Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Gőzerővel készülnek korosztályos csapataink a 2023-24-es szezonra

Több korosztályunk is edzőmérkőzésen, tornán vett részt a héten.

U17

Sajóvölgye U17 - MSK Rimavská Sobota U17 8-0 (4-0)
Putnok, 2023-08-05


1.félidő: Siroki- Juhász, Lévai, Soltész, Hanász, Berta-Angyal, Menyhért, Boros- Ronyecz, Czékus
2.félidő: Siroki-Bartók (Boros), Lévai, Soltész, Menyhért, Hosszúréti, - Bodó, Féder, Filkóházi-Ronyecz-Herbák


Gólszerzők: Boros 3, Menyhért 16, Czékus 26, Boros 45, Ronyecz 61, Ronyecz 78, Herbák 80, Hosszúréti 83

Benczés Miklós: A játékosok egyéni fejlesztését és a csapatjáték formálását is megfelelő módon segítette a találkozó. Az elmúlt szezonhoz képest több változtatás is történt a keretben. A korábbi csapatkapitány Szlifka Zsombor a DVTK akadémián folytatja karrierét, amihez sok sikert kívánunk. Az új játékosok megmutatták, hogy ők is erősségei lehetnek a már korábban is bizonyított játékosok mellett a formálódó csapatunknak.

 
 

U16

Sajóvölgye U16 - MSK Rimavská Sobota 10-0 (5-0)
Putnok, 2023-08-06


Gólszerzők: Gulyás 2, Csirmaz, Zagyva 2, Darabos 2, Tóth, Angyal, Filkóházi

SVF: Tóth, Kerekes, Gulyàs, Herbák M, Árvai, Sivák, Dostal, Angyal, Filkóházi, Debreczeni, Csirmaz

Cserék: Bencső, Iski, Tóth, Herbák B, Kanabé, Beregszászi, Nagy, Kacsándi, Juhász, Zagyva, Darabos

Kalász Gábor: A héten gyakoroltakat próbáltuk minél többet alkalmazni, azonban a játékunk nagyon lassú volt. Sokat kell ebben előre lépnünk, mert minőségi futásból sajnos nagyon keveset láttam ma, és a kommunikációnk is nagyon kevés. Voltak dolgok amiben picit már sikerült előre lépnünk, viszont néhányan nagyon gyenge erőnléti állapotban vannak. Sokat kell tanulnunk ebből a meccsből is. Nagy pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

 
2023-08-06 SVF-Rimaszomat U16 edzőmérkőzés_478.jpg
 
 
Eger U16 - Sajóvölgye U16 1-2
Eger, 2023-08-03


Gólszerzők: Csirmaz, Tóth

Kalász Gábor: Néhány közös edzésen vagyunk túl, így csak, a már tanult alapelveknek megfelelő játékot kérhettem a srácokról. Mivel nagyon erős edzéseink voltak pár játékos érthetően nem mozgott frissen, de ez most még rendben van. Összességében jóval többet kaptam, mint amire előzetesen számítottam. 60 percig uraltuk a játékot bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kapu előtt nem voltunk elég kreatívak, és védekezésben is voltak nagy hibáink. Dolgozunk tovább Köszönjük Kovács Roli munkáját, egy jó társaságot vettem át tőle!

 
 

U14

Sajóvölgye - MSK Rimavská Sobota 4:2
 

Gólszerzők: Dancs B.(2), Hegedűs M.,Titkos D.

Kiser László: Első nagypályás mérkőzése volt a csapatnak a mai, amelyet pozitív élményekkel zártunk. Jó hozzáállással, lelkesen futballoztak srácok és hátrányból fordítva megérdemelt győzelmet arattak.

 
 

U13

Sajóvölgye - MSK Rimavská Sobota 0:9 (0:2, 0:3, 0:1, 0:3)
 
Nagy Attila: Első edzőmérkőzésünket a Rimaszombat csapatával játszottuk. Az ellenfél több poszton jelentős fizikális fölényben volt, amit nem tudtunk együttműködéssel sem ellensúlyozni. 2x20 percet az ellenfél kérésére nagy pályán játszottunk (ebben a korosztályban az ellenfél már nagypályás mérkőzéseket játszik), ami a játékosok számára ismeretlen feladatot jelentett. Mérkőzés második részében a megszokott pályaméreten (két 16-os között) zajlott a mérkőzés. Néhány lehetőségünk volt a gólszerzésre, de a befejezés nem volt sikeres. Az ellenfél fizikális fölényét kihasználva a játékot uralta, lendületesen és eredményesen játszott. Gratulálunk nekik!
 
 
 

U12

Sajóvölgye - MSK Rimavská Sobota 3:1
 

Gólszerők: Farkas Botond, Kavalecz Bence, Németh Norbert

SVF: Antal Ábel, Balogh Noel, Barva Bálint, Benedek Bálint, Farkas Botond, Jancsurák Áron, Jakab Gergő, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Musa Noel, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

Soltész Péter: Az első felkészülési meccsünket játszottuk a felkészülés elkezdése óta. A gyerekek a játék minden elemében nagyon szép dolgokat csináltak, néhányszor egészen tetszetősen járattuk a labdát. Az akarati tényezők is maximálisan rendben voltak, mindenki kiadta magából ami benne van. Az edzéseken is magas létszámmal, nagy ritmusban dolgoznak a gyerekek, a felkészülés eddigi részéért és a mai meccsért is gratuláció jár mindenkinek!

 
2023-08-03 edzőmérkőzések_451.jpg
 
 

U11

Sajóvölgye - MSK Rimavská Sobota 4:8
 
Budai Tamás: Egy jó erőkből álló csapattal játszottuk első edzőmeccsünket. Több új játékossal vágtunk neki a mérkőzésnek, így csapatjátékunk meglehetősen csiszolatlan volt. Ennek ellenére a meccs kezdeti szakaszában lendületesen játszottak a srácok és sikerült gólokat is szereztünk, ám hamar elfogott a szufla, valamint több téren is erősen szezon eleji formát mutattunk, így a vendégek megfordították a meccset és a végére nem sikerült tartanunk a lépést. Köszönjük a mérkőzést a rimaszombatiaknak és gratulálunk nekik!
 
2023-08-03 edzőmérkőzések_461.jpg

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: