Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Több korosztályunk számára is elérkezett a szezonzáró bajnoki az elmúlt hétvégén

U14: sikeres hétközi bajnoki a DEAC ellen

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 25. forduló

DEAC - SAJÓVÖLGYE FOCISULI 1 - 2

Debrecen, 2022.05.24 – 15:00

Sajóvölgye: Czigány P., Harsányi M., Tóth B. (Sarkadi K.), Lakatos Cs., Herbák B., Gulyás B. (Herbák M.), Árvai Á., Angyal P., Táth D., Kriston M., Nagy T. (Kubinyecz I.)

Gólszerző(k): Sarkadi Krisztián, Kubinyecz István

Kriston István: Szervezett, jó játékkal sikerült megnyernünk a mérkőzést, végig jó mentalitással, fegyelmezetten játszottak a srácok. Gratulálok minden játékosomnak!

 

Elhalasztott bajnokit pótolt U12-es csapatunk szerdán Mezőkövesden.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 18. forduló

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - SAJÓVÖLGYE FSE 0 - 0

2022.05.25 - 16:00

Sajóvölgye: Kiss M., Hegedűs M., Bereznai V., Nyíri B., Angyal D., Rakaczki J., Vincze Z., Tamás P., Dancs B., Stubna N., Spisák B., Horváth B., Holczman H.

 

A szezon utolsó bajnoki meccsét játszotta szombaton U14-es csapatunk.

Kriston István tanítványainak sikerült megszorongatniuk egy jó erőkből álló Nyíregyházát az utolsó fordulóban. A mérkőzés során még a vezetést is sikerült megszerezni, ám a végén a vendégek felőrölték a mieinket és javukra fordították az eredményt.
Ennek ellenére minden elismerést megérdemel U14-es gárdánk, nagyot küzdöttek a srácok úgy a szombati meccsen, mint az egész szezon folyamán, sokat fejlődtek és sikerült helytállniuk egy nagyon erős bajnokságban.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 26. forduló

SAJÓVÖLGYE FOCISULI - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 2 - 4

Múcsony, 2022.05.28 - 11:00

Sajóvölgye: Czigány P. (Lövey B.), Dostal D. (Sarkadi K.), Harsányi M., Tóth B., Lakatos Cs. (Angyal D.), Herbák B., Árvai Á., Angyal P., Táth D., Kriston M., Nagy T. (Kubinyecz I.)

Gólszerző(k): Árvai Ádám (2)

220528_SVF-Nyiregy_U140.jpg

U16-osaink számára is szezonzáró volt a szombati bajnoki.

Magabiztos győzelmet aratott Szabó István alakulata Törökszentmiklóson, így végül az előkelő 4. helyen zárták a bajnokságot. U16-os csapatunkat is megilleti az elismerés a szezonban elvégzett munkájukért, valamint -bár a gólkirályi cím valójában mindig csapatdíj, amelyet egy játékos tesz zsebre- Ádám Dominik szezonban elért 36 góljához külön is gratulálunk!

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Kelet 26. forduló

TÖRÖKSZENTMIKLÓSI FC - SAJÓVÖLGYE FSE 0 - 6

Törökszentmiklós, 2022.05.28 - 15:00

Sajóvölgye: Galambosi D. (Siroki S.), Juhász B., Szlifka Zs., Pataki M. (Miskolczi D.), Sipos P., Pipoly O., Ráki L. (Berta B.), Ádám L., Ghafir A. (Menyhért K.), Ganyi M., Ferkel D.

Gólszerző(k): Ádám Lajos (2), Sipos Péter, Ferkel Dániel, Ganyi Máté, Miskolczi Donát

220507_SVF-DEAC_U16_0 49.jpg

U9-U10-U11: szombaton a DEAC által rendezett meghívásos tornán vett részt három korosztályunk

Debrecen, 2022. 05. 30. 10:00

Résztvevő csapatok: DEAC, Szolnok, Balmazújváros, Sajóvölgye

 

U9-es csapatunk tagjai: Ficzere Marcell, Horváth Hunor, Papp Lóránt, Szegedi Márk, Ligeti Levente, Rási Bálint, Horváth Kornél, Fábián Tamás, Kovács Ádám, Széles Kende

Budai Tamás értékelése: A szezon utolsó tornáján vettünk részt Debrecenben, ahol kiváló körülmények között játszhattunk. Az elmúlt hetekhez hasonlóan jól játszottak a gyerekek, sok gólt szereztünk. Ezen a tornán egy kapussal vettünk részt, ezért új elemként a -vészkapussal- való létszámfölényes játékot is gyakoroltuk, ami vélerményem szerint egész jól sikerült. Ismételten megérdemli mindenki a dícséretet, külön köszönöm a gyerekeknek az egész éves jó hozzááláását, a szülőknek a támogatást és a segítséget!

U9.jpg--

U10-es csapatunk tagjai: Balogh Noel, Bráz Tamás, Farkas Botond, Jakab Gergő, Kavalecz Bence, Kiss Ádám, Kiss Dávid, Monyók Ákos, Pavlánszki Hunor, Radics Rikárdó, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

A torna gólszerzői: Radics Rikárdó (5), Pavlánszki Hunor (2), Bráz Tamás (2), Kiss Ádám (2), Farkas Botond (2), Kiss Dávid, Kavalecz Bence, Róth Dániel, Simon Merse

Soltész Péter értékelése: Kiváló füves pályán játszhattunk ma Debrecenben. A játék és az eredmények is jól alakultak, így szépen zárhattuk az idényt. Dicséret a Fiúknak az éves teljesítményéért, úgy gondolom, hogy egyénenként és csapatként is sikerült fejlődniük, remek Srácok mindnyájan! Köszönet a Szülők támogató hozzáállásáért! Köszönet a Sajóvölgye Focisuli vezetőségének, a zavartalan munkavégzéshez szükséges támogatást!

U10.jpg--

U11-es csapatunk tagjai: Beregszászi Milán, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Kovács Benedek, Nagy Hunor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Szigeti Zalán, Vermes János

Nagy Attila értékelése: A DEAC által rendezett tornán a házigazda csapat mellett a Szolnok és a Balmazújváros csapataival játszottunk. Vegyes volt az összkép a játéknapon. Voltak jobban sikerült és kevésbé jó mérkőzéseink. Fő pozitívum, hogy a mérkőzéseken végig odatették magukat a srácok, így jól segítette a torna a fejlődést mind egyénileg, mind csapat szinten. Ami örömre szolgál, hogy sokat léptek előre a játékosok az év során. Ehhez gratulálok mindenkinek, a jövőben pedig további töretlen fejlődést kívánok a csapat minden tagjának.

220327_svf_torna_u11-10-9_0 1.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: