Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Egykori növendékeink látogattak el hozzánk

Tóth Balázs, Tóth Milán, Vajda Botond valamint Kozma Bence tett látogatást Elek Ákos Központunkba.

Jelentős eredmény a Sajóvölgye Focisuli életében, amikor egy-egy fiatal növendék kilépve a felnőtt futball világába magasabb osztályban is megállja a helyét. Négy ilyen tehetséges fiatal látogatott hosszú idő után újra hozzánk az Elek Ákos Utánpótlás Sportközpontba.

 
Egyikük Tóth Milán, aki a Sajóvölgye kezdeti időszakában 2011-től 2013-ig volt klubunk játékosa, valamint testvére Tóth Balázs, aki 2013-tól 2016-ig volt az SVF korosztályos együttesének tagja. Hosszú út áll a játékosok mögött, Győrön és Szombathelyen keresztül megjárták az Osztrák ligát is, napjainkban pedig Milán a Vasas támadója, Balázs pedig a Kolorcity Kazincbarcika kapusa, mindketten csapataik meghatározó játékosai. Jó példák arra, hogy a kitartás, az akarat és a befektetett munka eredményre vezetnek. Büszkék vagyunk arra, hogy egykor a Sajóvölgye Focisuli növendékei voltak.
Balázs a látogatás alkalmával egy dedikált mezzel is megajándékozta egyesületünket.
 
Toth_testverek.jpg
A Putnok TV munkatársai által készített interjú Tóth Milánnal és Tóth Balázzsal
 
 
Vajda Botond jelenleg az NB I-es Debrecen játékosa, a Sajóvölgye Focisuli egykori növendékei közül már többen is eljutottak a Magyar első osztályig. Vajda Botond is egy ilyen játékos, aki még csak 19 éves, de fiatal kora ellenére az NBI-ben szereplő DVSC meghatározó játékosa. Botond öt éven keresztül futballozott egyesületünknél, napjainkban pedig a felnőtt futball világán kívül már az utánpótlás válogatottban is bemutatkozott. Személye egy újabb kiváló példa arra, hogy az akarat és az elszántság kellő munkával szép eredményre vezethet. Vajda Botond is vissza látogatott hozzánk, az Elek Ákos Utánpótlás Sportközpontba szüleivel - akik végig példaértékűen támogatták és támogatják Botond pályafutását - valamint örömmel üdvözölték egymást nevelőedzőjével Szabó István "Gyapi" bácsival!
 
Vajda_Botond.jpg
Vajda Botonddal készített interjú
 
 
Csapatunk egykori nevelése, Kozma Bence újabb kiváló példa arra, hogy megfelelő mentalitással és szorgalommal az ifjú labdarúgó palánták egykor sokra vihetik. Bence napjainkban a DVSC II csapatának egyik alapembere. Munkássága, eddig elért eredményei példamutatóak lehetnek a ma fiatalsága számára, személye pedig egyben újabb bizonyítéka annak, hogy klubbunknál kiváló képzés folyik. Látogatása alkalmával Bence egy mezzel is megajándékozta egyesületünket.
 
Kozma-Bence.jpg
Kozma Bence interjúja

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: