Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti bajnoki beszámolók

2023. október 9.

U19-eseink hat gólos magabiztos győzelmet arattak a Szolnok ellen szombaton

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 6. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - SZOLNOKI MÁV UTÁNPÓTLÁS FC 6 - 1
Putnok, 2023.10.07 - 13:00

Gólszerzők: Gulyás Márk (3), Bodnár Attila, Ádám Dominik, Fercsák Edvárd

SVF: Vermes Á. (Havasi D.), Juhász B., Sipos P., Lukács F., Koós F. (Szilágyi D.), Bodnár A. (Csépányi Á.), Gulyás M. (Pipoly O.), Mészáros R. (Ádám D.), Ganyi M. (Fercsák E.), Ferkel D. (Pataki M.), Kapott G.

 

U17-es korosztályunk kiegyenlített mérkőzésen végül 1-3 aranyú vereséget szenvedett

MLSZ Országos U17 Alap 5. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - ZTE FC 1 - 3
Putnok, 2023.10.07 - 10:00

Gólszerző: Bochkor Vasyl

SVF: Siroki S., Lévai Á., Berta B., Shuba I., Soltész B., Boros K., Ganyi P. (Czékus B.), Ronyecz P. (Angyal P.), Bochkor V., Menyhért K. (Magyari G.), Hanász M. (Féder M.)

 

2023-10-07 SVF-ZTE U17_1296.jpg

 

U14-es szoros meccsen maradtak alul az Újpesttel szemben

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 6. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - UTE 0 - 1
Múcsony, 2023.10.07 - 12:00

SVF: Bencső B., Kiszely N., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B. (Verebélyi N.), Hegedűs M., Vincze Z., Tamás P. (Rakaczki J.), Viszóczki O. (Kiszely M.), Angyal D. (Horváth B.), Dancs B. (Kuchta D.)

Kiser László: A listavezető UTE csapatát fogadtuk ebben a fordulóban, akikről tudtuk, hogy nem csak fizikálisan erősek, hanem jól is futballoznak és gólerős támadókkal rendelkeznek. Emiatt a héten nagy hangsúly fektettünk a védekezés gyakorlására, ami jól is működött ezen a mérkőzésen. Szűken, sokszor önfeláldozóan, egymást kisegítve védekezett a csapat, nagyon kevés gólszerzési lehetőséget engedve a vendégeknek. Az egyik ilyen lehetőségnél, egy szélről beemelt labdánál elaludtak a védőink és az ellenfél centere azonnal ki is használta ezt a helyzetet. Ez az egy gól el is döntötte a mérkőzést, sajnos a mi támadó játékunkban a mai napon nem volt benne a gól. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a srácok, lelkesen, fegyelmezetten játszottak és maximális erőbe dobásra késztették a csoportunk egyik legjobb csapatát.

 

Gólzáporos győzelmet aratott U16-os csapatunk

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 6. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - DSC-SI 5 - 1
Putnok, 2023.10.08 - 11:00

Gólszerzők: Tóth Botond (2), Magyari Gergő, Herbák Botond, Balázsi Bence

SVF: Holczman F., Tóth B., Balázsi B. (Herbák M.), Csirmaz L. (Angyal D.), Gulyás B., Herbák B., Kerekes B. (Dudás B.), Magyari G., Angyal P., Darabos R. (Beregszászi F.), Dostal D.

Kalász Gábor: Büszke vagyok a srácokra a mai teljesítményük miatt, mert nehéz periódusból jöttünk ki. Az első félidőben a szokásos hibánkat elkövettük, de a másodikban még magasabb fokozatba tudtunk kapcsolni. Kreatív játékkal törtük fel ellenfelünk védelmét. Nem kapkodtunk, türelmesek voltuk, nagyon jól sikerültek a bontásaink. Az ellenfél harmadában egész jól védekeztünk, emiatt nem is nagyon sikerült átjutniuk térfelünkre, jók voltak a távolságok. Ez van akkor, hogyha nagy százalékban betartjuk a taktikai utasítást…

 

2023-10-08 SVF-DSI U16_1309.jpg


U13 és U12-es csapataink Egerben lépetek pályára vasárnap

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 6. forduló
EGER - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 4 - 1
Eger, 2023.10.08 – 10:00

Gólszerzők: Holczman Hunor

Sajóvölgye: Körmendi G., Száraz A., Papp C., Kovács B., Apró M., Spisák B., Bárány B., Szigeti Z., Khvalov M., Mészáros P., Farkas Z., Vermes J., Gál K., Holczman H., Ivancsó M., Uher M., Beregszászi M., Cziránku K.

Nagy Attila: Első negyedben kiegyenlített volt a játék, az ellenfél viszont több szabadrúgási lehetőséget harcolt ki a térfelünkön. Második negyedben két kiugratást nem tudtunk hatástalanítani, így az ellenfél büntetőből előnyhöz jutott, majd emberelőnybe került. 50 percet emberhátrányban játszottunk, de próbálkoztunk a támadásokkal. Az ellenfél növelte az előnyét egy pontrúgás utáni fejes góllal, majd egy kontrával lényegében eldöntötte a meccset. A végén szépítésre futotta az erőnkből. Mezőnyben voltak jó megoldásaink, de gólszerzési lehetőségig kevés esetben jutottunk el. Gratulálok ellenfelünknek.

--

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 6. forduló
EGER - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 2 - 2
Eger, 2023.10.08 – 12:00

Gólszerzők: Barva Bálint, Simon Merse

Sajóvölgye: Antal Á., Kozma D., Barva B., Lippai B., Balogh N., Benedek B., Simon M., Róth D., Zahora R., Kavalecz B., Németh N., Jakab G., Monyók Á., Varga M.,

Soltész Péter: Egerben léptünk pályára, az aktuális fordulóban. Jól kezdtük a meccset, majd a harmadik negyed közepére 2-0-ás előnyre tettünk szert. Ezután is rengeteg helyzetünk volt, az Eger ugyan szépített, de a mezőnyjáték rendben volt, és 2-1 után is eldönthettük volna a meccset. Ez nem sikerült és ahogy a futballban ilyenkor "lenni szokott", ellenfelünk kiegyenlített így 2-2 -vel zárult a meccs. A játékkal elégedett vagyok, Mindenki jól teljesített, azonban az ilyen meccseket hamarabb le kell zárni.

 

processed-FB82F6E6-4C9B-479C-AD14-1CAEA10D8F3E-6234C7A3-5065-4951-9805-C7854831F7A3.jpeg

Színvonalas „meghívásos” tornán vettek részt U11-U10 és U9-es csapataink vasárnap Diósgyőrben.

Résztvevő csapatok: DVTK, Budapest Honvéd, Olasz Focisuli Debrecen, CFT Academy, Sajóvölgye

 

U11:  Horváth Hunor, Ligeti Levente, Rási Bálint, Horváth Kornél, Dostál Dávid, Szegedi Márk, Pohóczki Ádám, Jancsurák Áron, Lakatos Patrik, Fábián Tamás, Varga Zsigmond, Pásztor Noel

Budai Tamás: Egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt vasárnap. Jó erőt képviselő csapatok ellen találkoztunk, négy mérkőzésünkből kettő kiélezett küzdelmet hozott, az akadémiai csapatok ellen magas tempójú meccseket játszottunk, ahol könyörtelenül kihasználták hibáinkat, így ezen összecsapásokon nem sikerült érvényesülnünk. Ennek ellenére elégedett vagyok csapatom hozzáállásával és teljesítményével egyénileg és csapat szinten is, az edzésen gyakoroltak sok esetben visszaköszöntek. Egy nagyon hasznos tornán vagyunk túl, értékes tapasztalatokat gyűjtve.

 

IMG_20231009_132302.jpg

 


U10: Greskó B., Asztalos M., Szilasi B., Vaszlovics M., Molnár B., Szuhai Á., Kovács M., Kocsis B., Pingor O., Kun D., Balogh L., Németh Á.

Divinszki József: - Nagyon színvonalas tornán vettünk részt Diósgyőrben. ahol kiemelt akadémiák ellen tudtuk ismét megmérettetni magunkat, hogy hol tartunk technikailag, taktikailag és fizikálisan. Nagyon kiegyensúlyozott és jó teljesítményt nyújtottunk egyénileg, illetve csapatszinten is. Kombinatív játékunk fejlődött a legnagyobb mértékben, jó látni a tudatos megoldásokat, amit az edzéseken is gyakorolunk. Örömteli még a játékosok egyéni fejlődését, kreatív megoldásait látni ilyen minőségi ellenfelek ellen is. Minden egyes játékosom büszke lehet a mai teljesítményére!

 

image0.jpeg

 


U9: Farkas Hunor, Berki Tibor, Tátrai Zsombor, Orosz Botond, Orosz Milán, Czigány Levente, Deák Viktor, Kertész Attila, Ganyi Szilárd, Takács Bálint

Bencső Endre: - Hétvégén a negyedik tornákon vettünk részt. Eredményesség szempontjából ez volt a legrosszabb tornánk. Két döntetlen sikerült elérünk, egyet egy kiemelt akadémia ellen, ahol az utolsó percben sikerült egyenlíteniük. Sajnos két meccsen is az utolsó percekben hibáztunk, amit az ellenfeleink ki is használtak, enne ellenére elégedett vagyok a gyerekek hozzáállásával, végighajtották a tornát és voltak szép góljaink is. Ki szeretném emelni a két védőmet Takács Bálintot és Orosz Botondot, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak a tornán, gratulálok nekik! Köszönjük a DVTK-nak a meghívását, egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt.

 

image0.jpeg

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: