Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Hétvégi mérkőzések

Eseménydús hétvégén vannak túl csapataink

 
MLSZ Regionális U19 Észak 3. forduló

Sajóvölgye Focisuli - BTE Felsőzsolca 1:2

Putnok, 2021. szeptember 11. szombat

 

Sajóvölgye: Vermes, Lukács (Hajkó), Kovács B., Szlifka, Póczos, Bottlik, Kis (Molnár), Nagy, Kalocsai (Hojdák), Szitai (Koós), Papp

Gólszerző: Kiss Armand Béla

Zimmerman Tamás: A mai mérkőzésen a csapat erején felül teljesített. Azonban két-három helyen akadozott a gépezet. Három mérkőzésre elegendő gólhelyzetet dolgoztunk ki, amit nem értékesítettünk, emellett nem győztünk rohanni a labdavesztés után a védőzónánkba ívelt labdák után, ahol a párharcot rendre elvesztettük. Ma ennyire futotta, de nem adnám semmiért ezt a csapatot.

 40.jpg

 

 

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Kelet 3. forduló

FILO SE - Sajóvölgye 1:0

Nyíregyháza, 2021. szeptember 11. szombat

 

Sajóvölgye: Havasi (Galambosi), Juhász, Orosz, Pataki (Szilágyi), Suhai (Németh), Ráki, Mogyoró (Pipoly), Ádám, Komáromi, Ghafir Abdel Latif, Ferkel

Szabó István: A műfű és a nagy hőség rányomta bélyegét a mérkőzésre. Sok hiányzóval játszottunk, ezek ellenére egyenrangú ellenfelei voltunk a nyíregyháziaknak még a kiállítást követően is.

 

MLSZ Országos U15 Alap csoport 3. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadámia - Sajóvölgye 4:8

Szeged, 2021. szeptember 11. szombat

 

Sajóvölgye: Siroki, Bodó, Berta, Miskolczi, Ganyi, Juhász (Boros), Bartók, Szlifka, Czékus, Menyhért (Angyal), Hanász (Berente)

Gólszerzők: Ganyi Patrik (4), Miskolczi Donát (2), Szlifka Zsombor, Berta Bálint

Kalász Gábor: A meleg és az 5 órás utazás rengeteget kivett a srácokból. Ennyit még soha nem utaztunk bajnoki mérkőzésre, ami meg is látszott. Sajnos nagyon gyenge produkciót nyújtottunk, de a csapat erejét mutatja, hogy így is nyerni tudtunk. Egy játszani akaró csapat ellen a 8 idegenben rúgott gól egész jól néz ki, örülünk a 3 pontnak is, de mindannyian tudjuk, hogy a jövőben ez a teljesítmény nem lesz elég. Sok tapasztalatot szereztünk, amikből a jövőben tanulnunk kell.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 2. forduló

Sajóvölgye - DEAC 2:0

Múcsony, 2021. szeptember 11. szombat

 

Sajóvölgye: Verebélyi, Kiszely, Horváth, Bereznai, Havasi-Nagy, Nyíri, Kiszely, Kiss, Dancs, Stuba, Balázs

Gólszerzők: Horváth Bálint, Kiszely Maximilián

Kiser László: Két hasonló erejű csapat kiegyenlített, küzdelmes találkozója volt aminek a végén mi kerültünk ki győztesen, meglátásom szerint megérdemelten. A csapat akarását és motivációját mindenképpen dicséret illeti, a védekezésünk is rendben volt a mérkőzés folyamán és a támadó játékunk is nagyobb veszélyt hordozott az elmúlt mérkőzéshez képest. Gratulálok a srácoknak!

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 2. forduló

Sajóvölgye - DEAC 2:3

Múcsony, 2021. szeptember 11. szombat

 

Sajóvölgye: Czigány, Herbák, Dostal, Sivák, Angyal, Bogdán, Kubinyecz, Gulyás, Táth, Szabó, Juhász, Beregszászi, Jónyer, Ivanyik, Holczman

Gólszerzők: Bogdán Szabolcs, Dostal Dániel

Kovács Roland: A mai mérkőzésen önmagához képest alul teljesített a csapat. Az első negyedben akár több gólt is szerezhettünk volna, de nem sikerült értékesíteni a helyzeteinket. A mérkőzés további részét a fáradtság és a dekoncentráltság jellemezte részünkről így úgy gondolom megérdemelten nyert a DEAC.

 

B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 5. forduló

Varbó - Ózd-SVF 0:10

Múcsony, 2021. szeptember 12. vasárnap

 

Ózd-SVF: Elek (Lázár), Jobbik, Sebők, Fábián (Soltész), Bene (Szabó), Stefán (Berta), Pataki, Horváth (Tóth), Sipos (Pogonyi), Benko (Huszák)

Gólszerzők: Takács Tamás (4), Bene Attila (2), Pataki Roland (2), Berta Péter, Tóth Csaba

 28.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: