Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

A hétvége bajnoki beszámolói edzői nyilatkozatokkal

U19-es korosztályun pénteken az MVSC-t fogadta és bár nem a legjobb arcát mutatta csapatunk, így is sikerült legyőzniük a miskolciakat.

 

MLSZ Regionális U-19 Kelet "B" Csoport 6. forduló
SAJÓVÖLGYE FOCISULI SE - MVSC-MISKOLC 4 - 2
Putnok, 2022.10.07 - 15:30

Sajóvölgye: Vermes Á., Kovács B., Szlifka C., Bottlik B., Koós F. (Balogh A.), Nagy K., Sándor M., Sipos Á. (Lukács F.), Molnár A. (Soós J.), Bodó B., Papp M.
Gólszerzők: Kovács Bence, Bottlik Bernát, Szlifka Csaba, Sándor Martin
Zimmermann Tamás: A felsőzsolcai második félidei teljesítményünket azt gondoltam nem tudjuk überelni. Sajnos a mai első játékrészben értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. A második felvonásban játékrendszert váltottunk, ennek köszönhetően több gólhelyzetet tudtunk kidolgozni, de körülményesen és lassan futballoztunk. Lehetnek zavaró körülmények, de jó pár játékosnak el kell gondolkodni, hogy mit tervez a labdarúgással. 8-10 ember maximális munkát végez az edzéseken, de néhányan azt gondolják, hogy heti egy edzéssel is lehet futballozni. Nehéz időszak következik, folyamatos idegenbeli mérkőzésekkel. Mindenkinek, nekem is el kell gondolkodni, hogyan lehetnénk még jobbak!


Debrecenben a DEAC ellen mérkőzött meg U13-as és U12-es korosztályunk

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 6. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE 6 - 2
Debrecen, 2022.10.08 - 12:00
 
Sajóvölgye: Stubna N., Verebélyi N., Hegedűs M., Nyíri B., Rakaczki J., Vincze Z., Vanyó B., Viszóczki O., Dancs B., Bazsó G., Horváth B., Tamás P.
Gólszerzők: Tamás Péter, Viszóczki Olivér
 
--
 
MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 6. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE 9 - 0
Debrecen, 2022.10.08 - 10:00
 
Sajóvölgye: Sajóvölgye: Monyók Á., Farkas Z., Papp C., Vermes J., Kovács B., Holczman H., Szigeti Z., Uher M., Cziránku K., Kopcsó B., Száraz A., Ivancsó M., Lahó M., Beregszászi M.
Nagy Attila: Első félidőben megfelelő teljesítményt nyújtott a csapat. Második félidőben fölénk nőtt az ellenfél minden tekintetben. Továbbiakra nézve az első félidei játékból és a mérkőzés utolsó negyedében időnként felvillantott pozitívumokból kell erőt meríteni, és az ekkor tapasztalható jó dolgokhoz aktívabb és hatékonyabb támadójátékot hozzátenni.

U16-osainknak kevés hiányzott a pontszerzéshez a Békéscsaba ellen.

MLSZ Országos U16 Alap csoport 6. forduló
SAJÓVÖLGYE - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE 1 - 2
Putnok, 2022.10.08 - 13:00
 
Sajóvölgye: Siroki S., Bodó I. (Árvai Á.), Berta B., Angyal P., Orosz Z., Ganyi P., Komáromi Z. (Féder M.), Soltész B., Szlifka Z., Menyhért K. (Bartók B.), Hanász M. (Juhász D.)
Gólszerző: Hanász Milán
Kalász Gábor: Gratulálok a srácoknak amiért ilyen alázattál és akarattal álltak a mai mérkőzéshez. Sok technikai hibát vétettünk, és mindig csak egy egy passz nem sikerült. A védekezésünk rendben volt, támadásban viszont hiányzott a plusz. Mégsem vagyok csalódott, mert a srácok betartották azt, amit előzetesen megbeszéltünk és ez a mérkőzés a fejlődésüket is nagyban szolgálta.
A mai napon rengeteget tettünk azért hogy jó játékkal pontot, pontokat szerezzünk, de ez nem csak rajtunk múlt. Nem igazán szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de ez már az én ingerküszöbömet is vastagon verte, ténykedésükkel többször is vastagon belenyúltak a mérkőzésbe….
 
DSC_4847_U8.jpg

A rosszul sikerült előző forduló után ezúttal sikeresebb volt a hétvége U14-eseinknek. 

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 6. forduló
SAJÓVÖLGYE - SBTC 10 - 0
Múcsony. 2022.10.08 - 12:00
 
Sajóvölgye: Kiss M., Herbák M., Zagyva P., Kacsándi O. (Beregszászi F.), Angyal D., Lakatos D., Kubinyecz I., Iványik N., Sivák M., Jónyer P., Juhász B.
Gólszerzők: Jónyer Patrik (3), Lakatos Dominik (3), Beregszászi Flórián (2), Kacsándi Olivér, Iványik Noel

Győzelemmel térhetett haza U17-es csapatunk Debrecenből.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 7. forduló
DEAC - SAJÓVÖLGYE 0 - 1
Debrecen, 2022.10.09 - 10:00
 
Sajóvölgye: Galambosi D., Juhász B., Hanász M. (Ráki L.), Komáromi Z. (Menyhért K.), Balogh L., Pataki M., Sipos P., Pipoly O., Ádám L., Ganyi M., Ferkel D.
Gólszerző: Ádám Lajos
Szabó István: Végre idegenben is sikerült jó eredményt elérnünk, amihez gratulálok a fiúknak! Köszönöm Kalász Gábor edző kollégámnak, hogy eljött velünk és segített!

U11, U10 és U9-es korosztályaink vasárnap Egerben mérhették össze tudásaikat a Nyíregyháza, Salgótarján, DEAC valamint a házigazda Eger csapatai ellen.

U11-es csapatunk tagjai: Balogh Noel, Bráz Tamás, Farkas Botond, Jakab Gergő, Jancsurák Áron, Kavalecz Bence, Kozma Dániel, Lippai Benett, Monyók Ákos, Németh Norbert, Pavlánszki Hunor, Róth Dániel, Simon Merse
A torna gólszerzői: Kavalecz Bence (3) ,Németh Norbert (3), Kozma Dániel, Lippai Benett, Pavlánszki Hunor
Soltész Péter értékelése: Jó időben, jó csapatok ellen játszhattunk ma Egerben! Az utolsó meccsre kicsit elfáradtunk, előtte azonban izgalmas meccseket játszottunk! Gratulálok minden játékosnak!
 
 
U10-es csapatunk tagjai: Ficzere Marcell, Horváth Hunor, Horváth Kornél, Ligeti Levente, Papp Lóránt, Rási Bálint, Fábián Tamás, Szegedi Márk,Gaál-Szabó Pál,Horváth Ferenc, Palkó Richárd, Novek Máté
Budai Tamás értékelése: Igazi futball időben, erős csapatok ellen mérhettük fel tudásunkat Egerben. Négy mérkőzést játszottunk, amiből az első hárommal elégedett vagyok, lelkesen, megfelelőn agresszívan és jól játszottak a srácok. Egyedül az utolsó mérkőzés miatt van kissé vegyes érzésem, ami úgy gondolom a számunkra szerencsétlen sorsolásnak is betudható, hisz egymás után, pihenő nélkül játszottuk meccseinket (ami összesen 144 percnyi focit jelent). Így a végére igencsak fáradtan, esélyünk sem volt felvenni a versenyt a kipihentebb Nyíregyháza ellen. Ettől függetlenül minden játékosomnak jár a dicséret a tornán nyújtott teljesítményéért!
 
 
U9-es csapatunk tagjai: Greskó Benett, Vaszlovics Milán, Kun Dávid, Kovács Milán , Dostal Dávid, Gergely Stefán, Balogh Lara, Pingor Olivér, Szilasi Balázs, Kocsis Bence
Divinszki József értékelése: Minden körülmény adott volt ma, hogy jól teljesítsünk, nagyszerű ellenfelek mellett az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk. Az elmúlt hétvégén mutatott jó játékot szerettük volna átmenteni a mai tornára is, összességében volt is több jó egyéni teljesítmény. Amiben elmaradtunk ma az az agresszivitás és a labda kihozatal. Ezek nem úgy működtek ahogy elvárható lenne, igaz az ellenfelek is nagyon jó játékerőt képviseltek. Mindentől függetlenül jár a dicséret a csapatnak!

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: