Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Több korosztályunk is sikeres bajnokit vívott a hétvégén

Heti mérkőzésbeszámolók - 2023. május 14.

Ádám Dominik 4 góljával bravúros győzelmet aratott U17-es csapatunk!

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 24. forduló
SAJÓVÖLGYE - SZENT ISTVÁN SE-OTP BANK 4 - 3 (2 – 2)
Putnok, 2023.05.13 – 12:00

Gól: Ádám Dominik (4)

Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Fercsák E. (Czékus B.), Pipoly O., Ádám D., Mészáros R., Ráki L. (Pataki M.), Balogh L., Árvai Á., Orosz Zs. (Kovács Sz.), Ferkel D.

Szabó István: Küzdelmes, fordulatos mérkőzésen egységről és akaratról tett tanúbizonyságot a csapat, remélhetőleg ez a győzelem lendületet és önbizalmat ad a továbbiakhoz. Az elismerés az egész csapatot megilleti, Ádám Dominik teljesítményét külön is kiemelném!

 

2023-05-13 SVF-Szent István SE U17_165.jpg

 


Három gólos győzelem Kecskeméten! U16-os korosztályunk is nagyszerűen szerepelt a mai napon.

MLSZ Országos U16 "C" Csoport 11. forduló
KTE LA. - SAJÓVÖLGYE 0 - 3
Kecskemét, 2023.05.13 – 12:00

Gólszerzők: Sherehi Viacheslav (2), Bochkor Vasyl

Sajóvölgye: Stoles S., Sipos P., Berta B. (Bodó I.), Boros K., Shuba I., Sherehi V. (Juhász D.), Soltész B., Bochkor V., Szlifka Z., Menyhért K. (Féder M.), Hanász M. (Angyal P.)

Kalász Gábor: Rendkívül motiváltan játszottunk a mai napon. Ez a siker az akarat és a csapategység diadala. Nem volt görcsösség, ha valaki hibázott is, mindig volt aki segített. Voltak nehezebb periódusaink, de összességében ilyen arányban is megérdemelten nyertünk egy olyan csapat ellen, akiket még sosem győztünk le. A befektetett munka hosszú távon sosem hazudik… Gratulálunk a srácoknak!

 


Vasárnap U14-es korosztályunk Debrecenben a DEAC ellen vendégszerepelt.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 24. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 1 - 1
Debrecen, 2023.05.14 – 13:00

Gólszerző: Lakatos Dominik

Sajóvölgye: Bencső B., Herbák M. (Zagyva P.), Dostal D., Gulyás B., Kacsándi O., Lakatos R., Lakatos D., Kubinyecz I., Kerekes B., Jónyer P. (Beregszászi F.), Darabos R. (Dudás B.)

Kovács Roland: A mérkőzés során azt az arcát mutatta a csapat, amit látni szeretnék, küzdöttünk egymásért, így egy jó csapat ellen sikerült szoros meccset játszanunk. A játékunkat illetően van még csiszolni való, de alapvetően betartották a srácok amit kértem tőlük és azt kaptam amit látni szeretnék. Remélem ez a formánk kitart a hátralévő mérkőzésekre is. Gratulálok a játékosaimnak!

 


U19-es csapatunk gyenge játékkal rukkolt elő, így pont nélkül maradtak a Csenger FC ellen.

MLSZ Regionális U-19 Kelet Felsőház 12. forduló
CSENGER FC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI SE 1 - 0
Csenger, 2023.05.14 – 12:00

Sajóvölgye: Vermes Á., Kovács B., Bodó B. (Kovács Cs.), Bottlik B., Koós F., Nagy K., Sándor M., Molnár A., Stiber T., Sipos Á. (Lukács F.), Papp M.

Zimmermann Tamás: A mai mérkőzésen több ember értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. Bátortalanul, akaratgyengén fociztunk. Ebben a korosztályban már jobban kell alkalmazkodni a külső körülményekhez.

 


U11-U10-U9 korosztályaink kiemelt bajnokságának szombati állomása Salgótarján volt

Résztvevő csapatok: SBTC, Mezőkövesd, Eger SE, Sajóvölgye
Salgótarján, 2023-05-13

U11 csapattagok: Balogh Noel, Benedek Bálint, Jakab Gergő, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Monyók Ákos, Musa Noel, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

A torna gólszerzői: Kavalecz Bence 8, Musa Noel (2), Simon Merse (2), Pavlánszki Hunor (2), Németh Norbert, Lippai Benett, Kozma Dániel, Róth Dániel

Soltész Péter értékelése: Salgótarjánban, jól előkészített füves pályán léphettünk pályára! A gyerekek ezúttal is nagyon jó teljesítményt nyújtottak, egyénileg és csapatszinten is, ami eredményességben is megmutatkozott. Gratulálok Mindenkinek a teljesítményéhez!

 

U11_Tarjan.jpg

 

U10 csapattagok: Farkas Botond, Horváth Hunor, Horváth Kornél, Rási Bálint, Papp Lóránt, Pásztor Noel, Fábián Tamás, Lakatos Patrik

A torna gólszerzői: Rási Bálint (5), Papp Lóránt (4), Horváth Hunor (3), Lakatos Patrik (2), Fábián Tamás, Pásztor Noel

Budai Tamás értékelése: Sajnos a sok hiányzó miatt kevesen vágtunk neki a salgótarjáni tornának. Ennek ellenére kellemes meglepetést okozott a csapat, többet kaptam amire számítottam. A jelenlévő játékosok egytől egyig nagy erőbedobással, motiváltan játszottak, ennek köszönhetően jó teljesítményt nyújtottunk, amihez gratulálok mindenkinek!

 


U9 csapattagok: Greskó B., Asztalos M., Molnár B., Szilasi B., Kovács M., Vaszlovics M., Németh Á., Kocsis B., Dostal D., Pingor O., Szabó Zs., Balogh L.

Divinszki József: Az elmúlt hetekben a edzéseken és tornákon nyújtott jó egyéni, és csapat teljesítményünket ezúttal is tudtuk folytatni. Kiegyenlíttet mérkőzéseken, jól felkészített csapatok ellen, jó védekezés mellett, nagyon sok gólszerzési lehetőséget kidolgozva. Hiányérzetünk az lehet, hogy nagy részüket nem tudtuk érvényesíteni, ettől függetlenül mindenkinek gratulálok!

 


U7-es és U8-as korosztályaink a tavaszi szezon utolsó Bozsik fesztiválján vettek részt Kazincbarcikán.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, jól előkészített pályákon, jó hangulatú meccseken fociztak a kis srácok megfelelve a korosztállyal kapcsolatos szakmai elvárásoknak.

 

2023-05-15 Bozsik U7-8_172.jpg

 

2023-05-15 Bozsik U7-8_176.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: