Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

U 19 - U 17: EGY VERESÉG, EGY DÖNTETLEN FELSŐZSOLCÁN

U 19-es csapatunk 2:1-re kikapott, U17-es csapatunk 1:1-es döntetlent játszott idegenben

U 19:

BTE-Felsőzsolca - SVF SE 2:1 (1:0)

SVF: Lázár G, Viktor Á, Berta P, Szabó D, Póczos B, Horváth S, Lakatos K, Hojdák G (Kis A), Tóth Cs, Pogonyi B, Sipos J.

Edző: Kupecz Tamás

Gólszerző: Horváth Sándor Patrik (érdekesség, hogy ellenfelünk góljait két volt Sajóvölgyés tehetséges játékos lőtte Ambrus Zsombor és Proczner Krisztofer)

Kupecz Tamás: Ezen a mérkőzésen mélyen tudásunk alatt játszottunk. A ránk jellemző magas labdabirtoklás, intenzitás nem valósult meg, középső zónában erőtlenek voltunk, kevés labdát szereztünk, ebből kifolyólag az átmenet is gyenge volt. A kevés helyzet ami adódott kihagytuk. Mentálisan nem voltunk frissek. Úgy gondolom, hogy ha a hiányzó játékosaim itt vannak más lett volna az eredmény. Ellenfelünk viszont, frissen, nagy kedvvel játszott, látszott, hogy ezt a mérkőzést meg akarják nyerni ami sikerült is nekik. Ezzel egy 9 mérkőzéses veretlenségi sorozat szakadt meg de bízok a csapatban, hogy a következő mérkőzésre összekapják magukat, frissülünk fejben és megoldjuk az elöttünk álló feladatatot. Gratulálok a Felsőzsolca csapatának!

U 17:

BTE-Felsőzsolca - SVF SE 1:1 (1:1)

SVF: Vermes Á, Lukács K (Hajkó M), Kovács B, Szlifka Cs, Kótai Á, Bottlik B, Papp M, Koós F (Sipos Á), Sándor M, Prógli L, Kapott G.

Edző: Zimmermann Tamás

Gólszerző: Szlifka Csaba 

Zimmermann Tamás: Sajnos gyorsan hátrányba kerültünk, egy nem mindennapi potyagóllal vezetést szerzett a Zsolca. Ezután csak kontrákkal próbálkozott, amit a három védős rendszerünk remekül hatástalanitott. A 85.percben a kapussal szemben a felső kapufát találtuk el, értékes két pontot hagytunk Felsőzsolcán.

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: