Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti körkép

U9, U11:
 
Szombat délelőtt Rimaszombat korosztályos csapatai ellen játszottak edzőmérkőzést Budai Tamás és Nagy Attila tanítványai. Mindkét korosztályunk jó iramú, U9-eseink esetében sok gólos, míg U11-eseinknél szoros mérkőzésen sikerült győzedelmeskedni.
 
U9 keret: Ficzere Marcell, Rási Bálint, Fábián Tamás, Kovács Ádám, Széles Kende, Pásztor Noel, Palkó Richárd, Horváth Hunor, Papp Lóránt, Horváth Kornél, Szegedi Márk
 
22-02-19_SVF-Rimaszombat_u11_u9_em_0 1.jpg
 
U11 keret: Beregszászi Milán, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Ivancsó Milán, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Nagy Hunor, Papp Csongor, Róth Dániel, Spisák Balázs, Szigeti Zalán, Vermes János.
 
22-02-19_SVF-Rimaszombat_u11_u9_em_0 11.jpg
 
U15:
 
Kalász Gáborék szerdán az Encs U16-os csapatát fogadták Putnokon, majd csütörtökön Kazincbarcán léptek pályára.
 
2022. február 16. 18:00
SAJÓVÖLGYE - ENCSI VSC U16 6:0
 
Sajóvölgye: Siroki, Berta, Komáromi, Szlifka, Juhász, Orosz, Féder, Miskolczi, Czékus, Menyhért, Bartók
(Hankó, Hanász, Kemecsey, Váradi, Berente, Bodó)
 
Gólszerzők: Miskolczi, Váradi, Juhász, Hankó, Orosz
 
Kalász Gábor: Nagy dicséret illeti a srácokat, amiért az 1 évvel idősebb korosztály ellen, magabiztosan és a mérkőzés nagy részében jól játszottak. Sikerült az előzetesen megbeszélteket maximálisan betartanunk. Végig fegyelmezettek voltunk. Mindenki tudta a feladatát és az utolsó percig be is tartotta. Jó volt látni, hogy nagy kedvvel kreatívan fociztunk. A helyzetkihasználáson van még mit javítanunk, de a védekezésünk a mai napon szinte tökéletes volt. Külön öröm, hogy a cserék is jó teljesítményt tudtak nyújtani.
 
 
2022. február 17. 17:00
KBSC U16 - SAJÓVÖLGYE 0:4
 
Sajóvölgye: Siroki, Berta, Hanász, Szlifka, Menyhért, Orosz, Féder, Miskolczi, Bodó, Ganyi, Hankó
(Váradi, Juhász, Berente, Serfőző)
 
Gólszerzők: Miskolci (3), Serfőző
 
Kalász Gábor: Az elmúlt két napban mindkétszer 1 évvel idősebb ellenfél ellen léptünk pályára. Annak ellenére, hogy a betegségek, sérülések miatt jelen pillanatban nem vagyunk sokan, mindkét napon jó teljesítményt nyújtottunk és bírtuk erővel. Persze ma is akadtak hibák, amiket igyekszünk majd javítani, viszont összességében nagyon jó teljesítményt tudtak nyújtani úgy a srácok, hogy a tegnapi nap után azért már érződött a fáradtság. Uralni tudtuk a mérkőzést, sok szép támadást vezettünk, ha védekezésben hibáztunk is, mindig volt valaki aki kisegítette a másikat. Higgadtság, bátorság, fegyelmezettség jellemezte a csapatot. Rengeteg dolgot viszont láttam az edzéseken gyakoroltakból. Külön öröm, hogy 180 perc alatt nem kaptunk gólt. Le a kalappal mindenki előtt, végtelenül büszke vagyok a csapatra.

 U14, U13, U12
 
Csütörtökön Kriston István, Kiser László, Kovács Roland és Elek István vezényletével három korosztályunk (U14, U13, U12) játékosai egyéni képzésen vettek részt Putnokon.
 
22-02-17_talent_EK_U14-13-12_0 9.jpg
 
További képek a csütörtöki edzésről:  https://photos.app.goo.gl/USKZmuuLsJPcgNsRA

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: