Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Bravúros győzelmek, szoros mérkőzések

A hét krónikája, mérkőzésbeszámolók.
2023. május 22.

Kedden elhalasztott bajnokikat pótoltak U13-as és U12-es korosztályaink kedden. Mindkét csapatunk remek teljesítményt nyújtva, szép eredménnyel térhetett haza Nyíregyházáról.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 25. forduló

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - SAJÓVÖLGYE 0 - 1

Nyíregyháza, 2023.05.16 – 14:00

Gólszerző: Angyal Dávid

Sajóvölgye: Bencső B., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Kiss B., Angyal D., Kiss M., Verebélyi N., Horváth B., Viszóczki O., Bumbera K., Dancs B.

Kiser László: Ma is jól kezdtük a mérkőzést, egy határozott labdaszerzés után már a 3. percben megszereztük a vezetést. A mérkőzés egészére az volt a jellemző, hogy a hazai csapat birtokolta többet a labdát, mi szervezetten és jól védekeztünk, a megszerzett labdákból pedig próbáltunk gyors támadásokat vezetni. Ez főleg a 2. és 3. negyedben működött jól, ebben az időszakban hat komoly gólhelyzetet is kialakítottunk. Sajnos ezekben a helyzetekben sorra rossz döntéseket hoztak a játékosok, így végig nyílt maradt a találkozó. Szerencsére az egygólos előnyünket az utolsó negyedben is sikerült megőrizni, a csapat okosan és taktikusan futballozott a végjátékban és azt gondolom, hogy nagyon megérdemelte ezt a győzelmet.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 25. forduló

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - SAJÓVÖLGYE 1 - 1

Nyíregyháza, 2023.05.16 – 13:00

Gólszerző: Vermes János

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp Cs., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Holczman H., Farkas Z., Grégász L., Szigeti Z., Ivancsó M., Száraz A., Uher M., Cziránku K.

Nagy Attila: Nagyon együtt volt ma a csapat. Mindenki kiválóan küzdött, és rendkívül fegyelmezetten, jól együttműködött a pályán. Az ellenfél jól játszott, többnyire mezőnyfölényben volt, de nehezen tudott helyzetbe kerülni. Voltak időszakok, amikor egy kicsit tudtunk nyomást gyakorolni rövidebb időszakokban, vagy játszani az ellenfél térfelén. Az egyenlítő gól igazán fineszes megoldás volt, kiváló döntés és megoldás. Dicséret illeti a játékosokat, mert nagyon sokat adtak ki magukból egyénileg és csapatszinten is.

 

 

A listavezetőt fogadta U19-es csapatunk.

MLSZ Regionális U-19 Kelet Felsőház 13. forduló

SAJÓVÖLGYE - TARPA SC 1 - 4

Putnok, 2023.05.18 – 15:00

Gólszerzők: Nagy, ill. Burdika (2), Dmytryshyn, Pryhoda

SAJÓVÖLGYE: Vermes Á., Benedek K., Kovács B. (Kovács C.), Lukács F. (Juhász B.), Bodó B. (Balogh A.), Bottlik B., Koós F., Nagy K., Molnár A., Sipos Á. (Ferkel D.), Papp M.

TARPA: Shkumbatiuk V., Dmytryshyn B., Lovchykov O., Chyzhykov V., Bella S., Burdika M. (Kuchynskyi O.), Kolesnyk S., Pryhoda P., Tkachuk S., Soltys R., Marinov D.

Zimmermann Tamás: A vereség ellenére büszke vagyok a fiúkra. Eddig egy mérkőzésen sem voltunk ilyen presszió alatt. Rendkívül jó fizikai adottságokkal rendelkező ellenfelünk nem véletlenül nyerte ekkora fölénnyel ezt a bajnokságot.

 

 

Nagy küzdelemben bravúros győzelmet aratott U16-os csapatunk!

MLSZ Országos U16 "C" Csoport 12. forduló

SAJÓVÖLGYE - ZTE FC 1 - 0

Putnok, 2023.05.20 – 10:00

Gólszerző: Bochkor Vasyl

Sajóvölgye: Bodó I. (Angyal P.), Sipos P., Berta B., Soltész B., Boros K., Shuba I., Sherehi V. (Hankó D.), Bochkor V., Szlifka Z., Menyhért K., Stoles S.

Kalász Gábor: Mentálisan ma is nagyon erős volt a csapat, bírják a nyomást a srácok. Jó nézni edzőként, ahogy küzdenek egymásért a srácok. A vendégeknek egy lehetőségük volt, de a kapusunk büntetőt fogott, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Játék építésben nem mindig tartottuk be megbeszélteket, védekezésben azonban rendben voltunk. Hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Kiváló volt a játékvezetés.

 

2023-05-20 SVF ZTE U16_078.jpg

 

 

U17-es csapatunk magabiztos hazai győzelemmel bebiztosította bennmaradását a Regionális Kiemelt csoportban!

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 25. forduló

Sajóvölgye Focisuli - Mercedes KLC 2 - 0

Putnok, 2023.05.20 – 12:30

Gólszerzők: Czékus Bence, Ádám Lajos

Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Balogh L., Pipoly O., Ráki L., Ádám L., Mészáros R. (Tóth B.), Orosz Z. (Pataki M.), Ganyi M., Czékus B., Ferkel D.

 

2023-05-20 SVF ZTE U16_078.jpg

 

 

U13-as és U12-es csapataink a DVSC ellen játszottak szombaton.

Mindkét korosztályunk egyaránt kitett magáért, szoros mérkőzéseket játszva a remek játékerőt képviselő vendégek ellen.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 26. forduló

SAJÓVÖLGYE - DVSC 0 - 2

Múcsony, 2023.05.20 – 14:00

Sajóvölgye: Stubna N., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Angyal D., Kiss M., Horváth B., Kuchta D., Rakaczki J., Kiss B., Dancs B.

Kiser László: A vereség ellenére elégedett voltam a csapat játékával, végig partiban voltunk a csoportunk egyik legjobb csapata ellen. Az első két negyedben nagyon stabil volt a védekezésünk, támadásban viszont keveset vállaltunk. A harmadik negyed volt a döntő, itt a vendégek kíméletlenül kihasználták a hibáinkat és két gólos előnyt szereztek. A negyedik negyedben tudtunk újítani, több veszélyes támadást is vezettünk, de sajnos gólt nem tudtunk lőni. Dicséret illeti a srácokat, nagyot küzdve, helyenként jól játszva, tisztes eredményt értek el egy akadémiai csapat ellen.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 26. forduló

SAJÓVÖLGYE - DVSC 0 - 2

Múcsony, 2023.05.20 – 15:30

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Holczman H., Farkas Z., Grégász L., Szigeti Z., Ivancsó M., Száraz A., Uher M., Cziránku K.

Nagy Attila: Ezen a mérkőzésen a játékosok megmutatták, hogy egyre több dolgot értenek abból, hogy mit kell tenni a pályán, mi az, ami szükséges a futballban, hogy az ellenfeleddel versenyben legyél. Főleg mentális téren lehet ezt mondani. Ezt mind egyénileg, mind pedig csapatként is lehetett látni. Az ellenfél a mérkőzés elejétől sokáig vezetett egy góllal. Folyamatosan megpróbáltunk ezen változtatni, minden erőnket mozgósítottuk, hogy éles meccsbe kényszerítsük az ellenfelünket, így bizonytalanná tudtuk tenni a végkimenetelt. Dicséret jár a hozzáállásért, a csapatmunkáért. Az utolsó negyedre elfáradtunk, ekkor már az ellenfél akarata érvényesült. Jó volt látni ebben a felfogásban játszani a csapatot!

 

 

U14-eseink is pályára léptek szombaton Múcsonyban, ahol szoros mérkőzésen végül két gólos vereséget szenvedtek.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 25. forduló

SAJÓVÖLGYE - SZOLNOKI MÁV UTÁNPÓTLÁS FC 0 - 2

Múcsony, 2023.05.20 - 12:00

Sajóvölgye: Bencső B. (Holczman F.), Herbák M. (Zagyva P.), Dostal D. (Dudás B.), Gulyás B., Kacsándi O., Lakatos R., Lakatos D., Kubinyecz I., Kerekes B., Jónyer P. (Sivák M.), Darabos R. (Juhász B.)

 

 

U11-U10-U11-es korosztályaink a szezon utolsó torna rendszerű bajnoki mérkőzésein vettek részt Debrecenben.

Résztvevő csapatok: DVSC, DEAC, Budapest Honvéd, Békéscsaba, Sajóvölgye

U11: Antal Ábel, Monyók Ákos; Balogh Noel, Benedek Bálint, Jakab Gergő, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Musa Noel, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

A torna gólszerzői: Kavalecz Bence (2), Róth Dániel (2), Benedek Bálint, Kozma Dániel, Lippai Benett, Németh Norbert

Soltész Péter értékelés: Az utolsó fordulón, Debrecenbe látogattunk, ahol rendkívül erős csapatok ellen szerepelhettünk. A DVSC és a Békéscsaba dolgát is sikerült megnehezíteni, emellett a Honvéd ellen is szervezett játékot mutattunk be. A kért utasításokat a gyerekek igyekeztek maradéktalanul végrehajtani, a nagy melegben is, amiért Mindenkit dicséret illet. Összességében szép tavaszt - szezont zártunk, a Gyerekek jól dolgoztak edzéseken. Köszönet a szülők és a klub egész éves támogató hozzáállásáért!

 

U10: Farkas Botond, Horváth Hunor, Horváth Kornél, Ligeti Levente, Rási Bálint, Papp Lóránt, Fábián Tamás, Szegedi Márk, Pásztor Noel, Varga Zsigmond, Jancsurák Áron

A torna gólszerzői: Horváth Hunor (3), Papp Lóránt (3), Rási Bálint (2), Fábián Tamás, Szegedi Márk

Budai Tamás: A szezon utolsó tornáján kivalló körülmények fogadtak minket a DVSC Labdarúgó Akadémián, ahol rendkívül erős és felkészült csapatokkal mérhettük össze tudásunkat. Ugyan a műfüves borítás és a hőség kombinációja kicsit rányomta a bélyegét az eseményre, ennek ellenére az utolsó meccsünket leszámítva intenzív és nagyon színvonalas mérkőzéseket tudtunk játszani. Büszke vagyok a srácokra, végig bátran, jól fociztak és bebizonyították, hogy képesek felvenni a versenyt ilyen kaliberű ellenfelek ellen is. Úgy gondolom méltó képen zártuk a szezont, a csapat minden tagját megilleti a dicséret, nem csak a mostani, hanem az egész éves teljesítményéért és hozzáállásáért!

 

U9: Greskó B, Asztalos M, Szilasi B, Molnár B, Kovács M, Vaszlovics M, Németh Á, Kocsis B ,Dostal D, Pingor O.

Divinszki József: Fantasztikus létesítményben, egy színvonalas tornán vettünk részt Debrecenben. Nem eltúlozva de nagyon erős játék erőt képviselő csapatokkal mérkőztünk meg, sőt volt egy extra képességű együttes a Békéscsaba személyében. Illetve volt még egy nagy ellenfél, a hirtelen jött nagy meleg. Ennek ellenére jó és szoros mérkőzéseket tudtunk játszani. Az utolsó mérkőzést kivéve egyenrangú ellenfelei voltunk a csapatoknak. A DEAC és a Honvéd ellen nagy küzdelemben kaptunk ki, a DVSC ellen győztesen hagytuk el a pályát, azt utolsó mérkőzésre már nem volt megfelelő koncentráció és a fizikai erő, ezért is lett nagyobb arányú veresség a Csaba ellen. Óriási dicséret a csapatom minden egyes tagjának, a mai és az egész éves teljesítményükért!

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: