Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

NEM SIKERÜLT A TOVÁBBJUTÁS AZ OSZTÁLYOZÓN

U 15-ös csapatunk 2:0-ás vereséget szenvedett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen így nem jutott tovább következő körbe a feljutásért vívott sorozatban

Nem sikerült a továbbjutás az osztályozón!
Jó időben, kiváló pályán és népes szurkolósereg előtt fogadta U15-ös csapatunk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hasonló korosztályát. A mérkőzés tétje a feljutásért vívott sorozatban a következő körbe jutás.
A kezdő sípszó után a vendégek vették kezükbe az irányítást, sokat birtokolták a labdát, mi nem igazán éreztük a ritmust, keveset volt nálunk a labda és kevés párharcot is vívtunk meg. Az első fél órában kapusunk több bravúrt is bemutatott. Sajnos egy lecsurgó labda után Borszéki Dániel góljával - jogosan - előnyhöz jutottak a vendégek. Talán a kapott gól kellett hozzá, hogy mi is kezdeményezőbbé váljunk, adódott is előttünk gólszerzési lehetőség ami sajnos kimaradt. A második félidő elején gyorsan újabb gólt kaptunk ezúttal Egri Imre vette be Galambosi Dani kapuját. Ezután - talán kicsit minden mindegy alapon - harcosabb felfogásban játszottunk, a pályára lépő cserék is sokat lendítettek a csapatunk játékán. Adódott 100%-os helyzetünk is valamint több lehetőségünk ami kimaradt, de ellenfelünk játékában is folyton benne volt a gólveszély. Úgy érződött ha rúgunk egy gólt akkor vissza tudunk jönni a meccsbe, próbálkoztunk átlövésekkel is de rendre célt tévesztettünk. Maradt a megérdemelt vendég győzelem melyhez gratulálunk! A további mérkőzésekhez sok sikert kívánunk a Grosics Akadémiának!
A vereség ellenére U15-ös csapatunk valamennyi tagja nagy-nagy dicséretet érdemel egész éves kiváló teljesítményéért! Gratulálunk a játékosoknak, Szabó István edzőnek aki rá jellemző lelkesedéssel és tiszta szívvel dolgozott a srácokkal, illetve köszönjük a kedves szülők-hozzátartozók megértő támogatását!
Jön az új bajnoki év, jönnek az újabb kihívások és talán ez a mérkőzés arra is jól szolgált, hogy a fiúk még több munkát, energiát fektessenek a hétközi munkába a céljaik elérése érdekében!
U15 RÁJÁTSZÁS 1. forduló:
SVF SE - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0:2 (0:1)
SVF: Galambosi Dániel, Juhász Bence, Pataki Márk (Ghafir Abdel Latif), Sipos Péter, Ráki László, Juhász István, Ádám Lajos Dominik (Ganyi Patrik), Komáromi Zoltán Márk, Németh Gergő (Suhai Erik Tibor), Ganyi Máté, Mogyoró Rudolf (Ferkel Dániel Krisztián)
Edző: Szabó István

21-06-05_svf_grosics_u15 00.jpg

További képek a mérkőzésről: https://photos.app.goo.gl/gC3td2LTfQ9DroNWA

21-06-05_svf_grosics_u15 02.jpg

21-06-05_svf_grosics_u15 39.jpg

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: