Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

U13-as bravúr, U19-es siker

Heti bajnoki beszámolók (2024. április 1.)

Hátrányból, négy gólt lőve fordított U19-es csapatunk a Grosics Akadémia ellen

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 18. forduló
GROSICS AKADÉMIA FK - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 1 - 4
Székkutas, 2024.03.28 - 14:00

Gólszerzők: Kapott Gábor (2), Juhász Bence, Ádám Lajos

SVF: Vermes Á. (Havasi D.), Juhász B. (Szijártó B.), Sipos P., Benedek K., Lukács F., Koós F. (Ferkel D.), Nagy F. (Ádám L.), Vislohuzov M. (Pipoly O.), Kapott G. (Pataki M.), Papp M., Szlifka Cs.

Zimmermann Tamás: Hat óra utazást követően megérkezni egy meccsbe úgy, hogy a mérkőzést egy " mezőn" játszod, mentálisan nem könnyű feldolgozni. A CSAPAT jelenlegi erejét jól mutatja, hogy nem vesztünk el a problémák között. Ráadásul mind a négy gólunk parádésra sikerült. Le a kalappal a fiuk előtt!

 

U14: 3-1-es vereség az Eger ellen

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 18. forduló
EGER SE - SAJÓVÖLGYE 3 - 1
Eger, 2024.03.28 - 10:00

Gólszerző: Shalfieiev Diemid

SVF: Bencső B., Kiszely N. (Dancs B.), Vanyó B., Kozma B. (Rakaczki J.), Bereznai V., Shalfieiev D., Hegedűs M., Vincze Z. (Angyal D.), Dzobko D., Viszóczki O. (Tamás P.), Tóth B. (Nyíri B.)

Kiser László: Sajnos ma ugyanaz történt velünk mint az előző két hazai mérkőzésünkön. Védekezésben súlyos hibák követtünk el, támadásban pedig rengeteg rossz döntést hoztunk. Mind a három hazai gól nagy egyéni hiba után született, az egri kapu előtt pedig kihagytuk a legnagyobb helyzeteket is. Amíg ezen nem tudunk változtatni, addig nem lesz sok sikerélményben részünk. A hazai csapatnak gratulálok, rendkívül motiváltan futballoztak és megérdemeltek a győzelmet.

 

U13-as bravúr Kisvárdán!

U13-as és U12-es korosztályaink csütörtökön a Várda Labdarúgó Akadémia otthonában léptek pályára.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 19. forduló
VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 0 - 2
Kisvárda, 2024.03.28 - 12:00

Gólszerzők: Farkas Zalán, Apró Márk

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Vermes J., Kovács B., Spisák B., Ivancsó M., Bordás M., Bárány B., Cziránku K., Farkas Z., Apró M., Holczman H., Szigeti Z., Uher M., Beregszászi M.

Nagy Attila: Kisvárdan játszottunk az aktuális bajnoki fordulóban. A hazai csapat labdabirtoklásban végig dominálni tudott. Nekünk a fegyelmezett védekezés feladata jutott, amit a csapat nagy akarattal, egymást kisegítve valósított meg. Volt néhány veszélyes kontránk, az egyikből sikerült gólt szerezni. Végig nyomott az ellenfél. A hazaiaknak voltak nagy lehetőségeik. Valaki mindig odaért és hárított. Volt, hogy a szerencse állt mellénk. A végén egy kis-szöglet után valahogy bekapartuk a labdát a hálóba és vége volt a mérkőzésnek. Természetesen nagy öröm ez a csapatnak, de fontos, hogy a játékosok reálisan tudják értékelni, hogy miben voltunk jók és miben nem ezen a mérkőzésen. Dicséretes csapatmunka volt, gratulálok a srácoknak!

kép Kisvárda Sajóvölgye.jpg


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 19. forduló
VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 4 - 0
Kisvárda, 2024.03.28 - 12:00

Sajóvölgye: Farkas B., Rási B., Pásztor Z., Benedek B., Simon M., Róth D., Kavalecz B., Varga M., Balogh N., Monyók Á., Kozma D., Lippai B., Zahora R., Barva B., Németh N., Draskóczi B., Jakab G., Pavlánszki H.

Soltész Péter: Soros bajnoki fordulónk, egy újabb akadémiai csapat, a Kisvárda ellen volt. Az első félidőben jól tartotta magát a csapat, fegyelmezettek voltunk, kevés teret engedtünk ellenfelünknek. A harmadik negyed közepétől, sokszor elcsúsztunk, indokolatlanul kirohangáltunk, amivel területet adtunk a várdaiaknak. Összességében gratuláció illeti a gyerekeket, igyekeztek tudásuk javát nyújtani! Gratulálok az U13 győzelméhez!

processed-D9C3A098-5BA5-4BDC-A261-4D0F378C629B.jpeg

 

U17: küzdelmes véghajrában sikerült visszajönni a mérkőzésbe, de a pontszerzés elmaradt

U17-es korosztályunk az Illés Akadémiát fogadta szombaton Elek Ákos Központunk center pályáján. A mérkőzés első félidejében többnyire a mieink kezdeményeztek, ám egy kontrából a 41. percben a vendégek szereztek előnyt. A második félidő nem indult jól számunkra, a magasabb ritmusba kapcsoló vendégek gyorsan növelték előnyüket a fordulást követően, a 47., majd 50. percben is betaláltak. Úgy tűnt ezzel le is zárja a szombathelyi alakulat a mérkőzést, ám a 81. percben egy bal oldali beadást követően Berta Bálint fejes góljával előbb szépített csapatunk, majd 3 perccel később Bochkor Vasyl remekül tört be a tizenhatoson belülre, akit csak szabálytalan eszközökkel sikerült megállítani. A megítélt büntetőt maga a sértett értékesítette, így izgalmassá téve a véghajrá. A hátra lévő időben nagyot küzdött a csapat, ám újabb találat már nem született, így pontot csenni nem, csak megszorongatni sikerült a bajnokság éllovasát.

MLSZ Országos U17 Alap 15. forduló
SAJÓVÖLGYE - ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 2 - 3 (0 - 1)
Putnok, 2024.03.30 - 10:00


Gólszerzők: Berta Bálint, Bochkor Vasyl

SVF: Siroki S., Lévai Á., Berta B., Angyal P., Filkóházi Á. (Herbák B.), Soltész B., Ronyecz P. (Balázsi B.), Bochkor V., Czékus B., Menyhért K. (Gulyás B.), Hanász M. (Hosszúréti B.)

2024-03-30 U17-Illes_2854.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: