Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Vasárnap két korosztályunk is tornán vett részt Diósgyőrben.

U10-eseink a DVTK Edzőközpontban Eger, Pécs, Diósgyőr valamint Salgótarján csapataival mérhették össze tudásukat, míg az U11-esek Diósgyőr, Salgótarján, MVSC majd ismét Salgótarján ellen mérkőzhettek meg. A tornát követően a DVTK-PMFC NB II-es bajnoki mérkőzést is megtekintették a srácok.

U10: Pavlánszki Hunor, Simon Merse, Farkas Botond, Róth Dániel, Bráz Tamás Krisztián, Nagy András, Jakab Gergő, Horváth Hunor, Lázi Levente, Kocsis Áron, Varga Milán, Balogh Noel, Papp Lóránt

Soltész Péter értékelése: Nagyon elégedett voltam, a mai tornán nyújtott teljesítményünkkel. A DVTK elleni mérkőzést kivéve, a többi ellenféllel felvettük a versenyt játékban, ami a Salgótarján ellen már eredményben is megmutatkozott. Ezen az úton továbbhaladva, még szép eredményeket érhetünk el.

Image.jpg

U11: Beregszászi Milán, Bottlik Huba, Cziránku Kristóf, Farkas Zalán, Fazekas Balázs, Gál Kristóf, Gyenes Ábel, Holczman Hunor, Kovács Benedek, Papp Csongor, Spisák Balázs, Vermes János

Nagy Attila értékelése: A legerősebb csapat ellen kezdtünk ahol még nehezen vettük fel a versenyt, de a későbbiekben belelendültünk és a torna második szakasza játékban és eredményben is sikeresebb volt. Mindent összevetve egy jó hangulatú tornán vettünk részt ami remekül szolgálta a felkészülést.

Image (2).jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: