Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

U19-es győzelem a tavaszi nyitányon! - heti mérkőzés beszámolók

2024. február 26.

Küzdelmes összecsapáson izgalmas végjátékban nyert bajnokit U19-es csapatunk

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 15. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET 3 - 1
Putnok, 2024.02.24 - 14:30

Gólszerzők: Ádám Dominik (2), Szlifka Csaba

SVF: Havasi D., Sipos P., Benedek K., Lukács F., Koós F. (Mészáros R.), Vislohuzov M., Gulyás M. (Ádám D.), Papp M., Ferkel D. (Juhász B.), Kapott G. (Bochkor V.), Szlifka Cs.

Zimmermann Tamás értékelése: Nagyon nehéz mérkőzést vívtunk, az ellenfél fizikálisan nagyon jó erőkből állt. Készültünk is erre a héten. Védelemben változtatni kellett, olyan emberek kerültek be akik erre alkalmasak. Támadó játékunk nem minden esetben működött, mert nagy nyomás alatt kellett döntenie játékosaimnak. Fegyelmezetten és motiváltan fociztunk. A meccs fordulópontja Havasi Dominik bravúrja volt, amely után nagyobb erőket mozgósítottunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést a rendkívül masszív és sportszerű ellenféllel szemben.

2024-02-24 U19-Dunakanyar SE_2355.jpg

 

Vasárnap U7-es korosztályunk farsangi kupán szerepelt Mezőkövesden

Csapatunk három győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel ezüstérmet szerzett. A tornán a Salgótarján, Eger, Miskolc Népkert Volán, és Mezőkövesd ellen játszottak a nagyszerű, izgalmas mérkőzéseket a gyerekek.

SVF: Barnóczky Zente, Deák Dominik, Elek Marcell, Hovodzák Péter, Kiszely Titi, Kovács Zsombor, Plavuscsák Balázs, Szabados Noé, Varga Benett
Edző: Czirle Zsolt

Farsangi kupa Mezőkövesd 2024. február 25.-topaz-exposure-faceai-sharpen.jpg

 

U12-es korosztályunk 4 csapatos hazai rendezésű felkészülési tornán vett részt a mai napon.

Résztvevő csapatok: Ózd VSE, BTE Felsőzsolca, MSK Rimavska Sabota, Sajóvölgye

SVF: Antal Á., Draskóczi B., Farkas B., Jakab G., Kavalecz B., Kozma D., Lippai B., Monyók Á., Németh N., Pataki N., Pásztor Z., Róth D., Rási B., Simon M., Varga M., Zahora R.

Soltész Péter: Négy csapatos mini edzőtornát játszottunk ma Putnokon. Mindenki ellen 28 percet futballoztak a gyerekek. Köszönet a csapatoknak, hogy elfogadták a meghívásunkat!

2024-02-25 U12_torna_2390.jpg

 

U14: rajt előtti próba

MEZŐKÖVESD-SAJÓVÖLGYE 0-4 (0-4)
Mezőkövesd, 2024.02.26.

SVF: Bencső B. - Nyíri B. (Verebélyi N), Vanyó B., Bereznai V., Kozma B. (Kuchta D.) - Hegedűs M. (Angyal D.) Viszóczki O. (Rakaczki J., Horváth B.) - Vincze Z. (Kiszely M.) Tamás P. (Shalfieiev D.), Tóth B. (Kiss M.). - Dzobko D. (Dancs B.)

Gól: Tóth B.(2), Viszóczki O., Dzobkó D.

Kiser László értékelése: Egy héttel a bajnoki rajt előtt egy magas hőfokú, sok párharcot hozó, mezőnyben kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Mezőkövesddel, amelyet végül a jobb helyzetkihasználásunk döntött el. Hasznos volt ez a találkozó, megmutatta melyek azok a dolgok amin mindenképpen javítanunk kell még a héten.

U10-es korosztályunk Cigándon járt teremtornán

Cigánd, 2024.02.24.

Eredmények:
Sajóvölgye - TJ Maraton Sena 10:0
Sajóvölgye - Mezőkövesd 0:8
Sajóvölgye - Cigánd 3:0
Sajóvölgye - DEAC 1:1
Sajóvölgye - Hajdúszoboszló 3:0

SVF: Asztalos Máté, Molnár Balázs, Kovács Milán, Szuhai Áron, Németh Ábel, Takács Bálint, Pingor Olivér.

Gólszerzők: Molnár Balázs (6), Szuhai Áron (4), Kovács Milán (3), Asztalos Máté

Divinszki József értékelése: Jó színvonalú és hangulatú nemzetközi tornán vettünk részt, ami jól illeszkedik a tavaszi felkészülésünkbe. Sajnos voltak hiányzóink betegségek és sérülések miatt, ezek a dolgok egy kicsit befolyásolták az összteljesítményünket, de a jelen lévők nagy akarással és lelkesedéssel játszottak végig. A mérkőzéseken sok olyan játékelemet alkalmaztunk, amit az edzéseken is gyakorolunk, illetve az egyéni kreatív megoldásokból is volt szép számmal. Három győzelem és egy döntetlen mellet, az egy vereségünket a torna későbbi győztesétől szenvedtük el. Összességében sok pozitív tapasztalattal gazdagodtunk.

Sajóvölgye Focisuli.jpg

 

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését Vármegyei I osztályú csapatunk.

Végre füvön és az Ózdi stadionban játszhatott a csapat. A fiúk nagy kedvvel tették a dolgukat, sok szép gólt szereztek.

ÓZD-SVF - Emőd 13:1 (6:0)

Ózd: Pápai (Elek) - Mrva, Tordai, Zimányi (Fülöp), Szemere (Havasi) - Juhos (Takács), Sztankó (Magyar) - Stefán (Fercsák), Horváth, Komári (Filkóházi) - Pataki (Sztankó)

Gólszerzők: Horváth S (3), Pataki R (2), Komári Gy (2), Filkóházi D (2), Fercsák R (2), Sztankó D, Havasi D.

 

U13-as korosztályunk a Kazincbarcikát fogadta felkészülési mérkőzésen

SAJÓVÖLGYE-KAZINCBARCIKA 5:1 (4:1)
Múcsony, 2024.02.22.

Gólszerzők: Holczman Hunor (2), Vermes János, Szigeti Zalán, Száraz Nikosz

SVF: Apró Márk, Bárány Bence, Bordás Márk, Farkas Zalán, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Németh Gábor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Száraz Nikosz, Szigeti Zalán, Uher Marcell, Vermes János.

Nagy Attila értékelése: A Kazincbarcika csapatával játszottunk felkészülési mérkőzést. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. A kapu előtt több lehetőségünk volt, előnyt szereztünk. A második félidőben mezőnyfölénybe kerültünk, de ezt nem tudtuk eredményesen kihasználni. A mérkőzés mindkét csapatnak jól szolgálta a felkészülését. Dicséret jár a játékosoknak, mert sok dolgot mutattak labdabirtoklás és labdaszerzés területén, ami fejlődést mutatott. Jó volt nézni a srácoknak a motivált játékát.

 

2024-02-22 U13-KBSC_2324.jpg

 

U16-os csapatunk csütörtökön Mezőkövesden játszott edzőmérkőzést

MEZŐKÖVESD - SAJÓVÖLGYE 1-0
Mezőkövesd, 2024.02.22.

SVF: Holczman, Szita, Árvai, Kerekes, Kanabé, Dudás, Debreczeni, Dostal, Csirmaz, Tóth, Lakatos

Csere: Gulyás, Iski, Darabos, Balázsi, Zagyva, Herbák B.

Kalász Gábor értékelése: A mai napon igazi csapatként néztünk ki, minden tekintetben. Az első félidő nehezen indult, sok volt a technikai hiba, azonban a második félidőben már végig dominálni tudtunk. A védekezésünk nagyon jól működött, és a támadás felépítéseink is gyorsak, kombinatívak voltak. Azokat a célokat amiket a mérkőzés előtt kitűztünk, szinte maradéktalanul teljesítette a csapat. Reméljük idővel a helyzetkihasználásunk is javulni fog. Külön öröm, hogy olyan játékosok is tudtak már játszani, akik hosszú betegségből tértek vissza.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: