Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Három győzelem, három vereség, egy elmaradt mérkőzés...

U13-as csapatunk szerdán elmaradt mérkőzést pótolt a DVSC ellen, ahol sikerült kissé megnehezíteniük az akadémisták dolgát.

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 5. forduló
DVSC - SAJÓVÖLGYE 3 - 1
Debrecen, 2022.10.26 - 14:00

Sajóvölgye: Stubna N., Verebélyi N., Hegedűs M., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Vincze Z., Vanyó B., Viszóczki O., Kiss M., Papp C., Horváth B., Rakaczki J., Holczman H., Dancs B.,

Gólszerző: Hegedűs Milán


U19-eseink péntekre kiírt Gesztely elleni mérkőzése halasztásra került. Pályán volt viszont az U14 ezen a napon, akik Mezőkövesdről hozták el a három pontot.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 8. forduló
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - SAJÓVÖLGYE 1 - 3
Mezőkövesd, 2022.10.28 - 15:00
 
Sajóvölgye: Holczman F., Herbák M., Dostal D., Zagyva P., Kacsándi O., Angyal D. (Beregszászi F.), Lakatos D. (Juhász B.), Kubinyecz I., Sivák M., Gulyás B., Jónyer P.
 
Gólszerzők: Gulyás Botond, Kubinyecz István, Jónyer Patrik
 
Kovács Roland: Kemény, helyenként durva mérkőzésen sikerült helytállnunk. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

U17-eseink számára nem alakultak jól a dolgok Budapesten, a vereség melett két kiállítás is beárnyékolta a szombati napjukat.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 9. forduló
REAC Sportiskola SE - Sajóvölgye Focisuli 5 - 1
Budapest, 2022.10.29 - 12:00
 
Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Komáromi Z., Pataki M., Sipos P., Ráki L. (Szilágyi D.), Pipoly O., Ádám D., Vermes B. (Harsányi M.), Máté P. (Tóth B.), Ferkel D.
 
Gólszerző: Ádám Dominik
 
Szabó István: Nem jó előjelekkel vágtunk neki a találkozónak, pénteken több játékosunk is kidőlt a sorból betegség miatt. Nem is sikerült jól a mérkőzés, gyenge első félidőt produkáltunk, ahol egy gólos hátrányba kerültünk. A második játékrész elején sikerült visszajönni a mérkőzésbe, az egyenlítés is összejött, a hajrát viszont a hazaiak jobban bírták erővel, a két kiállítás pedig végképp megpecsételte sorsunkat.

U16-os korosztályunk számára egy újabb nehéz mérkőzés következett szombaton, melyen ugyan voltak ígéretes periódusok, de végül a vendégek nyerték a rendkívül feszült találkozót.

MLSZ Országos U16 Alap csoport 8. forduló
SAJÓVÖLGYE - UTE 1 - 4
Putnok, 2022.10.29 - 12:00
 
Sajóvölgye: Siroki S., Bodó I. (Árvai Á.), Berta B., Angyal P., Féder M. (Kovács Sz.), Orosz Zs. (Bartók B.), Hankó D. (Czékus B.), Ganyi P., Szlifka Zs., Menyhért K., Hanász M.
 
Gólszerző: Orosz Zsombor
 
Kalász Gábor: Ennél jobban kell játszanunk ahhoz, hogy a pontokat itthon tartsuk! Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, de többször hibáztunk, mint az ellenfelünk, ezért dolgozunk tovább! Gratulálunk Orosz Zsombor első góljának. A kiállítások jogosságát nem vitatjuk, a provokációknak nem szabad felülnünk!
 
221029_SVF-UTE_U16_ 17.jpg

MAGABIZTOSAN GYŐZÖTT U12-es és U13-as csapatunk Mezőkövesd Zsóry korosztályos csapatai ellen!

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 8. forduló
SAJÓVÖLGYE - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 4 - 1
Múcsony, 2022.10.29 - 10:30
 
Sajóvölgye: Körmendi G., Farkas Z., Papp C., Kovács B., Gál K., Vermes J., Holczman H., Grégász L., Uher M., Nagy H., Száraz A., Spisák B., Szigeti Z., Ivancsó M., Beregszászi M., Lahó M., Cziránku K.
 
Gólszerzők: Száraz Antal Nicos (2), Holczman Hunor, Beregszászi Milán
 
Nagy Attila: A mérkőzés nehéz volt, hosszú ideig kellett nagy energiákat mozgósítani, hogy a kiharcolt mezőnyfölény eredményben is előnnyé váljon. A mérkőzés képe, a pályán megvalósított dolgok örömmel töltöttek el. A jó egyéni teljesítmények mellett a csapat játékstílusában is olyan dolgok mutatkoztak meg, amiről (szerintem) szól ez a játék. Gratulálok a játékosoknak ehhez az egységes, önbizalommal teli mérkőzéshez, a szép gólokhoz, a győzelemhez!
 
 
MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 8. forduló
SAJÓVÖLGYE - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 7 - 0
Múcsony, 2022.10.29 - 12:00
 
Sajóvölgye: Stuba N., Verebélyi N., Vanyó B., Bereznai V., Hegedűs M., Nyíri B., Viszóczki O., Vincze Z., Angyal D. Cs.: Bazsó G., Dancs B., Tamás P., Kiss M., Horváth B., Rakaczki J.
 
Gólszerzők: Angyal Dávid (3), Vincze Zoltán (2), Dancs Balázs, Kiss Merse
 
Kiser László: Jól játszottunk a mai mérkőzésen, sokat birtokoltuk a labdát, helyenként jól játszva sok gólhelyzetet alakítottunk ki, úgy gondolom ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: