Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Hazai környezetben mérkőztek meg U9-U10-U11-es csapataink az Országos Bajnokság 4. fordulójának minitornáján.

Kellemes idő és kitűnő pályák fogadták a csapatokat Putnokon az Elek Ákos Központban. Ebben a fordulóban a DEAC és a Nyíregyháza együtteseit fogadták a mieink.

2021-10-17 U11-U10-U9 bajnokik, Putnok 54.jpg

U9: Ficzere Marcell, Palkó Richárd, Horváth Hunor, Rási Bálint, Ligeti Levente, Horváth Kornél, Papp Lóránt, Szegedi Márk

Budai Tamás: Hazai pályán folytatódott számunkra a bajnokság következő fordulója, amivel az első kör végére értünk, most már minden csapattal találkoztunk. Megismertük az ellenfeleinket és talán elmondható, hogy kirajzolódtak az erőviszonyok, látjuk hogy hol tartunk. Azt gondolom, minden csapattal fel tudjuk venni a versenyt és pörgős, jó iramú mérkőzéseket tudunk játszani ami elengedhetetlen a folyamatos fejlődésünkhöz. Hozzászoktak a gyerekek a több edzéssel és versenyeztetéssel járó terheléshez is. A mai tornán a Nyíregyháza és a Deac csapataival játszottunk nagyon jó mérkőzéseket.
Mindent elmond a gyerekek hozzáállásáról és játékáról, hogy ilyen csapatok ellen veretlenül hoztuk le a mai napot! A mai különdíjat Rási Bálint kapta nagyszerű teljesítményéért, de nyugodt szívvel ajánlhattam volna ma több játékost is, mert megérdemelték volna ezt többen is!

2021-10-17 U11-U10-U9 bajnokik, Putnok 57.jpg

U10: Balogh Noel, Farkas Botond, Kocsis Áron,Lázi Levente, Monyók Ákos, Nagy András, Pavlánszki Hunor, Radics Rikárdó, Róth Dániel, Simon Merse, Varga Milán

Soltész Péter: Mai napon a Nyíregyháza Spartacus és a DEAC együtteseivel találkoztunk, s véleményem szerint az ősz folyamán most nyújtottuk a legjobb teljesítményt, ami 2-2 győzelemben és vereségben mutatkozott meg. Védekezésben és támadásban is egészen szép dolgokat láttam a fiúktól. Gratulálok mindenkinek a mai napon nyújtott teljesítményéhez, mindenki igyekezett a maximumot kihozni magából és ügyelni arra hogy a megbeszélteket megvalósítsa. Jobbulást a betegeinknek! Gratulálok a mai ellenfeleinknek is.

2021-10-17 U11-U10-U9 bajnokik, Putnok 60.jpg

U11: Beregszászi Milán, Bottlik Huba, Cziránku Kristóf, Gál Kristóf, Kovács Benedek, Körmendi Gergő, Nagy Hunor, Papp Csongor, Spisák Balázs, Vermes János

Nagy Attila: Színvonalas tornán jó játékerőt képviselő csapatokkal találkoztunk. A pozitív tapasztalatok mellett megmutatkozott az is, hogy mely területeken járnak előttünk ellenfeleink. Megfelelő hozzáállással jó ritmusú mérkőzéseket játszottunk. A torna jó lehetőséget biztosított a játékosok egyéni fejlődésére és a csapatjáték fejlesztésére.

2021-09-11 U11-10-9 Országos MT, Putnok 56.jpg

A torna különdíjasai:

U11: Varga Botond (Nyíregyháza), Körmendi Gergő (Sajóvölgye), Hidi Levente (DEAC)
U10: (Nyíregyháza), Radics Rikárdó (Sajóvölgye), Dobi Bence (DEAC)
U9: Jakab Richárd (Nyíregyháza), Rási Bálint (Sajóvölgye), Varga Dániel (DEAC)

2021-10-17 U11-U10-U9 bajnokik, Putnok 59.jpg

További képek

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: