Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Korosztályos csapataink múltheti bajnoki összefoglalói, edzői nyilatkozatokkal

Csütörtökön U19-es korosztályunk meggyőző, magabiztos játékkal győzte le a Gesztelyt.

MLSZ Regionális U-19 Kelet "B" Csoport 9. forduló

SAJÓVÖLGYE - GESZTELYI FC SE 9 - 2

Putnok, 2022.11.10 – 14:00

 

Sajóvölgye: Vermes Á., Soós J. (Stiber T.), Kovács B., Szlifka Cs., Bodó B. (Balogh A.), Bottlik B. (Lukács F.), Nagy F., Koós F., Nagy K., Sándor M., Papp M.

Gólszerzők: Nagy Ferenc (2), Nagy Krisztofer (2), Sándor Martin (2), Nagy Bence, Bodó Benedek, Koós Flórián


U14-es csapatunk szombaton a listavezető Újpest otthonába látogatott.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 10. forduló

UTE - SAJÓVÖLGYE 8 - 0

Budapest, 2022.11.12 – 12:00

 

Sajóvölgye: Holczman F., Hegedűs M., Herbák M., Kacsándi O., Kubinyecz I., Sivák M., Jónyer P., Juhász B. (Angyal D.), Beregszászi F. (Nyíri B.), Dostal D., Bereznai V. (Vanyó B.)

Kovács Roland: - Nem kezdtük jól a mérkőzést, ami egyik csapattal szemben sem szerencsés, a listavezető ellen nemkülönben. A második játékrészben sikerült feljavulnunk és egy szorosabb félidőt játszanunk, ezt a második félidei teljesítményünket kellene átmentenünk a mérkőzések egészére.


Nem volt egyszerű dolga U17-eseinknek Budapesten.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 11. forduló

SZENT ISTVÁN SE - SAJÓVÖLGYE 5 - 0

Budapest, 2022.11.12 – 13:00

 

Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Komáromi Z., Balogh L., Pataki M., Sipos P., Ráki L., Pipoly O., Ádám L., Fercsák E., Ferkel D.

Szabó István: Az eredmény ellenére úgy gondolom tisztesen helytállt a csapat. A sok hiányzón felül az sem könnyítette dolgunkat, hogy az első 10 percben három büntetőt is ítéltek ellenünk.


Nem jártak sikerrel U16-osaink a DEAC-al szemben.

MLSZ Országos U16 Alap csoport 10. forduló

DEAC - SAJÓVÖLGYE 4 - 2

Debrecen, 2022.11.12 – 12:00

 

Sajóvölgye: Siroki S., Berta B., Angyal P. (Féder M.), Hankó D., Ganyi P., Orosz Zs. (Bartók B.), Herbák B. (Czékus B.), Soltész B., Szlifka Zs., Menyhért K., Hanász M.

Gólszerzők: Ganyi Patrik, Bartók Balázs

Kalász Gábor: - Hétről hétre nagyon jól dolgoznak a srácok az edzéseken, de a mérkőzéseket túlizgulják. Amikor újra elkezdünk hinni és bízni magunkban, akkor jönni fog az eredmény és a mutatott játék is sokkal jobb lesz.


Vasárnap a DVTK volt U13-as és U12-es csapataink ellenfele Miskolcon.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 10. forduló

DVTK - SAJÓVÖLGYE 6 - 1

Miskolc, 2022.11.13 – 10:00

 

Sajóvölgye: Stubna N., Hegedűs M., Nyíri B., Rakaczki J., Vincze Z., Vanyó B., Viszóczki O., Angyal D., Dancs B., Bazsó G., Verebélyi N., Horváth B., Kiss B., Tamás P., Mata V.

Gólszerzők: Angyal Dávid

Kiser László: - A mi szempontunkból egy jó mérkőzést játszottunk a DVTK-val. Az eredménytől függetlenül elégedett voltam a csapatom teljesítményével, végre mertünk játszani egy akadémiai csapat ellen is. Többször is pontos játékfelépítéssel jutottunk el a támadózónáig és helyzeteket alakítottunk ki a hazai kapu előtt. Sajnos ezeket ki is hagytuk, amit még tetéztünk a saját térfelünkön elkövetett súlyos egyéni hibákkal és így a vége egy megérdemelt, de szerintem túlzott különbségű hazai győzelem lett.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 10. forduló

DVTK - SAJÓVÖLGYE 11 - 0

Miskolc, 2022.11.13 – 10:00

 

Sajóvölgye: Körmendi G., Papp C., Kovács B., Gál K., Vermes J., Holczman H., Száraz A., Grégász L., Uher M., Farkas Z., Kopcsó B., Cziránku K., Szigeti Z., Beregszászi M.

Nagy Attila: - Sokáig megnehezítettük az ellenfél dolgát. Utána volt egy gyengébb periódus. Majd ismét versenyképesebbek voltunk. Dicséret illeti a csapatot a mérkőzés nagy részében a védekezésben nyújtott teljesítményéért. Támadásban nehéz volt érvényesülni, ebben fejlődni kell a továbbiakban. Az eredményt látva rosszul nézhet ki a mérkőzés egy külső szemlélő szemszögéből. De a történtek alapján sok pozitív dolgot tudnék felsorolni. A pozitívumokat erősíteni fogom, a gyengeségeink fejlesztésére pedig megfelelő edzésgyakorlatokkal kell felkészülnünk. Ha ezeken a gyakorlásokon mindenki ott van, tanul és fejlődni akar minden téren, akkor biztos lesz előrelépés.


U11, U10 és U9-es korosztályaink ezúttal Mezőkövesden vettek részt az MLSZ Országos kiírásának bajnoki mérkőzésein.

Mezőkövesd, 2022. 11. 14. - 10:00

Csapatok: Mezőkövesd, Salgótarján, Eger, Sajóvölgye

 

U11-es csapatunk tagjai: Farkas Botond, Jakab Gergő, Jancsurák Áron, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett Ákos, Monyók Ákos, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

A torna gólszerzői: Kavalecz Bence (3), Simon Merse (3), Farkas Botond (3), Róth Dániel, Varga Milán, Lippai Benett Ákos

Soltész Péter értékelése: -Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, így eredményekben és játékban is sikeres napot tudhatunk magunk mögött! Védekezésben, támadásban és az átmenetekben is jól működtünk! Gratulálok Mindenkinek a mai teljesítményéért!

 

U10-es csapatunk tagjai: Ficzere Marcell, Horváth Hunor, Ligeti Levente, Papp Lóránt, Rási Bálint, Fábián Tamás, Szegedi Márk, Horváth Kornél, Horváth Ferenc, Gaál-Szabó Pál

Budai Tamás értékelése: Az előző hetekhez hasonlóan ezen a tornán is jó teljesítményt nyújtott a csapat. Bár a torna végére ezúttal is kicsit elfogyott a lendületünk, az utolsó mérkőzést leszítva végig remekül, kapura veszélyesen és sok gólt lőve játszottunk. Mindenki tudása legjavát adta, sőt volt pár átlagon felüli teljesítmény is, így most is mindenkit megillet a dicséret!

 

U9-es csapatunk tagjai: Palkó R, Asztalos M, Kovács M, Szilasi B, Dostal D, Vaszlovics M, Pingor O, Kocsis B, Kun D, Németh Á.

Divinszki József értékelése: A torna első felében sok hibával, körülményesen és talán egy kicsit kishitűen is játszottunk. A folytatásban viszont sok mindent meg tudtunk valósítani az edzésen gyakoroltakból. Nagyon feljavult a játékunk és jóval összeszedettebb lett, a különböző játékhelyzetekben is jó döntéseket hoztak. Összességében jár egy nagy gratuláció a srácoknak!

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: