Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Nagynevű cég lett az Ózd-Sajóvölgye felnőtt csapatának főtámogatója

Az ÓAM Ózdi Acélművek Kft. vezetése megismerve a Sajóvölgye Focisuli gondolkodását, terveit, elképzeléseit, céljait úgy döntöttek, hogy a 2024-es évben támogatják az őszi szezont veretlenül, 12 pont előnnyel vezető csapat munkáját.
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen nagy múltú és eredményes nagyvállalat elismeri munkánkat és támogatásra érdemesnek találta csapatunkat - mondta Bene Attila játékosedző. A támogatást igyekszünk meghálálni és egy kemény téli felkészülés után tavasszal is folytatni eddigi kiváló szereplésünket.

 

2023-11-28_OzdSVF_OAM_sajtotajekoztato_2086.jpg

 

Büszkék vagyunk rá, hogy 2023-as évben nem találtunk legyőzőre, utolsó vereségünket 2022. 10 - hóban szenvedtük el. Összességében 34 mérkőzés óta veretlen a csapat. Természetesen ez elsősorban köszönhető a Sajóvölgye Focisuli vezetésének akik minden feltételt megteremtettek ahhoz, hogy jó eredményeket tudjunk elérni. Ami még nagyon fontos, hogy nem csak jó képességű játékosok hanem negyszerű emberek is alkotják a csapatunkat!
Örülünk annak, hogy Ózd sportszerető közönsége egyre jobban magáénak érzi a csapatot! Bízunk benne, hogy tavasszal még többen jönnek ki a stadionba
és biztatnak miinket! Tudjuk, hogy egy komoly hagyományokkal, nagy futball múlttal rendelkező városban játszhatunk ahol imádják a labdarúgást!
A Sajóvölgye Focisuli megállapodott az Ózdi Önkormányzattal, és a nemrég átadott műfüves pálya megépítése után átvette a centerpálya és az öltözőépület üzemeltetését is ezzel segítve az ózdi foci jövőjét!

zárta mondandóját a bajnokságban 10 gólos játékosedző.

 

2023-11-28_OzdSVF_OAM_sajtotajekoztato_2084.jpg

 

Először is szeretnénk gratulálni a Sajóvölgye Focisuli Sport Egyesületnek azért a nagyszerű és elhivatott munkáért, amit immár több mint egy évtizede folytat sikeresen az észak-borsodi régióban - vette át a szót Dr. Taszner Zoltán az ÓAM Ózdi Acélművek Kft ügyvezető igazgatója.

Rengeteg gyermeknek biztosítanak sportolási lehetőséget, akik kizárólag a SVF által bitosított lehetőségeknek köszönhetően jutnak el ilyen színvonalas sportlétesítményekbe. A Focisuli - a felvidéken és kiemelten Ózd térséget - több mint 50 településről szállítja a játékosokat edzésre, mérkőzésekre. Kiváló körülményeket teremtettek meg Múcsonyban, majd Putnokon és immár a segítségükkel Ózdon is egyre jobb feltételek mellett sportolhatnak a focizni vágyó fiúk és lányok.

Megismerve a Kádár Zsolt operatív igazgató által felvázolt elképzeléseket rövid-közép és hosszútávon, cégünk vezetése úgy döntött, hogy támogatja ezen törekvéseket. Közösen hiszünk a sport közösségépítő és megtartó erejében, amelyre kiemelten nagy szükség van ezen hátrányos helyzetű régióban.
Első körben, az Ózdi stadionba felnőtt futballt újra visszahozó, kiváló eredményeket produkáló ÓZD-SAJÓVÖLGYE Vármegyei I osztályú csapatát támogatjuk a további sikeres szereplés érdekében.

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy együttműködésünk mindkét fél számára gyümölcsöző legyen. Bízunk benne, hogy Ózd és vonzáskörzetének sportszerető közönsége egyre színvonalasabb eseményeken és környezetben szurkolhat csapatának, illetve abban is, hogy az Ózdi Focisuliban és a Sajóvölgye Focisuliban pallérozódó fiatalok hosszútávon ki fogják szolgálni az Ózdi labdarúgást és ezzel is emelik a város közösségi életének színvonalát. -

 

2023-11-28_OzdSVF_OAM_sajtotajekoztato_2082.jpg

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: