Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Négy nagypályás korosztályunkból három győztes bajnoki vívott a hétvége során

Heti bajnoki beszámolók (2024. április 22.)

Öt gólos győzelmet aratott U14-es korosztályunk

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 21. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - DEAC 5 - 1
Múcsony, 2024.04.20 - 10:00

Gólszerzők: Hegedűs Milán (2), Tóth Bence, Viszóczki Olivér, Verebélyi Noel

SVF: Bencső B., Kiszely N., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Shalfieiev D. (Angyal D.), Hegedűs M., Vincze Z. (Verebélyi N.), Dzobko D. (Dancs B.), Viszóczki O. (Kiszely M.), Tóth B.

 

2024-04-21 U14-Cigand_3237.jpg


U19: három gól, három pont!

Újabb sikeres bajnokit vívott legidősebb korosztályunk, ezúttal Kecskemétről sikerült elhozniuk a három pontot.

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 21. forduló
MERCEDES KLC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 0 - 3
Kecskemét, 2024.04.20 - 14:00

Gólszerzők: Nagy Ferenc (2), Ferkel Dániel

SVF: Havasi D., Juhász B., Sipos P., Lukács F., Pataki M. (Pipoly O.), Koós F. (Stiber T.), Nagy F., Vislohuzov M., Kapott G., Ferkel D. (Benedek K.), Papp M.

Zimmermann Tamás: Hétről hétre fegyelmezetten dolgoznak a fiúk, egységesek, motiváltak. Már most több pontot szereztünk, mint az egész őszi szezonban. Nehéz meccs volt a mai, de csapatként dolgoztunk és mindenkinek helyén volt szíve.

 

20240420_154647(0).jpg


Emberhátrányban nyert felnőtt csapatunk a Sajóbábony ellen

BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 24. forduló
ÓZD-SAJÓVÖLGYE - SAJÓBÁBONYI VSE 1 - 0
Ózd, 2024.04.20 – 17:00

Gólszerző: Zimányi Ádám

Ózd-Sajóvölgye: Pápai K., Takács T., Bene A., Stefán B., Sztankó D., Szlifka C. (Juhos D.), Havasi Á., Filkóházi D. (Fercsák R.), Komári G. (Pataki R.), Zimányi Á., Szemere N.

Sajóbábonyi VSE: Gergely R., Mezőssy L., Rontó A. (Nagy D.), Németh D., Németh B., Bodnár D., Madarász M., Huszti D. (Bucsák S.), Szemere S. (Jónás K.), Tóth I., Tóth T.

Bene Attila játékos-edző: – Nem szoktunk a játékvezetéssel foglalkozni, de amivel most találkoztunk, az szembe ment a labdarúgás összes írott és íratlan szabályával. A csapat második félidei hősies teljesítményéhez gratulálok. Szlifka Csabának mielőbbi gyógyulást kívánok.

Németh Dénes játékos-edző: – Harcos és küzdelmes mérkőzésen megnehezítettük a bajnokcsapat dolgát. Sok sikert nekik az osztályozóra!

 

2024-04-20 OZD-Sbabony_3160.jpg


Hátrányból fordítva, jó második félidei teljesítménnyel nyerte Cigánd elleni bajnokiját U16-os korosztályunk

MLSZ Regionális U16 Északkelet Felső ág 5. forduló
SAJÓVÖLGYE - CIGÁND SE 4 - 2
Putnok, 2024.04.21 - 10:30

Gólszerzők: Kerekes Benett, Daniel Dostal, Árvai Ádám, Lakatos Roland,

SVF: Holczman F., Árvai Á., Szita I. (Herbák M.), Tóth B. (Zagyva P.), Balázsi B. (Debreczeni S.), Csirmaz L. (Iski L.), Kerekes B. (Beregszászi F.), Gulyás B., Darabos R. (Lakatos R.), Magyari G., Dostal D.

Kalász Gábor: Az első 20 percben pont azokat a hibákat követtünk el amire külön felhívtam a játékosok figyelmét és készülünk is rá, hogy ezeket kijavítsuk. A második félidőben nagyon sokat javult a támadójátékunk sokkal kreatívabbak voltunk és a védekezésünk is összeállt. Úgy gondolom hátrányból felállva teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, köszönöm a srácoknak a születésnapi ajándékot.

 

2024-04-21 U14-Cigand_3237.jpg


U12-U13: egy jó és egy gyengébb teljesítmény a bajnokság legjobbja ellen

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 22. forduló
SAJÓVÖLGYE - DVSC 0 - 5
Múcsony, 2024.04.21 - 11:00

Sajóvölgye: Antal Á., Simon M., Zahora R., Benedek B., Varga M., Pásztor Z., Kavalecz B., Kozma D., Balogh N., Farkas B., Draskóczi B., Róth D., Jakab G., Lippai B., Németh N., Barva B.

Soltész Péter: A bajnokság egyik, hanem a legerősebb csapata volt a vendégünk. A gyerekek fegyelmezetten játszottak, az volt a célunk, hogy az előző 3 egymás elleni meccsen tapasztalható fejlődési ívet tartsuk. Ez sikerült, hiszen a legutóbb nem igazán voltunk veszélyesek a kapura, most 0-0-nál és a meccs végén is üres kapus ziccerünk volt és ezen felül is volt pár lövésünk. Gratulálok a gyerekeknek, mert jó mentalitással dolgoztak egész héten! Gratulálok a DVSC-nek is, ügyesen játszottak!

 

processed-C0A7DA92-800F-4EC5-8230-1AA1C1729357.jpeg

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 22. forduló
SAJÓVÖLGYE - DVSC 0 - 9
Múcsony, 2024.04.21 - 13:00

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Kovács B., Gál K., Spisák B., Ivancsó M., Bordás M., Bárány B., Cziránku K., Száraz A., Vermes J., Apró M., Holczman H., Szigeti Z., Beregszászi M., Uher M.,

Nagy Attila: A DVSC csapatát fogadtuk. Mint az eredmény is mutatja, ezen a mérkőzésen nagyon gyengén teljesítettünk. Volt mérkőzésterv, volt taktika, de valami nem stimmelt. Az említett dolgokat úgy próbáltuk megvalósítani, hogy elkerüljük a bajt, ami hiba volt, a bajt inkább meg kellett volna előzni. A bajt csak úgy lehet elkerülni egy ilyen csapat ellen, ha merünk bátrabban focizni. Ez ma nem ment. Ezen a meccsen egyénileg és csapatként sem tudtunk megfelelően teljesíteni. Nem voltunk kellően élesek, kellően éhesek és kellően bátrak, kezdeményezőek. Így a meccsen csak statisztálni tudtunk az ellenfél focijához. Van ilyen egy csapat életében. Ami biztos, hogy ebből tanulni szükséges nekem és a játékosoknak is. Átgondolom, hogy miben hibáztam én és mit nem adtam át helyesen, ami ezt a különbséget okozta. Megbeszéljük a dolgot, és felhasználjuk az előrelépés érdekében. Gratulálok az DVSC csapatának.

 

kép Sajóvölgye Dvsc.jpg

 

U17: hét gól képében jött ki a különbség

MLSZ Országos U17 Alap 18. forduló
FEHÉRVÁR FC - SAJÓVÖLGYE 7 - 0
Székesfehérvár, 2024.04.20 - 13:00

SVF: Siroki S., Lévai Á., Angyal P., Herbák B., Ronyecz P. (Hosszúréti B.), Soltész B. (Árvai Á.), Szita I. (Balázsi B.), Bochkor V., Czékus B., Menyhért K. (Orosz Zs.), Hanász M.


U11-U10-U9-es korosztályunk ezúttal Mezőkövesden járt tornán

Résztvevő csapatok: Mezőkövesd-Zsóry FC, Eger SE, Salgótarjáni BTC, Sajóvölgye

U11: Horváth Hunor, Ligeti Levente, Pohóczki Ádám, Jancsurák Áron, Rási Bálint, Lakatos Patrik, Szegedi Márk, Szabó Zsombor, Horváth Kornél, Pavlánszki Hunor, Papp Lóránt, Pásztor Noel, Fábián Tamás

A tornán gólt szereztek: Papp Lóránt (5), Szegedi Márk (3), Szabó Zsombor (2), Rási Bálint (2),Pavlánszki Hunor (2), Fábián Tamás

Budai Tamás értékelése: Mezőkövesden szerepeltünk a hétvége során. Az eddigiekhez képest kicsit másabb lebonyolítású tornán vettünk részt, megnövekedett játékidővel és egy körös mérkőzésekkel, amihez jól alkalmazkodtak a játékosok. A mérkőzések során sok gólt szereztünk, a támadó játékunk rendben volt, hiány érzetem a védekezést illetően van egy kevés, ettől függetlenül úgy gondolom jól teljesített a csapat, így jár a dicséret mindenkinek.

 

IMG_20240422_105957.jpg

 

U10: Asztalos Máté, Szilasi Balázs, Molnár Balázs, Kovács Milán, Németh Ábel, Szuhai Áron, Váradi Marcell, Pingor Olivér, Kocsis Bence, Vaszlovics Milán, Vaszlovics Judit, Balogh Lara, Szűcs Dániel

A tornán gólt szereztek: Szuhai Áron (6), Molnár Balázs (2), Németh Ábel (2), Asztalos Máté, Kovács Milán (2), Váradi Marcell

Divinszki József értékelése: Egyre többször tudjuk megvalósítani a tornákon és a mérkőzéseken az edzéseken tanultak, egyénileg és csapat szinten is. A mérkőzések nagy részében szervezettek voltunk, jók voltak az átmenetek védekezésből támadásba, megfelelő volt a labdabirtoklásunk, amiből tudtunk gólokat szerezni, illetve sok gólszerzési lehetőséget, valamint sok lövő helyzetet is ki tudtuk alakítani. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Mezőkövesd torna 2.jpg

 

U9: Czigány Levente, Orosz Botond, Orosz Milán, Tátrai Zsombor, Deák Viktor, Beregszászi Adrián, Hanász Kristóf, Kertész Attila, Szuhay Zétény, Rőczei Márk. Farkas Hunor

Bencső Endre értékelése: Hétvégén Mezőkövesdre látogatunk. A csapat megfelelő agresszióval játszotta végig a tornát, sok szép gólt rúgtunk és a védelmünk is rendben volt. Gratulálok a srácoknak, valamint Kertész Attilának a külön díjhoz.

 

image0.jpg


U8-as korosztályunk vasárnap a DVTK Labdarúgó Akadémia által szervezett tornán vett részt.

Résztvevő csapatok: Sajóvölgye U8, Kazincbarcika U8, DVTK U8, Miskolc Népkert U9, Tiszaújváros FC U9, MVSC U9-U10

Eredményeink:
SAJÓVÖLGYE-MISKOLC NÉPKERT 2:1
SAJÓVÖLGYE-TISZAÚJVÁROS 0:2
SAJÓVÖLGYE-DVTK 1:2
SAJÓVÖLGYE-KBSC 2:2
SAJÓVÖLGYE-MVSC 1:1

Csapatunk 5 ponttal az 5. helyen végzett.

Csapattagok: Marsi, Szabó B., Szabó M., Váradi, Dányi D., Dányi B., Kovacs, Barnóczky, Farkas
Edző: Szakonyi Zsolt, Szabó József

Szakonyi Zsolt: A rendezvényen 6 csapat egyszerre két pályán 4+1-es felállásban játszott körmérkőzéses formában. A csapatom játékával messzemenőkig elégedett vagyok, lendületesen, kellően motiváltan és megfelelő agresszivitással játszottak a srácok. Megjelent a kombinatív, kreatív játék a páros kapcsolatok a játékosok együttműködése. Igazi csapatként játszott a Sajóvölgye. Amiben kicsit hiányérzetem volt az a résztvevő csapatok összetételét illeti, mivel 3 csapatnál zömében U9-es és U10-es gyerekek is játszottak, ráadásul a meccsek játékvezetők nélkül zajlottak, pedig egy ilyen jellegű rendezvény ezt igényelte volna. A fejlődés szempontjából ennek ellenére pozitívan ítélem meg a tornát.

 

1713721943456.jpeg

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: