Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Évet zárt a Sajóvölgye Focisuli TK szakmai csapata!

2022. december 12-én 16 órás kezdettel az idén utoljára ült össze és értékelt Focisulink szakmai stábja.

A program Kádár Zsolt operatív igazgató köszöntésével majd a vezetőedzők értékeléseivel kezdődött. Valamennyi kolléga - Czirle Zsolt U7, Kócsi József U8, Divinszki József U9, Budai Tamás U10, Soltész Péter U11, Nagy Attila U12, Kiser László U13, Kovács Roland U14, Kalász Gábor-Benczés Miklós U16, Szabó István U17, Zimmermann Tamás U19 - magas színvonalú prezentációt bemutatva ismertette csapatának őszi szezonban nyújtott teljesítményét edzéseken-mérkőzéseken. Szerencsére sok pozitívum hangzott el - természetesen nem elfeledkezve a kijavítandó feladatokról sem.
 
221206_U16_evzaro_0 2.jpg
 
A vezetőedzők után Koleszár György szakmai igazgató egyenként értékelte a kollégák 2022-ben végzett munkáját, valamint kitért a tőlünk nagy számban Akadémiákra került játékosokra is akikre nagyon büszkék vagyunk! Összességében dicséretet kaptak a kollégák hiszen mindenki legjobb tudása szerint igyekezett végezni a rá bízott feladatot. Koleszár György kiemelte, hogy ennyi tapasztalt és markáns edző ritkán jön össze egy klubnál, valamint az is örömteli, hogy a fiatal kollégák folyamatosan fejlődni akarnak, bizonyítja mindezt, hogy 2022-ben hét edzőnk szerzett különböző területen magasabb végzettséget!
 
221206_U16_evzaro_0 14.jpg
 
Játékosaink az ősz során sokat fejlődtek köszönhető mindez a szervezett és megtervezett edzésmunkának a hétköznapokon, valamint a hétvégi színvonalas tornáknak és mérkőzéseknek!
Szakmai igazgatónk is kiemelte és hangsúlyozzuk folyamatosan, hogy a Tehetség Központi státusz - többek között - azt a nagyon fontos pozitívumot hozza magával, hogy U9-es korosztálytól nagyon magas színvonalú tornákon és bajnokságokban vehetünk részt ahol kizárólag Akadémiák és Tehetség Központok ellen mérkőzhetnek és erősödhetnek játékosaink. Ilyen ritmusú mérkőzéseket megyénkben kizárólag a DVTK Akadémia, a Mezőkövesd-Zsóry és a Sajóvölgye Focisuli játékosai tudnak játszani.
Zárszóként Negrutz Ágoston klubunk elnöke köszönte meg a szakmai csapat munkáját és kívánt mindenkinek Kellemes, Áldott Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új esztendőt!
 
A hivatalos rész után Dendel Barnabás nagyon ízletes csülök-köröm pörköltjét fogyasztották el a kollégák és nem hiányozhatott az asztalról az ünnepi beigli sem melyről elnökünk gondoskodott.
Következik a megérdemelt téli szünet, és január közepén újult erővel folytatódhat a munka!
 
2023-ban is HAJRÁ SAJÓVÖLGYE!

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: