Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Infrastruktúra fejlesztés a Múcsonyi alközpontban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sajóvölgye Focisuli infrastruktúra fejlesztése a Múcsonyi Alközpontnál június 5-én. Régóta tervezett fejlesztést sikerült megvalósítani egyesületünknek az Magyarország kormányának köszönhetően. Átadásra került a közúttól egészen a parkolóig tartó bevezetőút, melyet térkővel kirakva, magas színvonalú munkát végezve készített el a kivitelező.

Az avató ünnepségen Negrutz Ágoston a Sajóvölgye Focisuli elnöke köszöntötte a megjelenteket. Beszédében megköszönte a kormány kezdetek óta tartó kimagasló támogatását, valamint elismerését fejezte ki az egyesületnél dolgozó valamennyi szakember felé, akiknek köszönhetően az SVF 13 éves fennállása óta folyamatosan fejlődő tendenciát mutat. Külön kiemelte Kádár Zsolt operatív igazgató szerepét, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a magas színvonalú szakmai képzés és infrastruktúra kiépítésében.

Viszlai Viktor Múcsony község polgármestere köszönetét fejezte ki a Focisuli felé azért, amiért az egyesület által a kis település pezsgő módon tagja az országos sportéletnek. A település első embere bízik a hasonlóan magas színvonalú folytatásban.

Berkó Lajos a Sportért Felelős Államtitkárság kabinetfőnöke elismerően szólt a Sajóvölgye Focisuli működéséről. Örömét fejezte ki a folyamatos fejlődés, a magas színvonalú szakmai munka és a gyermekek sportra való nevelése okán. Elmondta, a kormány számára továbbra is kiemelten fontos a sport, ezen belül is az utánpótlás képzés, hiszen az itt nevelkedő fiatalok a sikeres jövő zálogai.

Demeter Zoltán a térség országgyűlési képviselője, mint a Sajóvölgye Focisuli egykori alapítója büszke arra, amit az együttes az elmúlt 13 év folyamán elért. A szakmai stáb magas szintű munkájának köszönhetően a Sajóvölgye Focisuli sikeres felülvizsgálaton esett át, így a továbbiakban is tehetségközpontként folytathatja működését.

Az esemény végén szalagátvágásra került sor. Berkó Lajos kabinetfőnök, Negrutz Ágoston klubelnök, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Viszlai Viktor polgármester és Elek Ákos az SVF sportigazgatója közösen vágták át a nemzeti színű szalagot, átadva ezzel a felújított szakaszt a rendeltetésszerű használatnak.

Az út megújítása lényegesen könnyebbé teszi a létesítmény megközelítését, modern bejáratot és parkolási lehetőséget biztosít az ide látogató vendég együttesek, valamint a gyermekeket kísérő szülők, hozzátartozók, futballkedvelők számára egyaránt.

Az ünnepi eseményen a Focisuli valamennyi korosztálya részt vett, majd az átadót követően edzésbe is álltak a fiatal labdarúgóink.

gyerekekkel kicsi.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: