Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti bajnoki beszámolók

2023. szeptember 25.

Gólzáporos bajnokit játszott U16-os korosztályunk Sényőn

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 3. forduló
SÉNYŐ-CARNIFEX FC - SAJÓVÖLGYE 0 - 9
Sényő, 2023.09.20 – 16:30

Gólszerzők: Balázsi Bence (2), Angyal Péter, Lakatos Roland, Darabos Róbert, Iski Levente, Nagy Tamás, Árvai Ádám, Csirmaz Levente

SVF: Holczman F. (Tóth B.), Iski L. (Zagyva P.), Árvai Á., Tóth B. (Nagy T.), Balázsi B. (Beregszászi F.), Lakatos R., Magyari G. (Csirmaz L.), Kerekes B. (Dudás B.), Herbák B., Angyal P., Debreczeni S. (Darabos R.)

Kalász Gábor: Tudatos, türelmes taktikailag érett játékot mutattunk ma be, végig koncentrálva. Az elmúlt meccsek védekezésbeli hibáit javítottuk, támadás építésünket végre tudtunk gyorsítani, kombinatív játékot nyújtva. Külön dicséret illeti a srácokat, amiért ezt egy gyengébb minőségű és nagyon mély talajú pályán tudták megvalósítani.

 

U19: döntetlen Mezőkövesden

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 4. forduló
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI3 - 3
Mezőkövesd, 2023.09.23 - 11:00

Gólszerzők: Szlifka Csaba (2), Gulyás Márk

SVF: Vermes Á. (Havasi D.), Sipos P. (Mészáros R.), Benedek K., Lukács F., Koós F. (Pipoly O.), Szlifka C., Bodnár A., Gulyás M. (Ádám D.), Papp M., Ferkel D. (Juhász B.), Kapott G.

 


U17-es korosztályunk hátrányból fordítva nyert Békéscsaba ellen

MLSZ Országos U17 Alap 3. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE 3 - 1
Putnok, 2023.09.23 - 12:00

Gólszerző: Bochkor Vasyl (3)

SVF: Stoles S., Lévai Á., Berta B., Shuba I., Sherehi V. (Ganyi P.), Ronyecz P. (Magyari G.), Soltész B., Bochkor V., Juhász D. (Féder M.), Menyhért K., Hanász M.

Benczés Miklós: Sok pontatlanság jellemezte játékunkat a mérkőzés első fázisában, pedig nagyon sok munkát végeznek a srácok hétről-hétre azért, hogy fejlődjenek! A korai sérülés okán már az első szakaszban változtatni kellett. Ganyi Patrik hosszú kihagyás után váltotta a sérült Viacheslavot és segítette csapatunkat. Az első félidőben egy jól eltalált lövést követően mégis megérdemelten szerzett vezetést a vendégcsapat. A második játékrészben bátrabb egyéni teljesítményeken keresztül sikerült felé kerekednünk ellenfelünkön és magabiztosan, végig kézben tartva a mérkőzést, megérdemelt győzelmet arattunk! A csapat mentális ereje és Bochkor három találata egyaránt kellett ehhez a sikerhez!

 


U13 és U12-es csapataink a Sparit fogadták Múcsonyban

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 4. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0 - 3
Múcsony, 2023.09.23 - 11:00

Sajóvölgye: Farkas B., Benedek B., Simon M., Balogh N., Róth D., Zahora R., Kozma D., Kavalecz B., Barva B., Lippai B., Varga M., Draskóczi B., Musa I., Jakab G., Németh N., Monyók Á.

Soltész Péter: A Nyíregyháza ellen játszottunk, az aktuális fordulóban. Az első félidő után 0-0-val fordultunk. A második félidő elején hátrányba kerültünk, amire úgy gondolom jól reagált a csapat és mezőnyfölénybe kerültünk, egyenlíteni azonban nem sikerült. Egy pontrúgás utáni lepattanó után a Szpari növelte az előnyét, a lehetőségünk ezután is meg volt visszajönni a meccsbe, de nem sikerült és egy kontrával eldőlt a meccs! A gyerekek nagyot küzdöttek, ez kis szerencsével eredményben is tükröződhetett volna. További sok sikert a Nyíregyházának!

 

2023-09-23 SVF-Nyíregyháza U13-U12_1099.jpg

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 4. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1 - 7
Múcsony, 2023.09.23 - 13:00

Gólszerző: Szigeti Zalán

Sajóvölgye: Körmendi G., Farkas Z., Papp C., Vermes J., Kovács B., Holczman H., Szigeti Z., Uher M., Cziránku K., Mészáros P., Khvalov M., Beregszászi M., Bárány B., Ivancsó M., Apró M.

Nagy Attila: Ezen a mérkőzésen nem tudtunk olyan játékot nyújtani, amivel megszoríthattuk a volna a jól játszó ellenfelünket. Az ellenfél lendületes támadásaival feltörte a védekezésünket. Megvolt a fegyelem és az akarat is, de a játék minőségében alulmaradtunk. A kapusteljesítmény dicsérhető, és volt még egy-két pozíció a pályán, ahol fel tudtuk venni a versenyt, de összességében nemcsak az ellenfélhez mérten, hanem magunkhoz képest is visszafogott teljesítményt nyújtottunk. Gratulálunk az ellenfélnek.

 

2023-09-23 SVF-Nyíregyháza U13-U12_1120.jpg

 

U14-eseink Békéscsabán vendégszerepeltek

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 4. forduló
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 4 - 2
Békéscsaba, 2023.09.23 - 13:00

Gólszerzők: Tamás Péter, Rakaczki János,

SVF: Bencső B. (Stubna N.), Kiszely N., Vanyó B., Nyíri B., Hegedűs M., Vincze Z., Tamás P., Viszóczki O. (Kuchta D.), Kiszely M. (Verebélyi N.), Angyal D. (Rakaczki J.), Dancs B. (Horváth B.)

Kiser László: Csalódott vagyok, mert sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint amit kihoztunk belőle. Nem kezdtünk jól, szinte az első hazai támadásból gólt kaptunk, de egy szép támadás után gyorsan ki is tudtunk egyenlíteni. Jól működött a letámadásunk, megvoltak a labdaszerzéseink az ellenfél térfelén, helyzeteket is kialakítottuk belőle, többször meg is szerezhettük volna a vezetést, de a legnagyobb lehetőségeink is kimaradtak. Sajnos ez a 2. félidőben megbosszulta magát, 8 perc alatt kaptunk 3 könnyen elkerülhető gólt (kettőt pontrúgásból, egyet nagy védelmi hibából), ami érthető módon megfogta a csapatot és visszaesett a teljesítményünk. Innen már nem volt esélyünk, a végén lőtt gólunk már csak kozmetikázott az eredményen. Az első 50 perc játéka biztató volt, ezt kell hosszabb időszakra kitolni a következő mérkőzéseken.


U16: döntetlenre futotta a Loki Focisuli ellen

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 4. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI - LOKI FOCISULI 1 - 1
Múcsony, 2023.09.24 – 11:00

SVF: Holczman F. (Tóth B.), Iski L. (Zagyva P.), Árvai Á., Tóth B. (Nagy T.), Balázsi B. (Beregszászi F.), Lakatos R., Magyari G. (Csirmaz L.), Kerekes B. (Dudás B.), Herbák B., Angyal P., Debreczeni S. (Darabos R.)

Kalász Gábor: A szezon leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Hiába volt folyamatosan nálunk a labda, de lassúak, körülményesek voltunk, a tanult mozgásokat nem alkalmaztuk. Az ellenfél egyszer jutott el a kapunkig mégis el tudtak vinni 1 pontot.

 

2023-09-24 SVF-Loki U16_1129.jpg

 

U11-U10-U9-es korosztályunk színvonalas meghívásos tornán vett részt Kisvárdán

 

Kisvárda, 2023. szeptember 24.

CsapatokVárda Labdarúgó Akadémia, Debreceni Olasz Focisuli, FC Kosice, Patrium Labdarúgó Akadámia Sajóvölgye Focisuli

 

U11: Antal, Ábel, Horváth, Hunor, Ligeti, Levente, Pohóczki, Ádám, Rási, Bálint, Lakatos, Patrik, Szegedi, Márk, Váradi, Marcell, Horváth, Kornél, Fábián, Tamás, Papp, Lóránt, Pásztor, Noel

Budai Tamás: Egy színvonalas nemzetközi tornán vettünk részt Kisvárdán, jó minőséget képviselő ellenfelek ellen. A múlt heti tornához hasonlóan két részre lehetett osztani a teljesítményünket. A torna első felében lelkesen és jól játszottunk, élvezetes és szoros mérkőzéseket játszva. A torna végére viszont ismét "elfogytunk", alábbhagyott a koncentrációnk, így nem tudtuk érvényesülni utolsó meccseinken. Összességében egy tanulságos és nagyon hasznos tornán vagyunk túl, ahol remek ellenfelek ellen mérhettük össze tudásunkat.

 

 

U10: Greskó B., Asztalos M., Szilasi M., Molnár B., Vaszlovics M., Kocsis B., Kovács M., Németh Á., Pingor O., Szuhai Á., Kun D.

Divinszki József: A mai napon kiemelt akadémiák ellen mérkőztünk meg ezek a csapatok egy magasabb színtett képviselnek, technikailag, taktikailag, gyorsaságban. Ennek ellenére lehet egy kis hiányérzetünk hisz a Kisvárdai mérkőzést kivéve, mind a három csapattal fel tudtuk venni a versenyt a játék minden elemében. Azokat a kis megingásokat, vagy technikai hibákat amiket vétettünk az ellenfelek viszont sokkal jobban, illetve hatékonyabban használták ki. Ezen a tornán tapasztaltak is arra kell, hogy ösztönözőn mindenki, hogy még fegyelmezettebb, koncentráltabb és több munkával jobbak lehetünk.

 

original-CAAFC368-14AB-4293-B9C7-404E2137CA4B.jpeg

 

U9: Beregszászi Adrián, Berki Tibor, Tátrai Zsombor, Orosz Botond, Orosz Milán, Czigány Levente, Deák Viktor, Kertész Attila, Molnár Ákos Milán, Takács Bálint

Bencső Endre: Kisvárdán játszottuk a szezonbeli második tornánkat. Sajnos az első meccsen látni lehetett a gyerekeken a sok utazást, ez az eredményen is látszott. Utána két mérkőzésen is győztes helyzetből hibáztunk és mindkét meccsen döntetlent játszottunk. A végére felvettük a torna ritmusát

 

image1.jpeg

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: