Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

A MATCHMEETING edzéstervező programmal ismerkedtek edző kollégáink!

Putnokon az Elek Ákos Utánpótlás Központ konferencia termébe voltak hivatalosak a Sajóvölgye Focisuli és a KBSC utánpótlás edzői.


A Klubok vezetése év elején döntött arról, hogy a jövőben a DVTK-nál már bevált és jól működő edzéstervező programot fogják használni.
Ezen nagyszerű program minden tudnivalót tartalmaz a kollégák részére. Aki megtanulja kezelni annak az adminisztráció könnyedén fog menni.
Mind az edzések tervezése, dokumentálása, játékosok, csapatok adminisztrációja valamint a mérkőzések regisztrálása, elemzése is ezen a felületen fog történni a jövőben.
Maga a program is rengeteg előre elkészített, megrajzolt edzésgyakorlatot tartalmaz amit edzőink felhasználhatnak és ígéretet kaptunk Benczés Mikóstól a DVTK Akadémia igazgatójától, hogy hamarosan a Diósgyőr gyakorlattárához is hozzáférésünk lesz. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki Benczés Miklósnak aki már számtalan segítséget nyújtott nekünk ahhoz, hogy a mindennapi munkánkat még hatékonyabban tudjuk elvégezni.

Kádár Zsolt sportigazgató köszöntötte az edzőkollégákat majd a MATCHMEETENG képviseletében érkezett előadónak Benedek Péternek adta át a szót. A közel két órás ismertető tartalmas, minden igényt kielégítő volt. Néhány kolléga már korábban el kezdett dolgozni a programban de a nagy többség csak ezután teszi ezt meg. Edzőink sok kérdést tettek fel a tisztán látás érdekében melyre Benedek Péter készséggel válaszolt.

Zárszóként sportigazgatónk megköszönte az előadást és közölte a kollégákkal, hogy 2018. március 1-től mindenki köteles ebben a programban dolgozni, vezetni a napi munkáját.

Bízunk benne, hogy ezzel még hatékonyabbá, gyorsabbá, követhetőbbé és tervezhetőbbé válik edzőink munkája ami a mindennapokban is érezteti hatását!

További képek az alábbi linken: photos.app.goo.gl

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: