Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Öt korosztályunk volt érdekel bajnoki mérkőzéseken a hétvégén

Heti mérkőzésbeszámolók beszámolók (2024. március 4.)

Győztes randadót vívott felnőtt csapatunk

B-A-Z vármegyei I. osztály
GESZTELY FC - ÓZD-SVF 1:4
Gesztely, 2024-03-02

ÓZD: Pápai - Mrva, Tordai, Zimányi, Szemere - Sztankó, Juhos(Magyar, Takács) - Bene (Havasi), Horváth (Filkóházi), Komári (Stefán) - Pataki (Fercsák)

Játékosedző: Bene Attila

Gólszerzők: Komári Gy, Bene A, Zimányi Á, Horváth S (11-esből)

Bene Attila: A bajnokság nyitányán - és egyben rangadóján - az első húsz percben a hazaiak jobban teljesítettek és korán vezetést szereztek. Folyamatosan följavultunk és még az első félidőben kiegyenlítettünk. Több lehetőséget is elpuskáztunk - igaz ellenfelünknek is volt egy - egy nagy helyzete - de ahogy telt az idő felőröltük az ellenfelünket, nagy fölénybe kerültünk és szép gólokat szerezve megérdemelten nyertünk ilyen arányban is.

processed-D24FE79A-9F1A-4F80-BFE1-04D0D3D8D224.jpeg

 

U19: fájó de igazságos döntetlen az Ikarus ellen

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 14. forduló
IKARUS BSE - SAJÓVÖLGYE 1 - 1
Budapest, 2024.03.02 - 12:30

Gólszerző: Ádám Dominik

SVF: Havasi D., Juhász B., Sipos P., Benedek K., Koós F. (Pataki M.), Pipoly O. (Nagy F.), Vislohuzov M. (Mészáros R.), Papp M., Ádám D., Ferkel D., Szlifka Cs. (Stiber T.)

Zimmermann Tamás értékelése: Sajnos nem sikerült megismételni a múlt heti motiváltságon alapuló jó teljesítményüket. Kis szerencsével így is elhozhattuk volna a három pontot. Az utolsó öt percben nem voltunk mentálisan erősek, így az egy pont igazságosnak tűnik.

 

U17: vereség a tavaszi nyitányon

Ugyan jól kezdték a mérkőzést a mieink, – Bochkor Vasyl révén sikerült megszerezni a vezetést, ám a vendégek hamar megfordították a mérkőzést, a félidőt követően még sikerült visszajönni a mérkőzésbe – Czékus Bence találatával, ám a végére elfogyott a lendület és az önbizalom is elszállt, így talán kissé túlzó arányban, de megérdemelt győzelmet aratott a pesti alakulat.

MLSZ Országos U17 Alap 13. forduló
SAJÓVÖLGYE - KELEN SC 2 - 5
Putnok, 2024.03.02 – 12:00

Gólszerzők: Bochkor Vasyl, Czékus Bence

SVF: Stoles S. Lévai Á., Berta B., Angyal P., Filkóházi Á., Boros K., Árvai Á., Ronyecz P., Bochkor V., Czékus B., Menyhért K.

Csere: Dostal D., Debreczeni S., Herbák B., Gulyás B., Magyari G

2024-03-02 U17-Kelen SC_2471.jpg

 

Erős ellenfél ellen kezdek U13-as és U12-es korosztályaink

DVSC - SAJÓVÖLGYE 5-0
Debrecen, 2024.03.02.

SVF: Farkas B. - Pásztor Z., Róth D., Balogh N. - Kavalecz B., Simon M., Kozma D., Lippai B. - Draskóczi B. , Zahora R., Jakab G., Németh N., Barva B.

Soltész Péter értékelése: Az első fordulóban Debrecenben szerepeltünk. Az első percben kapituláltunk, utána azonban fegyelmezett csapatjátékkal a 65.percig remekül teljesítettünk. Az utolsó negyedórára elfáradtunk, itt nőtt meg a különbség eredményben a csapatok között. Összességében nagy gratuláció illet mindenkit, mert egy jó erőkből álló akadémiai csapat ellen jól teljesítettek a gyerekek. Gratulálok a DVSC-nek is!

processed-D24FE79A-9F1A-4F80-BFE1-04D0D3D8D224.jpeg


--


DVSC-SAJÓVÖLGYE 7:0 (0:0, 1:0, 3:0, 3:0)
Debrecen, 2024.03.02.


SVF: Apró Márk, Bárány Bence, Bordás Márk, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Papp Csongor, Spisák Balázs, Száraz Nikosz, Szigeti Zalán, Uher Marcell

Nagy Attila értékelése: A DVSC elleni mérkőzéssel indult a bajnokság. Igyekeztünk csapatmunkával ellensúlyozni az erőfölényt. Az ellenfél birtokolta a labdát, így fokozatosan fogyott az energiánk, ami a mérkőzés végén csúcsosodott ki. A mérkőzés utolsó percei nem jól sikerültek. De összességében ugye a mérkőzésnek volt eleje és közepe is, amely időszakokban voltak dicsérhető momentumok, mint az összetartó csapatmunka és jó küzdőszellem. Gyengeségeinket pedig igyekszünk a további mérkőzéseken és edzéseken fejleszteni. Gratulálok az ellenfélnek.

 

Rögtön a melyvízben találta magát U14-es korosztályunk is az év első bajnokiján

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 14. forduló
SZOLNOKI MÁV UTÁNPÓTLÁS FC - SAJÓVÖLGYE 5 - 0
Szolnok, 2024.03.03 - 11:00

SVF: Bencső B., Kiszely N., Kozma B., Bereznai V., Nyíri B. (Vanyó B.), Shalfieiev D., Hegedűs M., Vincze Z., Dzobko D. (Dancs B.), Viszóczki O. (Tamás P.), Tóth B. (Kiszely M.)

Kiser LászlóA bajnokságunk leggólerősebb csapatával játszottunk a tavaszi szezon első mérkőzésén. A 2. félidő közepéig jól tartottuk magunkat,a bekapott 3. gól után sajnos már nem tudtunk komoly ellenállást kifejteni. Ebben a játékrészben 3 gólt is kaptunk szögletből,ahol olyan fizikális és magasságbeli fölényben voltak a hazaiak amit képtelenek voltunk kompenzálni.Kicsit csalódott vagyok a nagy különbség miatt,de azt is látni kell,hogy ezt a vereséget egy nagyon erős Szolnok ellen szenvedtük el.

 

U16-os korosztályunk edzőmérkőzést játszott szombaton

SAJÓVÖLGYE - BÉLAPÁTFALVA U16 6:1
Putnok, 2024.03.02

SVF: Siroki, Herbak M., Kerekes, Beregszaszi, Szita, Beregszaszi, Iski, Balázsi, Tóth, Darabos, Zagyva,
Csere:Juhász, Kanabé, Dostal, Gulyas, Arvai, Debreczeni, Herbak B.

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: