Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Három csapatunk volt érdekelt a héten bajnoki mérkőzéseken, ezzel minden korosztályunk számára véget ért a 2022-23-as szezon.

Heti mérkőzésbeszámolók - 2023. június 4.

U16-os csapatunk feltette tavaszi szereplésére a koronát

Nagyszerű játékkal 3:1 arányban legyőztük a Szeged-Grosics Akadémia csapatát és ezzel bennmaradtunk az I osztály alap csoportjában!

MLSZ Országos U16 "C" Csoport 14. forduló
SAJÓVÖLGYE - SZEGED-CSANÁD GROSICS A. 3 - 1
Putnok, 2023.06.03 – 10:00

Gólszerzők: Bochkor Vasyl, Sherehi Viacheslav, Shuba Ivan

Sajóvölgye: Siroki Sz., Sipos P., Berta B. (Angyal P.), Shuba I., Boros K. (Orosz Zs.), Sherehi V. (Hankó D.), Soltész B., Bochkor V., Szlifka Zs., Menyhért K. (Czékus B.), Hanász M. (Bodó I.)

Kalász Gábor: Nem találjuk a szavakat a srácok teljesítményére. Hihetetlen utazás volt az elmúlt 3 év. Feljutás, bennmaradás és újra bennmaradás. A mi klubunknak ez óriási siker. Akadémiai csapatok között kell hétről-hétre teljesíteni. Ez alatt a teher alatt, a folyamatos nyomást elviselve is rengeteget fejlődtek a srácok és nagyon komoly, mentálisan nagyon erős csapattá alakultunk. Amit az elmúlt fél évben beletettek ebbe a sportba a srácok, az példaértékű bárki számára. Az ember a saját környezetében is talál példaképeket. Nekem most a fiúk is példaképpé léptek elő. Az elvégzett munka soha nem hazudik. Külön köszönöm/ köszönjük Benczés Miklós segítségét. Rengeteget tett hozzá a srácok fejlődéséhez. Jövőre újra NB1-ben szerepel a Sajóvölgye U17-es csapata!

 

2023-06-03 SVF-Szeged U16_208.jpg

 

U13-asaink csütörtökön, U12-eseink tegnap játszották szezonzáró mérkőzéseiket

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 28. forduló
EGER SE. - Sajóvölgye Focisuli 1 - 2
Eger, 2023.06.03 – 12:00

Gólszerzők: Gál Kristóf, Cziránku Kristóf

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Holczman H., Grégász L., Farkas Z., Száraz A., Szigeti Z., Ivancsó M., Uher M., Beregszászi M., Cziránku K.

Nagy Attila: Nem tökéletes koncentrációval kezdtük a mérkőzést, az ellenfél vezetést szerzett. Utána változtatni tudtunk, sok helyzetet kidolgoztunk, és nagy nehezen sikerült fordítani. A mérkőzés vége izgalmas volt. Nekünk nem sikerült a harmadikat megrúgni a sok helyzetünkből, így benne volt a játékban, hogy az ellenfél találhat egy gólt és egyenlít. Sikerült megtartani az előnyünket, és a látottak alapján egy magunknak nehézzé tett, de megérdemelt győzelmet arattunk az utolsó mérkőzésünkön. Örülök, hogy a srácok a támogató szurkolótáborunk előtt sikerélménnyel zárták a bajnokságot. Gratulálok a csapatnak!

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 28. forduló
EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT. - SAJÓVÖLGYE 4 - 3
Eger, 2023.06.01 – 15:00

Gólszerzők: Hegedűs Milán (2), Rakaczki János

Sajóvölgye: Bencső B., Vanyó B., Bereznai V., Hegedűs M., Vincze Z., Kuchta D., Viszóczki O., Bumbera K., Angyal D., Verebélyi N., Horváth B., Rakaczki J.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: