Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti bajnoki beszámolók

Halasztott bajnokikat pótoltak U13 és U12-es korosztályaink kedden a DVTK ellen.

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 17. forduló

SAJÓVÖLGYE - DVTK 0 - 0

Múcsony, 2023.04.25 – 16:00

Sajóvölgye: Stubna N., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Angyal D., Kiss M., Verebélyi N., Horváth B., Rakaczki J., Dancs B., Kiss B.

Kiser László: Egy nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk a DVTK csapatával. Az első két negyedben maximálisan megvalósították a srácok azt amit megbeszéltünk és gyakoroltunk, stabil és fegyelmezett volt a védekezésünk, határozott labdaszerzéseink voltak és ezekből gyors támadásokat vezettünk, helyzeteket alakítottunk ki. Az utolsó két negyedre kicsit visszaesett a teljesítményünk, amibe bele játszott az is, hogy két meghatározó játékosom sérülés miatt nem tudott tovább játszani. Ebben az időszakban nagy nyomást helyezett ránk a DVTK,több gólszerzési lehetőségük is volt, de végül sikerült átvészelnünk ezt a nehezebb időszakot. A mérkőzés összképét nézve igazságos eredmény született, a játékosaimnak gratulálok ,jó mentalitással, igazi csapatként futballoztak.

 

2023-04-25 SVF-DVTK U13-U12_040.jpg

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 17. forduló

SAJÓVÖLGYE - DVTK 0 - 5

Múcsony, 2023.04.25 – 17:30

Sajóvölgye: Körmendi G., Farkas Z., Papp C., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Ivancsó M., Uher M., Száraz A., Beregszászi M., Holczman H., Szigeti Z., Grégász L., Cziránku K.

Nagy Attila: Rosszul kezdtük a mérkőzést, gyorsan hátrányba kerültünk, ami nem használt az önbizalmunknak. Az első negyed labdabirtoklás terén bátortalan, labdaszerzés esetén határozatlan volt. Utána negyedről-negyedre javult a játékunk, de így is az ellenfél tudott dominálni. Az ellenfelünk komoly játékerőt képvisel, amit érvényesített a mérkőzésen. Pozitív, hogy a mérkőzés második felében volt néhány gólveszélyes akciónk. Tanulni kell a hibákból, a jó dolgokból pedig tovább építkezni.

 

2023-04-25 SVF-DVTK U13-U12_043.jpg

 

U17-es csapatunk a listavezető REAC együttesét fogadta Putnokon.

 

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 22. forduló

SAJÓVÖLGYE FOCISULI - REAC SPORTISKOLA SE 0 - 3

Putnok, 2023.04.28 – 14:00

Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Szlifka Zs., Juhász D. (Árvai Á.), Féder M. (Tóth B.), Fercsák E. (Hankó D.), Ráki L. (Czékus B.), Mészáros R., Ádám D., Balogh L., Ferkel D.

Szabó István: Úgy gondolom mezőnyben egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a bajnokság listavezetőjének, ami örömteli. Helyzeteink is adódtak, kis szerencsével többet is kihozhattunk volna a mérkőzésből, de a futballt gólra játsszák és ebben jobbak voltak a vendégek.

 

2023-04-25 SVF-DVTK U13-U12_046.jpg

 

U11-es korosztályunk felkészülési minitornán játszott a mai napon, melyen U10-es korosztályunk is részt vett.

 

U11 csapattagok: Antal Ábel, Balogh Noel, Farkas Botond, Jakab Gergő, Jancsurák Áron, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Monyók Ákos, Musa Noel, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Varga Milán

Gólszerzők: Kavalecz Bence (7), Musa Noel (5), Balogh Noel (4), Lippai Benett (4), Varga Milán (2), Róth Dániel, Antal Ábel, Jakab Gergő, Pavlánszki Hunor, Németh Norbert, Monyók Ákos, Kozma Dániel

Soltész Péter: Jó hangulatú minitornát játszottunk, a mai nap folyamán - a BSK Alsózsolca, a Miskolc Népkert Volán, az ÓZD VSE és az U10-es együttesünk részvételével - örülünk, hogy valamennyien elfogadták a meghívásunkat! Sok szép megoldást csináltak a srácok! Örömteli, hogy szinte Mindenki gólt tudott szerezni valamelyik meccsen. Köszönjük, Antal Ábel családjának a vendéglátást!

 

2023-04-29_053_2.jpg

 

 

U7-U8 korosztályaink 2023. április 29-én szombaton Kazincbarcikán vettek részt a 3. körzet központi Bozsik fesztiválon.

 

Kellemes időjárási körülmények között U7-es csapatunk 13 fővel szerepelt a rendezvényen. A gyerekek motiváltan, jó hangulatban fociztak az egy órás fesztiválon.

Különdíjat kapott csapatunkból: Albók Máté és Kovács Zsombor

Edzők: Czirle Zsolt, Szakonyi Zsolt

 

2023-04-29_061.jpg

 

2023-04-29_056.jpg

 

U8-as csapatunk: Kertész Attila, Forray Levente, Tar Vendel, Radics Tibor, Takács Bálint, Beregszászi Adrián, Ganyi Szilárd, Takács Gergő, Molnár Ákos, Budai Gergő, Szabó Botond.

Különdíjat kapott: Takács Gergő

Edzők: Kócsi József, Ganyi Gábor, Szabó József

 

2023-04-29_059.jpg

 

 

U16: nem sikerült a pontszerzés az Ikarus ellen

 

MLSZ Országos U16 "C" Csoport 10. forduló

IKARUS BSE - SAJÓVÖLGYE 5 - 3

Budapest, 2023.04.29 – 12:00

Sajóvölgye: Siroki Sz., Bodó I. (Menyhért K.), Sipos P., Angyal P. (Orosz Zs.), Boros K., Shuba I., Soltész B., Sherehi V. (Kovács Sz.), Bochkor V., Berta B. (Hankó D.), Hanász M. (Féder M.)

Gólszerzők: Sipos Péter, Bochkor Vasyl, Shuba Ivan

Kalász Gábor: Az első félidőben rengeteg technikai, taktikai hibát vétettünk. A bosszantó az, hogy pont olyan helyzetekben, amire egész héten készültünk. A második félidőben már voltak pozitív jelek, kicsit nagyobb koncentrációval akár döntetlenre is hozhattuk volna a mérkőzést.

 

U13-as és U12-es korosztályunk keddet követően szombaton is pályára lépett.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 23. forduló

VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA - SAJÓVÖLGYE 2 - 0

Kisvárda, 2023.04.29 – 14:00

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Holczman H., Farkas Z., Grégász L., Szigeti Z., Ivancsó M., Uher M., Száraz A., Cziránku K.

Nagy Attila: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, minden energiánkra, koncentrációnkra szükség volt, hogy végig egységesek maradjunk. Azt gondolom, hogy ez sikerült. A mérkőzés a történtek alapján lényegében a védekezésről szólt. Az ellenfél kereste a gólt, mi pedig ezt sokáig megakadályoztuk. A játékosok kiadtak magukból mindent. Az ellenfél gólt szerzett két pontrúgásból, és fölénye alapján megérdemelten győzött. Kikaptunk, de a játékunkban, törekvéseinkben olyan tényezők mutatkoztak meg, amit a játékosoknak, az edzőknek és a csapatnak fent kell tartani, fejleszteni kell. Ez a cél.

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 23. forduló

VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA - SAJÓVÖLGYE 5 - 0

Kisvárda, 2023.04.29 – 12:00

Sajóvölgye: Stubna N., Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Kiss B., Kiss M., Verebélyi N., Horváth B., Rakaczki J., Dancs B.

Kiser László: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, már az első hazai támadásból gólt kaptunk, aztán az 5. percben a másodikat, a negyed végét pedig 0-3-al zártuk. Mind a három gólnál nagy egyéni hibákat követtünk el. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, egy ideig úgy tűnt, hogy ezt sikerült is. A következő két negyedben rendben volt a védekezésünk és néhány veszélyes támadásra is futotta az erőnkből. Az utolsó negyedben viszont megint sokat hibáztunk a védőzónánkban, szinte tálcán kínáltuk a gólszerzési lehetőségeket a hazai támadóknak (amivel éltek is) mi viszont képtelenek voltunk betalálni a kisvárdai kapuba (két nagy gólhelyzetet is kihagytunk). Nem történt tragédia, egy nagyon jó csapattól kaptunk ki. Egy hét alatt a 3. mérkőzésünket játszottuk,ebből kettőt akadémia csapatok ellen, ez jelenleg sok volt a csapatnak. Látszott a fáradtság a játékosokon,ennek ellenére becsületesen végigküzdötték a mérkőzést.

 

U14-eseink küzdelmes mérkőzésen maradtak alul az Eger ellen.

 

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 22. forduló

EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT. - Sajóvölgye Focisuli 4 - 2

Eger, 2023.04.30 - 10:00

Sajóvölgye: Bencső B., Sivák M., Herbák M. (Beregszászi F.), Dostal D., Gulyás B. (Kanabé Á.), Kacsándi O. (Juhász B.), Lakatos R., Lakatos D., Kubinyecz I., Jónyer P. (Angyal D.), Darabos R. (Zagyva P.)

Gólszerzők: Jónyer Patrik, Lakatos Roland

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: