Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Rendhagyó prevenciós előadáson vett részt U16-os csapatunk

Az évzáró mellett egy előadáson is részt vett U16-os csapatunk, melyet Sipos József rendőr alezredes a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársa tartott a „Látni és Látszani” kampány, illetve az „Űzzünk sportot a biztonságból” program keretében.
 
Az elmúlt időszak súlyos, illetve halálos kimenetelű közúti baleseteinek érintett körét vizsgáló kutatások rámutattak, hogy a szerencsétlenségek részese vagy áldozata több esetben is fiatal korú sportoló volt.
 
Így az előadás fő témájának keretében ismertetésre kerültek a közlekedési szabályok, valamint a balesetek megelőzésre irányulóan a közlekedés veszélyeire, problémáira és a felelős magatartás fontosságára is felhívták a srácok figyelmét, ami nem csak a sportpályán elvárt, hanem az élet minden területén.
Mindezek mellett szó esett még az egészségre káros szerek használatáról, többek közt az úgynevezett Elfbar elnevezésű elektromos cigaretta negatív emberi szervezetre gyakorolt hatásáról is.
 
221206_U16_evzaro_0 13.jpg
 
Köszönjük a rendőrség együttműködését, bízunk benne, hogy játékosaink hasznosítani tudjál a fontos információkat, melyek segíthetnek a balesetek és bűnügyi potenciálok csökkentésében!
 
221206_U16_evzaro_0 14.jpg
 
 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: