Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Heti körkép

Valamennyi korosztályunk pályára lépett az elmúlt héten, a jellemzően sok hiányzót követelő időszak ellenére

Elhalasztott bajnokit pótolt U12-es csapatunk szerdán.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 9. forduló

Múcsony, 2021.november 24. - 11:00

Sajóvölgye - Mezőkövesd Zsóry 5:1

 

Sajóvölgye: Stubna Nimród, Papp Csongor, Kiszely Noel, Horváth Bálint, Bereznai Vince, Gál Kristóf, Spisák Balázs, Kiszely Maximilián, Angyal Dávid, Kiss Merse, Balázs Ákos

Gólszerzők: Angyal Dávid (2), Kiszely Maximilián, Horváth Bálint, Kiszely Noel

Kiser László: Jól futballozott a csapat, a fiatalabbak nagyon jó teljesítményt nyújtottak, sokat hozzátettek a csapat játékához. Szerintem ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Sok helyzetet alakítottunk ki, szép gólokat lőttünk, elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével.

Adatbank

2021-11-24 SVF-Mezőkövesd U12 bajnoki 37.jpg

Képek


MLSZ Országos U15 Alap csoport 11. forduló

Szombathely, 2021. november 27. - 12:00

Illés Akadémia-Haladás - Sajóvölgye 5:0

 

Sajóvölgye: Siroki, Árvai (Angyal), Miskolczi, Ganyi, Juhász (Berente), Kovács (Hankó), Bartók, Szlifka, Czékus, Menyhért, Hanász

Kalász Gábor: Sajnos az utóbbi három hétben nem tudtunk kellőképpen felkészülni erre a mérkőzésre, betegségek sérülések és a karanténok miatt alig-alig tudtunk edzeni. Mégsem az előzmények miatt kaptunk ki. Az első 20 percben sorozatos taktikai fegyelmezetlenségek miatt komoly hátrányba kerültünk. A félidő után megmutattuk, hogy van tartása a csapatunknak, betartották a srácok azt, amire az öltözőbe is felhívtam a figyelmet. Nemcsak megnehezítettük az ellenfél dolgát, de szép támadásokat is vezettünk a listavezető és egyben a bajnokság legjobb csapata ellen.
Összességében nagyon büszke vagyok a csapat egész éves teljesítményére. Ebben a bajnokságban olyan szintű csapatokkal, akadémiákkal találkozunk, akik sok esetben sokkal komolyabb háttérrel rendelkeznek, mint mi. Akarattal és minőségi edzésmunkával ezeket a különbségeket sokszor sikerült lecsökkenteni vagy adott esetben eltüntetni. Köszönöm nekik ezt a fél évet is. Sokat tanultunk az őszi szezonban. Azon leszünk, hogy tavasszal ezeket felhasználva még jobb teljesítményt nyújtsunk egyénileg, és csapatként is. Jó helyen vagyunk, jó úton járunk.

Adatbank


MLSZ Regionális U16 Kiemelt Kelet 13. forduló

Putnok, 2021. november 27. - 12:00

Sajóvölgye - Törökszentmiklós 6:1

 

Sajóvölgye: Havasi, Juhász, Sipos, Pataki, (Ghafir Abdel Latif), Fercsák, Ráki, Mogyoró, Ádám, Ganyi, Pipoly, (Szilágyi), Ferkel

Gólszerzők: Fercsák Edvárd (3), Ferkel Dániel, Ghafir Abdel Latif, Ádám Dominik

Szabó István: A mérkőzést végig kézben tartva, magabiztosan játszva megérdemelt győzelmet arattunk.

Adatbank


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 12. forduló

Múcsony, 2021.november 27. - 11:00

Sajóvölgye - Várda Labdarúgó Akadémia 1:5

 

Sajóvölgye: Stubna Nimród, Papp Csongor, Kiszely Noel, Horváth Bálint, Bereznai Vince, Gál Kristóf, Spisák Balázs, Kiszely Maximilián, Angyal Dávid, Kiss Merse Lóránt, Balázs Ákos, Mata Viktor

Gólszerző: Spisák Balázs

Adatbank

2021-11-27 SVF-Kisvárda U12 bajnoki 91.jpg
Képek


U11-U10-U9-es korosztályaink Nyíregyházán zárták az őszi szezont.

MLSZ Országos U11 Észak-Kelet 8. forduló

Nyíregyháza, 2021. november 29. - 11:30

Résztvevő csapatok: Nyíregyháza, Sajóvölgye, DEAC

 

U9-es csapat tagjai: Palkó Richárd, Horváth Hunor, Rási Bálint, Papp Lóránt, Szegedi Márk, Horváth Kornél, Fábián Tamás

Budai Tamás.jpg Budai Tamás: Sajnos betegség és más ok miatt egy kicsit szűkebb kerettel érkeztünk a tornára, ennek ellenére a gyerekeket most is csak dicsérni lehet, mert nagyon bátran és kezdeményezően játszottak. Örömteli, hogy az edzéseken gyakoroltakból egyre több minden visszaköszön a mérkőzéseken. A csapat nevében szeretnék gratulálni Ficzere Marcellnek, hogy Papp Lóránt után ő is sikeresen mutatkozott be ezen a tornán a nagyobbak között.
Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy mellettünk állnak és mindenben támogatnak minket, a gyerekeknek pedig, hogy vevők a komolyabb munkára ezáltal óriási fejlődésen mennek keresztül.
Bízom benne, hogy ugyanilyen töretlen lesz a fejlődésük a későbbiekben is.

 

U10-es csapat tagjai: Ficzere Marcell, Varga Milán, Róth Dániel, Balogh Noel, Pavlánszki Hunor, Jakab Gergő, Simon Merse

Soltész Péter.jpg

Soltész Péter: Csere nélkül, valamennyi játékos 96 percet játszva szerepeltünk ma, a nyíregyházi fordulón. Ennek ellenére, minden találkozón meccsben voltunk ellenfelünkkel, úgy érzem, amíg erővel bírtuk igazán nem tudtak fölénk kerekedni. Le a kalappal a srácok előtt, Mindenkit csak dícsérni lehet a mai küzdés, teljesítmény kapcsán! 
Gratulálok Ficzere Marcell, U10-es debütálásához!

 

 

U11-es csapat tagjai: Beregszászi Milán, Bottlik Huba, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Gál Kristóf, Gyenes Ábel, Holczman Hunor, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Nagy Hunor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Vermes János.

Nagy Attila.jpg Nagy Attila: Jó iramú mérkőzéseket játszott a csapat, ami megfelelően szolgálta a játékosok fejlődését. A kiemelkedő egyéni teljesítmények mellett a mérkőzéseken látott együttműködés is nagyon pozitív volt. A megfelelő küzdőszellem felszabadult játékkal párosult. Az eredmények szempontjából vegyes volt az összkép, de a játék előrelépést mutatott. Dicséret illeti a csapatot!

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: