Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti bajnoki beszámolók

2023. május 1 - 7.

A listavezetőt fogadta U14-es csapatunk.

 

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 23. forduló

SAJÓVÖLGYE - UTE 1 - 5

Múcsony, 2023.05.06 – 12:00

Gólszerző: Lakatos Dominik

Sajóvölgye: Holczman F. (Bencső B.), Sivák M., Herbák M. (Zagyva P.), Dostal D., Gulyás B., Kacsándi O. (Dudás B.), Lakatos R., Lakatos D. (Juhász B.), Kubinyecz I., Jónyer P. (Angyal D.), Darabos R. (Beregszászi F.)

Kovács Roland: Úgy gondolom csapatként -az elmúlt időszakot tekintve- most játszottunk a legszervezettebben. Az eredmény ellenére mezőnyben méltó ellenfelei tudtunk lenni a bajnokság legkiemelkedőbb csapatának. Bár többnyire a védekezésünkön volt a hangsúly, voltak jó periódusaink támadást illetően is. Kapott góljaink többségét az elkerülhető kategóriába sorolnám, amennyiben az ezekhez vezető egyéni bizonytalanságokat csökkenteni tudnánk, az eredményességben is megmutatkozna a jövőben.

 

2023-05-06 SVF-UTE U14_077.jpg

 

Vasárnap ismét a DVTK volt a U13-as és U12-es korosztályaink ellenfele.

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 24. forduló

DVTK - SAJÓVÖLGYE 6 - 1

Diósgyőr, 2023.05.07 – 12:00

Gólszerző: Tamás Péter

Sajóvölgye: Bencső B., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Angyal D., Stubna N., Verebélyi N., Kuchta D., Rakaczki J.

Kiser László: Jól kezdtük a mérkőzést, szinte az első támadásunkból megszereztük a vezetést. Az első két negyedben a gyakoroltak szerint futballoztunk, ebben az időszakban szűken védekeztünk és tudtunk néhány veszélyes támadást is vezetni. Sajnos a mérkőzés második részére egyre jobban elfáradtunk, teljesen beszorultunk a saját térfelünkre, csak a védekezésre futotta az erőnkből. Azt sem tudtuk jól megoldani, 4 gólt is kaptunk ebben az időszakban és így a vége egy nagyobb különbségű hazai győzelem lett. A múlt heti szoros találkozó után, ma az U.14-ből visszajátszókkal megerősített DVTK-nak az első sora jelentette a minőségi különbséget és döntötte el ezt a mérkőzést. Gratulálok nekik!

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 24. forduló

DVTK - SAJÓVÖLGYE 8 - 0

Diósgyőr, 2023.05.07 - 12:00

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Kovács B., Cziránku K., Spisák B., Holczman H., Uher M., Farkas Z., Grégász L., Szigeti Z., Ivancsó M., Beregszászi M.

Nagy Attila: Három negyeden keresztül sikerült lassítani az ellenfél játékát, de így is előnybe kerültek. A végén elfáradtunk fejben és fizikálisan is, az ellenfél pedig ezt kihasználta, és az eddig megszerzett előnyét megduplázta egy negyed alatt. A kiváló kapusteljesítmény pozitívum, ez is kellett ahhoz, hogy az utolsó negyedig aránylag szűk maradjon a különbség. Gólszerzésre is lett volna esély, ami szintén pozitívum, sajnálom, hogy ez nem sikerült.

 

U11-U10-U9 korosztályaink vasárnap a Budapesten a III. Kerületi TVE rendezésében vettek részt tornán.

 

Résztvevő csapatok: III. Ker TVE, Hegyvidék UFC, Angyalföldi Sportiskola, Budaörs SC, Sajóvölgye

 

U11 csapattagok: Antal Ábel, Balogh Noel, Benedek Bálint, Jakab Gergő, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Monyók Ákos, Musa Noel, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

Gólszerzők: Simon Merse (5), Kavalecz Bence (4), Musa Noel (2), Lippai Benett (2), Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Balogh Noel, Kozma Dániel

Soltész Péter: Hosszú út után játszottunk, a fővárosban - jó ellenfelek ellen. A gyerekek kivétel nélkül nagyon jól teljesítettek! Támadásban - védekezésben és az átmenetekben is sok szép dolgot mutattunk! Mindenkit nagy dicséret illet a mai teljesítménye miatt!

 

U11_2.jpg

 

U10 csapattagok: Horváth Hunor, Ligeti Levente, Rási Bálint, Fábián Tamás, Papp Lóránt, Szegedi Márk, Pásztor Noel, Lakatos Patrik, Jancsurák Áron, Varga Zsigmond

Gólszerzők: Rási Bálint (5), Varga Zsigmond (5), Fábián Tamás (4), Szegedi Márk (4), Horváth Hunor (3), Ligeti Levente, Papp Lóránt, Lakatos Patrik, Pásztor Noel

Budai Tamás: A III. Kerületi TVE rendezésében, szép környezetben, ezúttal nem akadémiai, de nagyon jól felkészített, ügyes csapatok ellen, játszhattunk. Üde színfolt volt számunkra ez a torna, a résztvevő egyesületek többségével először találkoztunk és bár a hosszú utazást követően hamar játékba kellett állni a gyerekeknek, remek teljesítményt nyújtva, sok gólt szerezve a tavasz eddigi legjobb szereplésével örvendeztették meg a csapatot elkísérő édesanyákat anyák napja alkalmából.

 

U9 csapattagok: Greskó B., Asztalos M., Molnár B., Szilasi B., Kovács M., Vaszlovics M., Németh Á., Kocsis B., Pingor O., Balogh L.

Divinszki József: Nagyszerű időjárási körülmények mellett, jó környezetben, sikerült ismét nagyon jó teljesítmény nyújtani egyénileg és csapat szinten is. A tavasz folyamán folyamatos fejlődés látható, csapat szinten, fizikálisan, és legfőképpen egyénileg. Az utóbbi hetek jó teljesítményei még nagyobb motivációt és hittet kell, hogy adjanak játékosaimnak a folytatásra.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: