Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Minden korosztályunk idegenben szerepelt

Heti mérkőzésbeszámolók (2024. március 18.)

Magabiztos sok gólos győzelmet aratott U14-es korosztályunk Salgótarjánban


MLSZ Országos U14 Alap Kelet 16. forduló
SBTC SPORT KFT. - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 1 - 8
Salgótarján, 2024.03.14 - 13:00

Gólszerzők: Dzobko Dmytro (2), Dancs Balázs (2), Viszóczki Olivér, Shalfieiev Diemid, Angyal Dávid, Rakaczki János

SVF: Bencső B., Kiszely N., Vanyó B. (Bereznai V.), Kozma B. (Horváth B.), Shalfieiev D. (Angyal D.), Hegedűs M., Vincze Z. (Rakaczki J.), Dzobko D. (Kiszely M.), Viszóczki O. (Nyíri B.), Tóth B. (Verebélyi N.), Dancs B.

Kiser László értékelése: Jól kezdtük a mérkőzést, már az első támadásunkból megszereztük a vezetést, amit egy kontra után a hazaiak gyorsan kiegyenlítettek. Ez azonban nem okozott zavart a sorainkban, továbbra is kezdeményezően, nagy labdabirtoklási fölényben futballoztunk, többször is megbontottuk az SBTC szélső védekezését, helyzeteket alakítottunk ki és az ezekből szerzett gólokkal a félidő végére megnyugtató előnyt szereztünk. A 2. félidőben sem változott a játék képe, továbbra is a mi akaratunk érvényesült, sorra dolgoztuk ki a gólszerzési lehetőségeket és további négy gólt szerezve ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk.

 

U12-es és U13-as korosztályunk csütörtökön a DVTK-val találkozott bajnoki mérkőzésen


U12-eseink nagyszerűen helytálltak, U13-as csapatunknak ezúttal nem sikerült megnehezíteni az Akadémisták dolgát.


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 17. forduló
DVTK - SAJÓVÖLGYE 2 - 1
Miskolc, 2024.03.14 - 18:00

Sajóvölgye: Farkas B., Kozma D., Rási B., Pásztor Z., Simon M., Róth D., Kavalecz B., Varga M., Balogh N., Monyók Á., Lippai B., Benedek B., Zahora R., Barva B., Németh N., Draskóczi B., Jakab G.

Gólszerző: Rási Bálint

Gól története: 17. perc - Farkas B. húzta le a labdát, Kavelecz Bencéhez továbbított, aki megjátszotta a középen érkező Varga Milánt, az általa lekészített labda pattogott ide - oda majd a büntető területen belülről Rási Bálint továbbította a kapuba! 0-1

Soltész Péter értékelése: A nagyon jó erőkből álló DVTK ellen játszottuk soros bajnokinkat! Készültünk rá, hogy várhatóan nálunk lesz kevesebbet a labda, és gyors kontrákból nyílhat esélyünk a gólszerzésre. Ennek eredményeképpen vezetést is szereztünk, 1-1-nél és 2-1 - nél is volt ziccerünk a gólszerzésre. Ezúttal, a középső zónában kezdtük el a kezdeményezést a labdaszerzésre, igyekeztük ellenfelünket szélességi játékra kényszeríteni, kevés teret engedve a mélységi átadásoknak! A DVTK két átlövés góllal fordította meg a meccset! Óriási dicséret illeti a gyerekeket, mindenki maximális odaadással, a kért utasításokat betartva játszott ma, külön öröm, hogy U11-es korú játékosaink is rendre helytállnak minden fordulóban, akadémiák ellen is! Mindenkinek gratulálok a mai teljesítményhez, s gratulálok ellenfelünknek is! Az első félidőben, saját csapattársával ütköző hazai játékosnak, Szabó Dánielnek jobbulást kívánok!

processed-4AD265C3-D047-4562-9E6D-CF6700B0388A.jpeg


DVTK-SAJÓVÖLGYE 8:0 (3:0, 0:0, 2:0, 3:0)
Miskolc, 2024.03.14

SVF: Apró Márk, Bárány Bence, Beregszászi Milán, Bordás Márk, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Papp Csongor, Spisák Balázs, Száraz Nikosz, Szigeti Zalán, Uher Marcell, Vermes János

Nagy Attila értékelése: A DVTK csapata volt az ellenfél a harmadik fordulóban. Az elképzelés, amivel a meccset indítottuk hibásnak bizonyult, amit az ellenfél percek alatt kihasznált. Elismerésem a csapatnak, hogy némi változtatás után az első félidő további részében ezt hozzáállásukkal és akaratukkal korrigálni tudták. Az utolsó negyedben tudtunk valamelyest úgy játszani, ahogy szeretnénk. Összességében végig az ellenfél dominált, és időről-időre betalált. Gratulálunk nekik.

processed-4AD265C3-D047-4562-9E6D-CF6700B0388A.jpeg

 

Gólzáporos győzelemet aratott felnőtt csapatunk Bánhorvátiban


BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 19. forduló
Bánhorváti - Ózd-Sajóvölgye 0 - 7
Bánhorváti, 2024.03.16 - 15:00

Gólszerzők: Pataki Roland (3), Horváth Sándor (2), Stefán Bendegúz, Szemere Norbert,

ÓZD: Pápai K. (Elek I.), Mrva P., Takács T., Bene A. (Papp M.), Stefán B. (Filkóházi D.), Pataki R. (Fercsák R.), Horváth S., Sztankó D., Havasi D. (Szlifka C.), Magyar M. (Komári G.), Szemere N.

Bene Attila: Ma újra futballmeccset játszottunk a sportszerű hazaiak ellen. Szép gólokat lőve megérdemelten nyertünk. További sok sikert vendéglátóinknak.

2024-03-16 Banhorvati-Ozd_2613.jpg

 

Előnyből vesztett pontokat U17-es csapatunk


MLSZ Országos U17 Alap 12. forduló
SZEGED-CSANÁD GROSICS A. - SAJÓVÖLGYE 7 - 1 (1 - 1)
Szeged, 2024.03.16 - 10:00

Gólszerző: Hanász Milán

SVF: Siroki S., Lévai Á., Berta B., Boros K. (Hankó D.), Herbák B. (Angyal P.), Ronyecz P., Soltész B., Bochkor V., Czékus B. (Balázsi B.), Menyhért K., Hanász M.

Kalász Gábor: Kicsit hasonló mérkőzés volt a múlt hetihez. Megszereztük a vezetést. Előtte és utána is helyzeteket hagytunk ki. Kontrolláltuk az első félidőt, azonban meg kell tanulnunk, hogy mindegy mit mutat az eredményjelző, 90 percig nem engedhetünk a fegyelmezettségünkből, és a hozzáállásunkból. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár nem ezen múlt, de több játékvezetői hiba is nehezítette azt, hogy ma eredményesek lehessünk. Köszönjük Szeged csapatának, hogy belementek a halasztásba.

 

U19: fordulatos mérkőzésen 1 pont a Vác ellen


MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 16. forduló
VÁC VLSE - SAJÓVÖLGYE 2 - 2
2024.03.17 - 11:00

Gólszerző: Szlifka Csaba (2)

SVF: Havasi D. (Vermes Á.), Juhász B., Benedek K., Lukács F. (Pataki M.), Koós F., Nagy F. (Szijártó B.), Vislohuzov M., Papp M., Ferkel D. (Pipoly O.), Kapott G., Szlifka Cs.

Zimmermann Tamás: Úgy érzem, hogy ott hagytunk két pontot. Ha egy kicsit bátrabbak vagyunk, eredményesebbek lehettünk volna. A vezető gólunk után érthetetlenül álltunk vissza, már nem először a bajnokság folyamán. Egy ajándék büntetővel megfordították az állást, a végére volt tartásunk és tudtunk egyenlíteni.

 

Nem kezdte jól a tavaszi rajtot U16-os csapatunk

MLSZ Regionális U16 Északkelet Felső ág 10. forduló
CIGÁND SE - SAJÓVÖLGYE 3 - 1
Cigánd, 2024.03.17 - 11:00

Gólszerző: Árvai Ádám

SVF: Iski L. (Beregszászi F.), Csirmaz L. (Herbák B.), Tóth B. (Lakatos R.), Balázsi B. (Zagyva P.), Gulyás B., Kerekes B., Debreczeni S. (Árvai Á.), Szita I., Angyal P. (Darabos R.), Filkóházi Á., Holczman F.

Kalász Gábor: Csak a szokásos. 0-0-nál 2 méteres lesgól, bár az is igaz, hogy zsebre dugott kézzel nehéz mérkőzést vezetni… Ennek ellenére nyerhető meccsen sikerült saját magunkat megverni. Videózunk, elemzünk, gyakorlunk, de a pályán már 2 perc múlva sem sikerül az alap elveinket betartanunk. Mivel ezeket már rengetegszer átbeszéltünk, így ez vet fel kérdéseket. Taktikailag fegyelmezetlenek voltunk és rengeteg technikai hibát vétettünk. Sokan mélyen tudásuk alatt játszottak. Sajnos semmit sem sikerült megmutatnunk abból amit tudunk.

 

U10-es korosztályunk felkészülési mérkőzést játszottunk Diósgyőr U10 csapatával

SVF: Greskó Benett, Asztalos Máté, Szilasi Balázs, Vaszlovics Milán, Szűcs Dániel, Pingor Olivér, Kovács Milán, Kocsis Bence, Németh Ábel, Vaszlovics Judit, Szuhai Áron

Divinszki József: Az egy órányi játék alatt végig nagyon koncentráltan, fegyelmezetten és sok futással játszottunk és megfelelő labdabirtoklást tudtunk megvalósítani egy akadémiai csapattal szemben.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: