Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Minden korosztályunk pályára lépett az elmúlt héten

U19: Egy pont Mezőkövesdről.

MLSZ Regionális U19 Észak 4. forduló

Mezőkövesd, 2021. szeptember 18. szombat

Mezőkövesd - Sajóvölgye 1:1

Sajóvölgye: Vermes, Kovács, Szlifka, Póczos, Hojdák (Koós), Bottlik, Kalocsai, Nagy, Hajkó, Molnár (Lukács), Papp

Gólszerző: Szlifka Csaba

Zimmermann Tamás: Annak tükrében, hogy a betegek és a sérültek nagy száma miatt nyolcan voltunk szerdan edzésen, kifejezetten értékesnek tartom az egy pontot. Sok jatékos atlagon felüli teljesitményt nyujtott.

Adatbank

 

U16: Győzelemmel térhet haza Szabó István legénysége Hódmezővásárhelyről.

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Kelet 4. forduló

Hódmezővásárhely, 2021. szeptember 18. szombat

Hódmezővásárhely - Sajóvölgye 3:5

Sajóvölgye: Havasi, Juhász, Orosz, Pipoly, Pataki, Sipos, Ráki, Ádám (Szilágyi), Ghafir Abdel Latif (Balogh), Németh (Suhai), Miskolci, Ferkel

Gólszerzők: Ráki László, Ádám Lajos Dominik, Pipoly Olivér, (ö.g. 2)

Szabó István: Küzdenitudásból jelesre vizsgáztak a srácok, remélem a mai mérkőzés lökést ad nekünk a továbbiakban és megindulunk felfelé.

Adatbank

 

U15: Fordulatos, kiélezett mérkőzésent játtszottak U15-öseink Újpest ellen

MLSZ Országos U15 Alap csoport 4. forduló

Putnok, 2021. szeptember 18. szombat

Sajóvölgye - UTE 3:5

Sajóvölgye: Siroki, Bodó, Berta, Miskolczi, Ganyi, Herceg (Bartók), Komáromi (Juhász), Szlifka, Czékus, Menyhért (Hankó), Hanász

Gólszerző: Ganyi Patrik (3)

Kalász Gábor: Nagy iramú, nagyon jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen. Kétszer is sikerült egyenlíteniük, valamit megfordítani a mérkőzést. Nagyon jó első félidőt produkáltunk. A szünetben átbeszéltük, hogy mi várható a második félidőben és mire készüljünk fel, mit kell játszanunk. Ennek ellenére pont azokból a hibákból támasztottuk fel az ellenfelet, és tudták a mérkőzést a maguk javára fordítani. Összességében büszke vagyok a srácokra, mert a mérkőzés nagy részében megvalósították azokat a dolgokat, amiket kértem tőlük. Az ilyen mérkőzéseknek van értelme.

Adatbank

2021-09-18 SVF-UTE U15 bajnoki 35.jpg

Képek

 

U14: Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 4. forduló

Sajóvölgye - Salgótarjáni BTC 3:3

Sajóvölgye: Czigány, Szabó (Herbák M.), Sarkadi, Harsányi, Angyal (Siket), Nagy, Herbák B., Gulyás, Árvai, Táth, Fazekas (Kriston)

Gólszerzők: Sarkadi Krisztián (2), Árvai Ádám

Kriston István: Gratulálok a fiúknak a pontszerzéshez! Egy kicsit talán több volt a mérkőzésben, ha jobban koncentrálunk megszerezhettük volna a 3 pontot, ennek ellenére így is jó teljesítményt nyújtott a csapat.

Adatbank

2021-09-16 SVF-SBTC U14 bajnoki 29.jpg

Képek

 

U13-U12:

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 3. forduló

Kisvárda, 2021. szeptember 18. szombat

Várda Labdarúgó Akadámia - Sajóvölgye 5:2

Sajóvölgye: Stubna Nimród, Verebélyi Noel Péter, Kiszely Noel, Horváth Bálint, Bereznai Vince, Balázs Ákos, Nyíri Barnabás, Kiszely Maximilián, Havas-Nagy József, Kiss Merse Lóránt, Mata Viktor

Gólszerző:  Kiszely Maximilián (2)

Kiser László: Egész héten sok problémával küzdöttünk, ennek ellenére szerintem tisztességesen helyt álltunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Ügyesen fociztak a gyerekek, felvállaltuk a játékot. Egy fizikálisan sokkal erősebb ellenfél ellen bátran beleálltak a párharcokba és megnehezítettük a hazai csapat dolgát.

Adatbank: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/24377/3/1669902.html

 

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 3. forduló

Kisvárda, 2021. szeptember 18. szombat

Várda Labdarúgó Akadámia - Sajóvölgye 8:2

Sajóvölgye: Czigány Péter, Fazekas Levente Lajos ,Herbák Máté, Daniel Dostal, Sivák Márton, Angyal Dávid, Bogdán Szabolcs Bendegúz, Kubinyecz István, Gulyás Botond, Holczman Fábián, Iványik Noel, Juhász Botond, Jónyer Patrik

Gólszerzők: Angyal Dávid, Kubinyecz István

Kovács Roland: Gratulálok ellenfelünknek, egy nagyon jó erőkből álló Kisvárdával találkoztunk. Küzdöttünk-hajtottunk a mai mérkőzésen, egy-két jó egyéni teljesítmény is volt, ziccereink is adódtak, de a hazaiak felénk kerekedtek és kétség sem férhetett a győzelmükhöz.

Adatbank

 

U9-U10-U11 korosztályaink vasárnap Kisvárdán jártak:

MLSZ Országos Észak-Kelet 2. forduló

U9: Ficere Marcell, Szegedi Márk, Horváth Hunor, Papp Lóránt, Rási Bálint, Horváth Kornél, Fábián Tamás

Budai Tamás: Vasárnap egy mozgalmas, élményekkel teli napon kiemelkedő csapatok ellen játszhattunk. A Diósgyőr és a Kisvárda ellen 2-2 mérkőzésen mérhettük fel hol tartunk. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert előrébb tartó akadémiai szintű csapatok ellen szervezett, fegyelmezett, harcias játékunknak köszönheteően jó iramú, színvonalas mérkőzéseket tudtunk játszani, ahol fel tudtuk venni a versenyt ellenfeleinkel szemben és még sikerélményben is részesülhettünk. Úgy gondolom az ilyen mérkőzések szolgálják leginkább a csapat fejlődését. Gratulálok a srácoknak!

Jók: Az egész csapat illetve Ficere Marcellt és Horváth Hunort külön ki szeretném emelni.

2021-09-11 U11-10-9 Országos MT, Putnok 55.jpg

U10: Monyók Ákos, Farkas Botond, Varga Milán, Róth Dániel, Bráz Tamás, Radics Rikárdó, Simon Merse, Pavlánszki Hunor, Jakab Gergő, Balogh Noel

Soltész Péter: A mai napon két kiemelt akadémia, a Kisvárda és a DVTK ellen léptünk pályára, akik ellen ezúttal a bajnokság módosításának köszönhetően 2-2 mérkőzést játszottunk, módosított játékidővel. A csapatnak végig volt tartása, kellően agresszívak és határozottak voltunk. A Kisvárda elleni második meccsen sokáig vezettünk is, itt kis szerencsével talán döntetlent elérhettünk volna, ám a másik 3 mérkőzésen is jól tartottuk magunkat. A mai meccsek miatt le a kalappal a srácok előtt! Gratulálok mai ellenfeleinknek! 2 hét múlva a DVSC és a Salgótárjan ellen folytatjuk! 

Jók: Az egész csapat.

2021-09-11 U11-10-9 Országos MT, Putnok 57.jpg

U11: Körmendi Gergő, Kovács Benedek, Papp Csongor, Vermes János, Botlik Huba, Spisák Balázs, Holczman Hunor, Nagy Hunor, Garkas Zalán, Beregszászi Milán, Cziránku Kristóf, Gyenes Ábel

Nagy Attila: Ellenfeleink technika, gyorsaság, csapatjáték területén is előttünk járnak, amit a mérkőzéseken érvényesíteni is tudtak. Ezen a hétvégén sikerélményekkel nem, de tapasztalatokkal gazdagodtunk, amiből tanulnunk kell. Az akarat megvolt, játékunkat, képességeinket pedig az edzések során kell fejleszteni, hogy közelebb tudjunk kerülni a kiemelkedő csapatokhoz.

2021-09-11 U11-10-9 Országos MT, Putnok 56.jpg

 

Vasárnap délelőtt U7-es és U8-as korosztályaink a szezon első Bozsik-fesztiválján vettek részt Kazincbarcikán.

A gyerekek ügyesen, jól játszva, komoly meccsélménnyel gazdagodva térhettek haza.

IMG_20210919_114212.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: