Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Több korosztályunk is pályára lépett edzőmérkőzéseken a hétvége folyamán

Szombaton U10-es csapatunk Tornalját fogadta Putnoki fedett műfüves csarnokunkban.

 

SAJÓVÖLGYE - TORNALJA
Putnok, 2023.04.04 10:00

Sajóvölgye: Palkó Richárd, Horváth Hunor, Ligeti Levente, Papp Lóránt, Rási Bálint, Fábián Tamás, Szegedi Márk, Horváth Kornél, Horváth Ferenc

Budai Tamás: Idei első edzőmérkőzésünket játszottuk ami jól szolgálta a felkészülést, főként támadásban és labdabirtoklásban sikerült elemeket gyakorolnunk. Köszönjük a vendégeknek, hogy elfogadták a meghívást!

230204_svf-tornalja_u10_fm_0 1.jpg

 

U16-os korosztályunk második felkészülési mérkőzését játszotta a héten, edzőpartnerük ezúttal a DVTK U16-os csapata volt Diósgyőrben.

 

DVTK U16 - SAJÓVÖLGYE U16 2:0 (0:0)
Miskolc, 2023.04.04

Sajóvölgye: Siroki, Bedő, Szlifka, Hanász, Bodó, Féder, Menyhért, Angyal, Herbák, Hankó Orosz
Cserék: Tóth, Harsányi, Dudás, Czékus, Árvai, Hosszuréti

Kalász Gábor: A harmadik felkészülési mérkőzés is remekül szolgálta a csapat és játékosok fejlesztését is egyaránt! Ma is egy erős ellenféllel találtuk szemben magunkat Diósgyőrben és mivel két nappal ezelőtt is felkészülési mérkőzést játszottunk így nem vagyunk csalódottak az eredményt követően! A mutatott játék egyértelműen igazolja a befektetett munkát. Legfontosabb számunkra, hogy visszaköszönnek az edzésen gyakorolt taktikai elemek, így csak gratulálni tudok mindkét csapatnak!

 

 

U7-es korosztályunk a rangos csapatokat felvonultató DVTK Legendák Kupáján vett részt Diósgyőrben.

A torna során az MTK, DVSC, valamint a DVTK fehér, illetve piros csapatai ellen mérkőzhettünk meg. Nagy dicséret illeti a gyerekeket, hisz végig bátran és lelkesen játszottak így sikerült felvennünk a versenyt valamennyi neves ellenfelünkkel szemben sok szép gólt szerezve a mérkőzések során.

 

 

U9-es csapatunk Mezőkövesden a járt a hétvégén.

A tornán résztvevők névsora: Grekó Benett, Babik Sándor, Vaszlovics Milán, Asztalos Máté, Kovács Milán, Kocsis Bence, Pingor Olivér, Soltész Balázs, Németh Ábel, Kun Dávid, Kiss Stefán, Molnár Balázs, Szántó Patrik, Varga Noel

Divinszki József értékelése: Egy jól szervezet tornán, jól felkészíttet csapatokkal szemben nagyon jó iramú és küzdelmes mérkőzéseket tudtunk játszani. Nagyon jó látni, hogy az edzéseken tanultakból egyre több mindent tudunk megvalósítani, a játékból és a technikai elemekből is.

 

 

U11-esink is pályára lépett szombaton, Soltész Péter legénysége Rimaszombat ellen mérkőzött meg múcsonyi alközpontunkban.

 

SAJÓVÖLGYE - MSK RIMAVSKA SOBOTA 12:6
Múcsony, 2023.04.04 12:45

Sajóvölgye: Antal Á., Balogh N., Benedek B., Harmati T., Jakab G., Jaksi G., Jancsurák Á., Kavalecz B., Kozma D., Lippai B., Monyók Á., Németh N., Pavlánszki H., Róth D., Simon M., Szakács A., Varga M.

Gólszerzők: Harmati T. (3), Simon M. (3), Kavalecz B. (2), Németh N., Jaksi G., Szakács A., Jakab G.

Soltész Péter: Hasznos edzőmérkőzést játszottunk a Rimaszombat ellen. A 4x20 perces találkozón, helyenként szépen játszva, sok helyzetet kidolgozva játszottunk! Gratulálok Minden pályára lépő Gyermeknek, hiszen helyenként a nagy széllel is meg kellett küzdeniük! Gratulálok a Rimaszombat csapatának is, ügyesen játszottak!

 

 

Vasárnapra is jutott mérkőzés, Putnokon U14-eseink fogadták Rimaszombat U15-ös csapatát.

 

SAJÓVÖLGYE U14 - MSK RIMAVSKA SOBOTA U15 4:5
Putnok, 2023.04.05 - 10:00

Sajóvölgye: Bencső Balázs, Holczman Fábián,Gulyás Botond, Sivák Márton, Herbák Máté, Zagyva Patrik,Kacsándi Olivér, Dostal Dániel, Lakatos Dominik, Kerekes Benett, Darabos Róbert, Lakatos Roland,Beregszászi Flórián, Kanabé Áron, Ruszó Rikárdó, Angyal Dávid, Kubinyecz István

Gólszerzők: Lakatos Roland (3), Darabos Róbert

Kovács Roland: Köszönjük a rimaszombati csapatnak, hogy elfogadta a meghívásunkat és ezzel lehetőségünk nyílt egy hasznos és tanulságos felkészülési találkozóra.

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: