Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Nehéz hétvége után

Nem várt könnyű feladat csapatainkra a hétvége során - heti bajnoki beszámolók 2024. március 11.

A vasárnapi egri tornával kezdetét vették a tavaszi bajnoki megmérettetések U11-U10 és U9-es korosztályaink számára.

Részvevő csapatok: Eger, Mezőkövesd, Salgótarjáni BTC, Sajóvölgye

U11: Horváth Hunor, Ligeti Levente, Pásztor Noel, Pohóczki Ádám, Rási Bálint, Lakatos Patrik, Horváth Kornél, Dostál Dávid, Papp Lóránt, Jancsurák Áron, Szegedi Márk, Szabó Zsombor,

Gólszerzők: Rási Bálint (5), Papp Lóránt (3), Horváth Hunor (2), Ligeti Levente, Horváth Kornél, Lakatos Patrik, Szegedi Márk

Budai Tamás: Az idei év első MLSZ tornáján vettünk részt Egerben, amit már nagyon vártunk. A téli időszak alkalmával kicsit elszoktunk a bajnokságban használatos pályamérettől, ez az első meccsünkön érződött is, de hamar visszarázódtak a gyerekek és a második mérkőzésünktől sikerült jó teljesítményt nyújtanunk. Természetesen van még csiszolni való minden területen, de összességében egy pozitív tornát tudhatunk magunk mögött.

IMG_20240311_145435_2.jpg

 

U10: Greskó Benett, Asztalos Máté, Vaszlovics Milán, Molnár Balázs, Szűcs Dániel, Németh Ábel, Kovács Milán, Pingor Olivér, Kocsis Bence, Vaszlovics Judit, Fábián Tamás

Divinszki József: Az egri tornával megkezdődött az U10-es korosztálynak is a tavaszi szezon. A mérkőzéseken végig nagy akarattal és lelkesedéssel játszottunk, és az edzéseken gyakoroltakból is volt sok pozitívum ezért minden játékosomnak jár a dicséret. Természetesen voltak hibák is és pontatlanság a játékunkban, leginkább a labdakihozatalokban, illetve összjátékban, amit az elkövetkezendő időszakban ki fogunk javítani.

image02.jpeg

 

U9: Takács Bálint, Hanász Kristóf, Orosz Botond, Kertész Attila, Orosz Milan, Beregszászi Adrián, Szuhai Áron, Tátrai Zsombor

Bencső Endre: A tavaszi forduló első körében Egerben látogatunk. A srácok a tornán végéig fegyelmezetten és minden utasítást maximálisan betartva játszottak végig és ennek meg is lett az eredménye. Minden játékosom maximálisan megérdemeli a dicséretet, külön gratulálok Orosz Botinak a különdíjhoz!

image02.jpeg

 

U13-as és U12-es korosztályaink a DEAC ellen vívtak bajnokikat vasárnap

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 16. forduló
SAJÓVÖLGYE - DEAC 2 - 0
Múcsony, 2024.03.10 – 12:00

Gólszerzők: Spisák Balázs, Gál Kristóf

Sajóvölgye: Bárány Bence, Bordás Márk, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Papp Csongor, Spisák Balázs, Száraz Nikosz, Szigeti Zalán, Uher Marcell, Vermes János.

Nagy Attila értékelése: A DEAC csapatát fogadtuk a második fordulóban. Végig fegyelmezetten és megfelelő akarattal állt a csapat a mérkőzéshez. Az első negyedet az ellenfél irányította, ekkor nem volt kellő a dinamika a játékunkban. Utána kiegyenlítődött a mérkőzés képe. Sikerült két remekbe szabott szabadrúgásgóllal előnybe kerülni, ami egyben a végeredményt is jelentette. Örülök, hogy voltak olyan dolgok a mérkőzésen, ami előrelépést mutatott. Sokat tettek a játékosok a sikerért. Jár a dicséret mindenkinek!

2024-03-10 SVF-DEAC U13 U12_2545.jpg

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 16. forduló
SAJÓVÖLGYE - DEAC 2 - 4
Múcsony, 2024.03.10 – 10:00

Gólszerzők: Simon Merse, Monyók Ákos

Sajóvölgye: Antal Á., Barva B., Balogh N., Pásztor Z., Benedek B., Simon M., Róth D., Zahora R., Varga M., Kozma D., Kavalecz B., Németh N., Jakab G., Monyók Á.

Soltész Péter értékelése: Az első és harmadik negyedben ellenfelünk, a második és negyedik negyedben mi kezdeményeztünk többet. Sokszor voltunk pontatlanok a pálya minden szegletén. Hetek óta betegség hullám kísér minket, mai meccskeretből is 4 fő betegség után vett részt, így érezhetően erőben sem bírtuk úgy, ahogyan korábban.

2024-03-10 SVF-DEAC U13 U12_2545.jpg

Fordulatos, szoros mérkőzésen végül nem sikerült a pontszerzés U14-es csapatunknak

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 15. forduló
SAJÓVÖLGYE - SZEGED-CSANÁD GROSICS A. 2 - 3
Múcsony, 2024.03.09 - 11:00

Gólszerző: Dancs Balázs (2)

SVF: Bencső B., Kiszely N., Vanyó B. (Nyíri B.), Kozma B., Bereznai V., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O. (Tamás P.), Angyal D. (Kuchta D.), Tóth B., Dancs B. (Kiszely M.)

 

Felnőtt csapatunk gól nélküli döntetlent játszott a Parasznya SE ellen

A bajnokság első helyezettje fogadta a hatodikat, azaz Ózd-Sajóvölgye - Parasznya SE mérkőzést rendeztek a B-A-Z vármegyei labdarúgó bajnokság I. osztályának 18. fordulójában. Mint arra számítani lehetett egy rendkívül motivált, kellemetlen stílust képviselő csapatot láttunk vendégül. A mérkőzés túlnyomó részében a szervezetten - ezek módszereiben nem válogató - védekező vendégek térfelén folyt a játék, ám ez csak meddő mezőnyfölényt jelentett. Összességében egy küzdelmes, feszült, ám játékot tekintve színvonaltalan rangadónak lehettek szemtanúi a mérkőzésre kilátogatók. Javítani legközelebb jövő héten a Bánhorváti vendégeként lesz lehetőség. Aggódni nincs okunk, vannak ilyen mérkőzések is. Előnyünk 13 pont a második helyezett előtt.

BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 18. forduló
ÓZD-SAJÓVÖLGYE - PARASZNYA SE 0 - 0
Ózd, 2024.03.09 - 14:30

Ózd-Sajóvölgye: Pápai K., Mrva P., Takács T., Bene A., Pataki R., Horváth S., Sztankó D. (Magyar M.), Havasi Á. (Fercsák R.), Komári G. (Stefán B.), Zimányi Á. (Filkóházi D.), Szemere N.

Bene Attila: A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy minden játékosunk megúszta sérülés nélkül a találkozót!

2024-03-09 Ózd-Paraszny VM1_2542.jpg

 

U17: súlyos vereség Békéscsaba ellen

MLSZ Országos U17 Alap 14. forduló
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 8 - 1
Békéscsaba, 2024.03.09 - 12:00

Gólszerző: Menyhért Kristóf

SVF: Siroki S., Lévai Á., Berta B. (Magyari G.), Filkóházi Á. (Balázsi B.), Boros K., Herbák B. (Gulyás B.), Ronyecz P. (Hosszúréti B.), Soltész B., Czékus B., Menyhért K. (Szita I.), Hanász M.

 
Szerdán U16-os csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését játszotta
 
SAJÓVÖLGYE TORNALJA U19 9:2
Putnok, 2024.03.06
 
SVF: Holczman-Gulyás-Magyari-Kerekes-Iski-Szita-Debreczeni-Beregszászi-Darabos-Tóth-Csirmaz
Csere: Zagyva, Árvai, Juhász, Kanabé, Herbák B
 
Gólszerzők: Csirmaz 2, Tóth 2, Árvai 2, Debreczeni, Zagyva, Darabos
Jók: Magyari, Csirmaz, Gulyás, Tóth, Kerekes,Szita
 
Kalász Gábor: Ez volt az utolsó felkészülési meccsünk. Nagyon jó ritmusban játszottunk, és bár voltak apró hibák, de összességében elégedett vagyok a srácokkal. Pár dolgon még finomítani fogunk jövő hét végéig.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: