Márk, Horváth Hunor, Polgári Gábriel, Lakatos Patrik
cserék: Dusza Dániel, Jancsurák Áron, Papp Lóránt, Jáborszky Noel, Pohóczki Ádám
 
Kiser László: „Mozgalmasan kezdődött a mérkőzés, sok esemény volt az első két negyedben. Az egyik legfontosabb a hazai csapatot sújtó, teljesen jogos kiállítás volt, ami érthető módon megzavarta őket. Ezt a zavarodottságot nagyon jól használtuk ki és a nyolc perc alatt szerzett 4 góllal magabiztos előnyt szereztünk. A 2. negyed vége előtt egy távoli lövésből született góllal szépítettek a hazaiak. A nagy szünetben a DEAC rendezte a sorait és mindent egy lapra feltéve igyekezett támadni és még szorosabbá tenni a mérkőzést. Ez azt eredményezte, hogy változatos lett a játék, mind a két kapu előtt adódtak komoly gólszerzési lehetőségek, amelyek sorra ki is maradtak, így már nem változott a félidőben kialakult eredmény. Úgy gondolom, hogy megérdemelték a srácok ezt a győzelmet, fegyelmezetten, motiváltan és kapura veszélyesen játszottak.

 
Debrecenben folytatódott a bajnoki idény U13-as együttesünk számára. Soltész Péter tanítványai a DEAC korosztályos csapatával mérkőztek a hatodik fordulóban.
 
DEAC U13 – SVF U13: 5 – 0 (Antal, Orbán, Fodor, Kulcsár, Harsányi)
 
SVF U13: Farkas Botond – Kozma Dániel, Varga Milán, Kavalecz Bence, Pásztor Zétény, Benedek Bálint, Simon Merse, Barva Bálint, Jakab Gergő
cserék: Oláh Roland, Draskóczi Bálint, Németh Norbert, Jaksi Gergő, Balogh Noel, Monyók Ákos
 
Soltész Péter: „A mai napon sajnos nagyon pontatlanul, sok hibával játszottunk. Ellenfelünk megérdemelten nyerte a találkozót, amihez gratulálok nekik!

 
U14-es csapatunk a Szolnok ellen, hazai környezetben folytatta az idényt október 6-án.
 
SVF U14 - Szolnoki MÁV U14: 2 - 3 (Gál, Farkas ill. Csobán (2), Babella)
 
SVF U14: Teleki Zalán - Papp Csongor (Holczman Hunor),  Vermes János (Száraz Antal), Kovács Benedek, Gál Kristóf (Beregszászi Milán), Spisák Balázs, Várkonyi Norbert (Németh Gábor), Bárány Bence (Uher Marcell), Ivancsó MIlán, Bordás Márk, Farkas Zalán (Cziránku Kristóf)

Október 3-án, csütörtöki játéknapon a hatodik fordulóval folytatódott a bajnoki idény U17-es csapatunk számára. Kalász Gábor legénysége Encsre látogatott.
 
Encs U17 – SVF U17: 0 – 7 (0 – 2) (Lovas, Iski, Angyal (2), Filkóházi (2), Csirmaz)
 
SVF U17: Répási Gábor – Iski Levente (Debreczeni Sándor), Lovas Máté, Filkóházi Ádám (Zagyva Patrik), Árvai Ádám (Nagy Tamás), Kerekes Benett (Kemecsey Konrád), Gulyás Botond, Szita Illés (Tóth Botond), Angyal Péter, Magyari Gergő (Csirmaz Levente), Darabos Róbert (Beregszászi Flórián)
 
Kalász Gábor: „Az első félidőben lassan, álmosan játszottunk. Nem voltak megfelelőek a távolságok sem. Egyénileg és csapat szinten is sokat hibáztunk. A második félidőben kicsit már jobban néztünk ki. Előjöttek a begyakorolt dolgok, szép gólokat lőttünk. Gratulálok a srácoknak az újabb kapott gól nélküli győzelemhez.

Október 5-én Soroksáron folytatódott a bajnokság U19-es csapatunk számára. Szabó István tanítványai az ötödik fordulóban első vereségüket szenvedték az idei bajnoki kiírás folyamán.
 
Soroksár U19 – SVF U19: 4 – 1 (2 – 1) (Szász, Bartha (2), Lengyel ill. Béres)
 
SVF U19: Havasi Dominik (Vasmán Csaba) – Juhász Bence (Lovas Máté), Pataki Márk (Sziklai Gergő), Matusz-Kalász Bence (Soltész Bence), Menyhért Kristóf (Fercsák Edvárd), Ronyecz Patrik, Pipoly Olivér, Béres Dániel, Oláh Marcell, Hanász Milán, Lévai Áron (Angyal Péter)

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: