Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

A héten U19-es és U16-os csapatunk számára is folytatódik a bajnokság

Az U19 Felsőzsolca, U16-os korosztályunk Békéscsaba ellen kezdi a tavaszt.

A mérkőzések előtt csapataink vezetőedzőit kérdeztük a téli felkészülésről, a keretben történt változásokról és a tavaszt illető tervekről.

 

Zimmermann Tamás - U19:

 

szakmai_nyilatkozat.jpg

 

Alapvetően a felkészülés zökkenőmentes volt, bár létszámban súroljuk az alsó határt. A játékosok túlnyomó többsége megfelelő hozzáállást mutatott. Sándor Martin és Nagy Ferenc komolyabb sérüléssel küzd, utóbbit márciusban műtik.
Az edzőmérkőzéseket két esetben felnőtt csapatok ellen játszottuk, ami nagyban segítette a felkészülést.

Mivel a bajnokságot a felsőházban folytatjuk az őszi jó szereplésünknek köszönhetően, így szeretném a tabellán az első öt hely valamelyikét megszerezni.

A keretünkben több változás is történt, eligazolt Magyar Máté és Kalocsai Roland. Ők már ősszel faképnél hagyták a csapatot. Ami örömteli, hogy Szlifka Csaba a felnőtt csapatunkhoz került, sok sikert neki! Új igazolásaink Benedek Kornél és Kovács Csaba.

 

Kalász Gábor, Benczés Miklós - U16:

 

U16_Kalasz_Benczes.jpg

 

Január első heteiben kezdtük a felkészülést így volt időnk megvalósítani az eltervezett feladatokat. Az edzőmérkőzéseket úgy terveztük, hogy erős csapatokkal játsszunk, mert ez készít fel legjobban minket a bajnokságra. Összességében nagyon hasznos találkozók voltak, ahol sikerült azokat az elemeket begyakorolnunk, ami a bajnokságban is előnyünkre válhat.
Mivel edzéseken a játékosok egymást felülmúlva odatették magukat így mind egyénileg, mind csapatjátékban előre lépést tapasztalunk. Technikailag és taktikailag is sokat fejlődtek a srácok, a szombaton induló bajnokságban szeretnénk ezt felszínre hozni!

Célunk továbbra is a játékosok felfelé áramoltatása a fejlesztésükön keresztül. Szeretnénk munkákkal hozzájárulni ahhoz, hogy nyáron is legyen olyan játékosunk, aki kiemelt akadémián folytathatja a karrierét.

A keretet illetően történtek változások, Bedő Marcell a DVTK-tól valamint Boros Kevin az Ózd VSE csapatától érkezett hozzánk, ezen felül 5 játékos személyében további erősítésre van kilátás, akiknek igazolása folyamatban van.

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: