Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

U19-es bajnoki és megannyi felkészülési mérkőzés

Korosztályos csapataink heti beszámolói. - 2024. február 19.

Gólzáporos edzőmérkőzést játszott U14-es csapatunk a Kazincbarcika U15-ös korosztálya ellen


SAJÓVÖLGYE U14 - KAZINCBARCIKA U15 7-2 (5-0)
Múcsony, 2024.02.16.

Gólszerzők: Dzobko D.(2), Vincze Z.(2), Viszóczki O.,Tóth B., Dancs B.

SVF: 1. Félidő: Bencső B. - Bereznai V., Kiszely N, Kozma B. - Vincze Z., Hegedűs M., Viszóczki O., Tamás P., Nyíri B.,- Dzobko D., Tóth B.
2. Félidő: Bencső B. - Vincze Z., Kiszely N., Vanyó B., Verebélyi N. - Angyal D., Sharafieiev D.,-Kiszely M, Rakaczki J.(Horváth B.) Kuchta D. - Dancs B.

Kiser László: Az 1. félidőben nagyon jól játszott a csapat, gyorsan és ötletesen építettük föl a támadásokat, jól használtuk ki a szélső területeket, a szélről beadott labdákból pedig több gólt is szereztünk. A védekezésünk is rendben volt, a kapusunknak nem volt komoly védeni valója. A 2. félidő már nem sikerült ilyen jól, a védekezésünk nem volt kellően stabil (a két kapott gólon kívül több gólszerzési lehetősége is volt a vendégeknek), támadásban pedig kialakítottuk ugyan a helyzeteket, de ezek nagyobb részében rossz döntéseket hoztak a játékosok. Ettől függetlenül megdicsérném a srácokat, mert egy idősebb és tőlünk fizikálisan sokkal erősebb csapat ellen jó ritmusban és bátran futballoztak.

2024-02-15 U14-KBSC_2308.jpg

 

U12-es és U13-as korosztályunk Budapesten, az Ikarus BSE vendégeként játszott edzőmérkőzést

IKARUS BSE - SAJÓVÖLGYE 2-1
Budapest, 2024.02.17.

Gólszerző: Simon Merse

SVF: Monyók Á. - Benedek B., Róth D., Balogh N. - Simon M., Pásztor Z., Kozma D. - Lippai B., Zahora R.
Csere: Jakab G., Jancsurák Á., Pataki N., Draskóczi B., Pavlánszki H.

Gól története: 65.perc: Róth Dániel szerzett labdát, amivel belépett a támadásba, passzát Simon Merse váltotta gólra.

Soltész Péter: Egy csapatra való hiányzóval utaztunk Budapestre, az Ikarus otthonába. Az első negyed végén két elkerülhető gólt kaptunk, a következő 2 játékrészben leginkább mezőnyben ment a játék a kapuk nem forogtak veszélyben. Utolsó negyedre jól mentünk ki, szépítettünk is, támadásban voltak lehetőségeink. Nagyon hasznos edzőmeccs volt a mai, egy jó csapat ellen. Betegségek, sérülések miatt nehéz héten vagyunk túl, így minden pályára lépő játékost különösen dicséret illet, nagy odaadással mentek a pályán!

processed-F96BD2DF-81B4-4F4F-8D27-1B87C8A2556C.jpeg

IKARUS-SAJÓVÖLGYE 6:0 (1:0, 1:0, 2:0, 2:0)
Budapest, 2024.02.17.

SVF: Apró Márk, Bárány Bence, Bordás Márk, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Németh Gábor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Száraz Nikosz, Szigeti Zalán, Uher Marcell, Vermes János

Nagy Attila: Az ellenfél minden szempontból felülmúlta a csapatunkat. Gratulálok nekik a győzelemhez. Támadásban, védekezésben, határozottság és koncentráció területén sem tudtunk megfelelően teljesíteni, amit a végeredmény is mutat. Egyéni teljesítmény szempontjából voltak pozitívumok, ez valamelyest bíztató. A mai nap tapasztalataiból okulni érdemes, és kell játékosnak és edzőnek egyaránt.

 

U8-as korosztályunk szombaton a Bozsik program téli futsal tornán vitézkedett

Eredmények:
Sajóvölgye- Edelény 4:0
Sajóvölgye-Ózd 1:1
Sajóvölgye-Parasznya 2:1
Sajóvölgye-Sajóbábony 5:0
Sajóvölgye-Sajószentpéter 3:1

Résztvevők: Dányi Dominik Lázi Szabolcs Szabó Botond Farkas Noel Barnoczky Zente Dányi Bence Kovács Marian Szakács Milán Váradi Levente

A torna különdíjazottja Lázi Szabolcs lett.

Szakonyi Zsolt: A kazincbarcikai Irinyi tornacsarnokban U8-as korosztályunk 9 fővel képviselte a klubot a Bozsik program téli futsal torna sorozatában. Ezúttal is öt meccsen vehettek részt a srácok jó hangulatban, pörgős lebonyolításban, sok érintés számmal, kevés holt idővel. Csapatunk hozta formáját 4 győzelemmel és 1 döntetlennel a képzeletbeli dobogó legfelső fokán végzett.

 

received_1545182436259187-topaz-enhance-2x-faceai.jpeg

 

Két minitornán is részt vett U9-es csapatunk az elmúlt héten

Minitorna Putnok:
Sajóvölgye U9 - Roznyó 1-4
Sajóvölgye U9- Rimaszombat 6-0
Sajóvölgye U9- Sajóvölgye Focisuli U10 1-4

Minitorna Tornalja:
Sajóvölgye U9 - Tornalja 10-1
Sajóvölgye U9 - Rimaszombat 10-1

Bencső Endre: Egy hét le forgása alatt két mini tornán vettünk részt. Mindkettő minitorna segítette a felkészülésünket. Ezúton is köszönjük minden csapatnak, akik elfogadták a meghívásunkat, valamint köszönjük Tornaljának a meghívást!

image0.jpeg

 

U11: tornagyőzelem Cigándon

Budai Tamás csapata vasárnap Cigándon a XIII. Nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó tornán vett részt.

A csapat tagjai: Antal Ábel, Horváth Hunor, Ligeti Levente, Horváth Kornél, Papp Lóránt, Szegedi Márk, Lakatos Patrik, Rási Bálint


Csoportmeccsek:
Sajóvölgye-Hajdúszoboszlói SE 3-1
Gól: Rási Bálint, Szegedi Márk, Horváth Hunor

Sajóvölgye-Mezökövesd 4-0
Gól: Rási Bálint (2), Ligeti Levente, Szegedi Márk

DEAC-Sajóvölgye 0-0

Döntő:
Sajóvölgye-TJ Slavoj Královsky Chlmec 6-0
Gól: Ligeti Levente (3), Rási Bálint 2, Lakatos Patrik

FILÓ SE-Sajóvölgye 0-1
Gól: Rási Bálint

Budai Tamás értékelése: A felkészülésünk szempontjából egy nagyon hasznos nemzetközi tornán vettünk részt Cigándon. Nagyon erős csoportba kerültünk, amit az is jól mutat, hogy a helyosztók során kivétel nélkül a mi csoportunkban szereplő csapatok kerültek ki győztesen. Ezáltal színvonalas, izgalmas csoportmeccseket játszhattunk, ahol nagy akarattal és jó mentalitással játszott a gyerekek, a játék valamennyi elemében jól teljesített a csapat, de leginkább a védekezésünket emelném ki, 5 meccsen mindössze 1 gólt kaptunk a torna során, amihez kapusunk Antal Ábel is nagyban hozzájárult, akit a torna legjobb kapusának választottak. Gratulálok a srácoknak a tornagyőzelemhez!

IMG_20240219_114141-topaz-exposure-faceai-color.jpg

 

U16-os korosztályunk az Eger SE ellen mérkőzött 

Eger U16 - Sajóvölgye U16

SVF: Holczman Fábián, Szita Illés, Dostal Dániel, Beregszászi Flórián, Gulyás Botond, Darabos Róbert, Iski Levente, Balázsi Bence, Debreczeni Sándor, Angyal Péter, Herbák Botond

Csere:Tóth Botond, Dudás Botond, Herbák Máté, Csirmaz Levente, Zagyva Kristóf, Lakatos Roland

Gól: Dostal, Lakatos, Debreczeni

: Szita

Kalász Gábor: Kemény héten vannak túl a srácok, nagyon sokat dolgoztak, és sajnos a betegség hullám is utólért minket. A meccs előtti napon az 1-el idősebb korosztályunkkal játszottunk edzőmeccset, így elég nagy terhelésnek voltak kitéve a srácok. Egész meccsen magas százalékban birtokoltuk a labdát, azonban érthető módon támadásban lassúak voltunk, védekezésben pedig nem voltunk elég agresszívek. Mindenre csak reagáltunk, így a védőinkre nagyobb teher hárult, mint kellett volna. A végére fejben is elfáradtunk, amit nem engedhetünk meg magunknak. Ezen a mérkőzésen bízom benne, hogy mentálisan olyan tapasztalatot is szereztünk, amit a jövőben tudunk majd kamatoztatni. Az ellenfél is létszám gondokkal küzdött, így köszönjük, hogy a mérkőzést mégis le tudtuk játszani. További sok sikert nekik!

 

Tavaszi forduló elhalasztott bajnoki mérkőzését pótolta U19-es csapatunk

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 13. forduló
SOROKSÁR SC - SAJÓVÖLGYE 5 - 1
Soroksár, 2024.02.17 - 12:00

Gólszerző: Gulyás Márk

SVF: Havasi D. (Vermes Á.), Juhász B., Sipos P., Lukács F., Koós F. (Mészáros R.), Vislohuzov M., Stiber T. (Benedek K.), Gulyás M., Papp M., Ferkel D. (Pipoly O.), Szlifka Cs.

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: