Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti bajnoki beszámolók

2023. október 30.

U19-korosztályunk a Mercédes KLC-t fogadta szombaton

Zimmermann Tamás, Szabó István edzőpáros vezette U19-es csapatunk első félidei jó játékának köszönhetően megérdemelt győzelmet aratott.

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 8. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - MERCEDES KLC 2 - 0
Puntok, 2023.10.28 - 12:00

Gólszerző: Bochkor Vasyl (2)

SVF: Vermes Á., Juhász B., Sipos P., Lukács F., Koós F., Pipoly O. (Csépányi Á.), Bochkor V. (Pataki M.), Ganyi M., Papp M., Ádám L. (Boros K.), Ferkel D.

2023-10-28 SVF Mercedes KTE U19_1543.jpg


Gólfesztivált rendezett U16-os csapatunk!

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 9. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - GFSE 11 - 1
Putnok, 2023.10.28 - 14:30

Gólszerzők: Filkóházi Ádám (3), Herbák Botond (2), Csirmaz Levente (2), Daniel Dostal, Balázsi Bence, Angyal Péter, Darabos Róbert

SVF: Tóth B., Dostal D. (Herbák M.), Magyari G., Balázsi B. (Darabos R.), Lakatos R., Árvai Á. (Csirmaz L.), Gulyás B. (Nagy T.), Herbák B., Beregszászi F. (Tóth B.), Angyal P., Filkóházi Á. (Zagyva P.)

Kalász Gábor: Két arcú csapatunk vagyunk. Múlt héten egy nehéz talajú pályán sokkal jobb játékkal sem sikerült győznünk. Ma egy hasonló képességű csapat ellen ilyen arányban is megérdemelten győztünk. Gratulálok a srácoknak, ezen a héten is rengeteg és jó minőségű munkát végeztek, aminek meg is lett az eredménye. A védekezésünk még mindig nem állt össze, támadásban azonban szép futballt játszunk.

2023-10-28 SVF-GFSE U16_1570.jpg


U14: bátor játék ellenére vereség a bajnokesélyes Gödöllő ellen

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 9. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - GÖDÖLLŐI SK 0 - 2
Múcsony, 2023.10.28 - 11:00

SVF: Bencső B., Kiszely N., Vanyó B., Bereznai V. (Verebélyi N.), Nyíri B., Hegedűs M., Vincze Z., Tamás P. (Kiszely M.), Viszóczki O. (Rakaczki J.), Angyal D., Dancs B. (Kuchta D.)

Kiser László: Csoportunk egyik legjobb csapatával találkoztunk ebben a fordulóban. Az 1.félidőben kiegyenlített mérkőzést játszottunk, stabil volt a védekezésünk, mezőnyben ügyesen kombináltunk és több veszélyes támadást is tudtunk vezetni. A 2. félidőben nagy nyomást helyezett ránk a Gödöllő, sokat birtokolták a labdát, a jobb oldalunkon többször is megbontották a védelmünket és ezekből 8 perc alatt 2 gólos előnyt szereztek. Pozitívum, hogy a gyorsan bekapott gólok után is volt tartása a csapatnak, próbáltunk visszajönni a meccsbe, megvoltak a lehetőségeink is a gólszerzésre, de sajnos ezek kimaradtak. A vereség ellenére dicséret illeti a srácokat, szervezetten, motiváltan, helyenként jól futballozva, egy nagyon jó mérkőzésen sikerült megszorongatni a bajnokesélyes Gödöllő csapatát.


U13-as és U12-es csapataink Debrecenben a DEAC vendégeként léptek pályára szombaton

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 9. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 0 - 0
Debrecen, 2023.10.28 - 13:00

SVF: Körmendi G., Papp C., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Holczman H., Bárány B., Khvalov M., Mészáros P., Farkas Z., Apró M., Ivancsó M., Szigeti Z., Cziránku K.

Nagy Attila: A DEAC otthonába látogattunk. Ellenfelünk meghatározó csapat a bajnokságban, amit az utóbbi időszak eredményei is tükröznek. Labdabirtoklásban az ellenfél volt domináns a mérkőzésen, de mindkét kapu előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre. Végig nagy küzdelem volt az előny megszerzéséért. Az utolsó negyedben többször a gólvonal közeléből mentettünk, ekkor a szerencse is kellett, hogy megússzuk gól nélkül a nyomást. A zárásnál viszont nekünk volt meccslabdánk, de a kapufát találtuk el. Úgy gondolom, hogy megérdemelték a srácok a döntetlent, mert végig jó szellemben, egységesen, megfelelő akaraterővel játszottak egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésen. Gratulálok a csapatomnak és egyben ellenfelünknek is.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 9. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 2 - 1
Debrecen, 2023.10.28 - 11:00

Gólszerző: Németh Norbert

SVF: Antal Á., Lippai B., Benedek B., Simon M., Róth D., Kozma D., Jakab G., Barva B., Monyók Á., Németh N., Balogh N., Zahora R., Draskóczi B., Kavalecz B.

Soltész Péter: Kiegyenlített meccset játszottunk Debrecenben. A 3.negyedben gyorsan két elkerülhető gólt kaptunk. A 4. negyedben pozitívum, hogy sikerült nyomnunk, helyzeteket dolgoztunk ki, a szépítés sikerült is, ám egyenlíteni nem sikerült, amihez a játékvezető is nagyban hozzájárult két megkérdőjelezhető döntésével. Gratulálok a gyerekeknek, mert nagyot küzdöttek!

 

Szombaton villám torna került megrendezésre az Elek központban Putnokon U8-U9 korosztálynak 3 csapat részvételével

A házigazda SVF U8 as csapata mellett a Kazincbarcika és az OFC U9 -es csapatai fogadták el a meghívást.

Szakonyi Zsolt: Jó hangulatú és nagyon sportszerű mérkőzéseket láthattak a nézők. Noha szakmai szempontból inkább csak a lelkesedés és a védekezés volt értékelhető- hiszen idősebbek ellen játszottunk - a tanulási folyamatban sok tapasztalatot szerzett a csapat. Külön köszönet Norbert Flander úrnak aki a mai torna megrendezését anyagilag is támogatta.

A torna különdíjasai: Molnár Ákos (SVF) – legjobb kapus, Goda Hunor – gólkirály, Koós Balázs – legjobb játékos.

received_647875440830731.jpeg

 

A múlt hétvégi pihenőt követően Budapesten a III. Ker. TVE otthonában vettek részt U9, U10 és U11-es korosztályaink

Résztvevő csapatok: III. Ker. TVE, PMFC, Vasas, Szeged, Sajóvölgye
Budapest, 2023.10.29

U11: Farkas Botond, Horváth Hunor, Ligeti Levente, Rási Bálint, Horváth Kornél, Papp Lóránt, Szegedi Márk, Jancsurák Áron, Pohóczki Ádám, Lakatos Patrik, Varga Zsigmond

Budai Tamás: Le a kalappal a srácok előtt, a korai indulás és a hosszú utazás ellenére egy rendkívül erős mezőnyből álló tornán a szezon eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő a csapat. Az egyéni teljesítmények mellett csapatként is sikerült kiemelkedően teljesítenünk a játék valamennyi elemében. Labdakihozatalaink, támadójátékunk és védekezésünk is egyaránt jól működött, egyedül a labdavesztés utáni átmeneteknél éreztem némi bizonytalanságok. Összességében egy nagyon színvonalas tornán sikerült jól szerepelnünk, amihez nagy nagy dicséret az egész csapatnak!

IMG_20231030_182724.jpg

 

U10: Greskó Benett, Asztalos Máté, Szilasi Balázs, Molnár Balázs, Németh Ábel, Fábián Tamás, Kovács Milán, Vaszlovics Milán, Kocsis Bence, Kun Dávid, Váradi Marcell, Szuhai Áron

Divinszki József: Fantasztikus időjárási körülmények között III. kerület által megrendezett nagyon színvonalas meghívásos tornán vettünk részt. Az öt csapatból három kiemelt akadémiai egyesület volt akik nagyon komoly játékerőt képviseltek. A III. kerület, a Pécs, illetve a Vasas csapatai ellen jó és teljes mértékben vállalható teljesítmény nyújtottunk, játékban és fizikálisa is. Az utolsó mérkőzésre sajnos elfáradtunk, szétesett a játékunk és a koncentrációnk is amit az extra képességű Szegedi csapat ki is használt. Ettől függetlenül nagyon hasznosnak íttélem ezt a tornát is, ami megmutatja igazából hol is tartunk csapatként és egyénileg is.

370062344_1814811378965396_4432364968824432711_n.jpg

 

U9: Farkas Hunor, Ganyi Szilárd, Orosz Botond, Orosz Milán, Czigány Levente, Deák Viktor, Kertész Attila, Beregszászi Adrián, Radics Tibi, Tátrai Zsombor

Bencső Endre: Budapesten egy kiválóan megrendezett tornán vettünk részt. Sajnos ezúttal nagyon a képességeink alatt teljesítettünk, nem voltunk elég erőszakosak és a rengeteg kidolgozott helyzet ellenére alig tudtunk gólt szerezni. Az utolsó három mérkőzésen mind a háromszor vezetést szereztünk, ám saját hibáinknak köszönhetően végül vereséget szenvedtünk. Védekezés terén sokat kell fejlődnünk és helyzeteinket is jobb arányban kell kihasználnunk a jövőben. Gratulálok Czigány Leventének a különdíjhoz!

image0.jpeg

 

Ezen a hétvégén is fesztiváloztak U7-es és U8-as csapataink.

Vasárnap a szezonbeli 3. Bozsik fesztivált rendezték Kazincbarcikán.

U8-as korosztály 11 fővel vett részt az eseményen, ahol kiváló rendezés és nagyszerű időjárás fogadta a gyerekeket, így tényleg a focié lehetett a főszerep.

U8: Dányi Bence, Szabó Lili, Szakács Milán, Váradi Levente, Dányi Dominik, Barnoczky Zente, Váradi Bence, Horváth Dániel, Farkas Noel, Lázi Szabolcs, Kovács Marian

2023-10-29 U7-U8 Bozsik, Kazincbarcika_1596.jpg

 

U7: Érsek Noel, Érsek Zalán, Elek Marcell Kovács Zsombor, Bakonyi Vince, Szabados Noé, Szabados Dea, Mustafa Falih Ádám, Kiszely Titusz, Plavuscsák Balázs, Bencze Benett

2023-10-29 U7-U8 Bozsik, Kazincbarcika_1591.jpg

 

2023-10-29 U7-U8 Bozsik, Kazincbarcika_1595.jpg

U8 különdíjasok: Dányi Dominik, Szakács Milán

 

2023-10-29 U7-U8 Bozsik, Kazincbarcika_1589.jpg

U7 különdíjasok: Elek Marcell, Bakonyi Vince, Kiszely Titusz

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: