Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

U11-U10-U9-es korosztályaink vasárnap Salgótarján és Debrecen ellen mérkőztek meg az év utolsó hazai rendezésű bajnoki tornáján.

Putnokon már-már hagyományoknak megfelelően jó idő és kitűnő pályák fogadták a csapatokat, így minden adott volt a jó meccsekhez.

MLSZ Országos U11 Észak-Kelet 7. forduló

Putnok, 2021. november 14. - 11:00

 

U9:  Ficzere Marcell, Ligeti Levente, Rási Bálint, Horváth Hunor, Szegedi Márk, Palkó Richárd, Horváth Kornél

Budai Tamás: Nagyon pozitívan értékelem ezt a játéknapot, mert véleményem szerint most nyújtották a legjobb teljesítményt a gyerekek. A játék minden elemében jól működtünk, támadásban, védekezésben és az átmenetekben egyaránt. Egyéni játékban és összjátékban is jól néztünk ki. Bár mind a két csapat elleni egyik mérkőzésünk elején volt egy három perces rövidzárlatunk, ahol gyorsan két gólos hátrányba kerültünk, de a csapat tartását mutatja, hogy sikerült ritmust váltanunk és nyomást helyezni az ellenfeleinkre, ezáltal a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzéseket. A másik két mérkőzésen már az elejétől végig koncentráltan, jól és eredményesen játszottunk. Mindenkinek jár a dicséret, mert önmagához képest mindenki átlagon felüli teljesítményt nyújtott!

U9_211114.jpg

 

U10: Monyók Ákos, Balogh Noel, Bráz Tamás, Jakab Gergő, Pavlánszki Hunor, Simon Merse, Papp Lóránt, Kocsis Áron

Soltész Péter: Rendkívül foghíjas kerettel vágtunk neki a mai tornának, ahol a Loki és a Salgótarján ellen léptünk pályára. Mára sajnos viszonylag kevés sikerélmény jutott, de ezek is Mi vagyunk! Köszönöm Budai Tamás segítségét! Gratulálok Papp Lóri U10-es bemutatkozásához, illetve Pavlánszki Hunor különdíjához.

U10_211114.jpg

 

U11: Beregszászi Milán, Bottlik Huba, Cziránku Kristóf, Gál Kristóf, Holczman Hunor, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Nagy Hunor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Vermes János

Czirle Zsolt: A DVSC és a Salgótarján ellen játszottunk ma 2-2 színvonalas, szoros meccset a mérkőzéskimenetelek teljes skálájával, amelyek közül az utolsót emelném ki, ahol sikerült kicsit megizzasztanunk egy nagyon jó erőt képviselő Debrecent.

U11_211114.jpg

 

 69.jpg

Fotók

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: