Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

2 GYŐZELEM, 3 DÖNTETLEN, 1 VERESÉG AZ ELMÚLT FORDULÓBAN

U12: SVF - EGER 1:0
U 13: SVF - EGER 1:3
U 14: GYÖNGYÖS - SVF 1:5
U 15: GYÖNGYÖS - SVF 1:1
U 17: SVF - GYÖNGYÖS 2:2
U 19: SVF - GYÖNGYÖS 4:4

U 12:

SVF SE - EGER SE 1:0 (1:0)

SVF: Czigány P, Táth D, Gulyás B, Herbák M, Kubinyecz I, Dostal D, Sivák M, Bogdán B, Lakatos R.

Cserék: Szabó B, Iványik N, Beregszászi F, Juhász B, Angyal D, Nyíri B,

Gólszerző:Bogdán Szabolcs Bendegúz.

Kovács Roland: Az első félidőben jól működött a letámadásunk és kontrolláltuk a mérkőzést,a második játékrészben az Eger csapata vette át a kezdeményezést de nagy munkával levédekeztük és kontráinkból több helyzetet is kialakítottunk amiket sajnos nem sikerült értékesíteni! Gratulálok a játékosaimnak,egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk!

U 13:

SVF SE - Eger SE 1-3 (1:0)

Korály Gábor: Remekül kezdte a csapat a mérkőzést a 4. percben megszereztük a vezetést is ezután nagyon harcos kombinatív játékot mutattak be a fiúk. Sajnos a kialakított helyzeteinket nem sikerült értékesíteni ami a második félidőben meg is bosszulta magát. Sikerült kiegyenlíteni az Egernek majd később a vezetést is megszerezte. A második félidő utolsó harmadában megint több helyzetet dolgoztunk ki de sajnos gólra nem tudtuk váltani és ahogy lenni szokott a 60. percben egy rossz felszabadítás az ellenfél elé került és ők be is lőtték.
Az előző mérkőzéshez képest szerintem sokat léptek előre a fiúk csak is dicséretet érdemelnek.


SVF: Répási Gábor, Korály Bence, Karádi Bálint, Karádi Botond, Szőke János, Kocsenga Andris, Árvai Ádám, Kriston Milán, Varga Ákos, Serfőző Dávid, Vadicska Vendel

Cserék: Kacsándi Olivér, Szabó Abuczki Péter, Bihon Botond, Kleine Tamás , Kemecsey Koni

Gólszerző: Karádi Botond

U 14:

GYÖNGYÖS - SVF SE 1:5 (0:3)

SVF: Hegedűs F, Berta B, Miskolczi D, Vitkó L, Angyal P, Ganyi P, Juhász D, Szlifka Zs, Czékus B, Menyhért K, Hanász M.

Cserék: Siroki Sz, Herbák B, Berente M, Száva A, Lévai N, Kovács Sz, Zagraj M.

Gólszerzők: Czékus Bence Imre (2), Ganyi Patrik, Kovács Szilárd Jácint, Lévai Norbert Krisztián

Kalász Gábor: Magabiztos győzelmet arattunk.

U 15:

GYÖNGYÖS - SVF 1:1 (1:0)

SVF: Galambosi D, Juhász B, Kristóf Á (Orosz T), Sipos P, Ráki L (Suhai E), Juhász I, Komáromi Z, Ghafir A (Német K), Németh G (Ádám L), Ráczi T (Vermes B), Ferkel D (Pipoly O)

Gólszerző: Komáromi Zoltán Márk

Szabó István: Ezen a mérkőzésen több gyenge teljesítmény is volt ami a fájó döntetlenhez vezetett.

U 17:

SVF - GYÖNGYÖS 2:2 (0:0)

SVF: Vermes Á, Szlifka Cs, Kótai Á, Kalocsai R (Koós F), Bottlik B, Kapott G, Papp M (Lukács K), Sándor M, Benko R, Sipos Á (Hajkó M), Prógli L (Kovács B)

Gólszerzők: Bottlik Bernát, Kótai Ádám

Zimmermann Tamás: Az előző héten a jól működő 3:5:2-vel kezdtük a mérkőzést, ami a stabilan védekező Gyöngyös ellen nem bizonyult hatékonynak. A második játékrészben váltottunk, sikerült gólokat szereznünk, azonban ezen a napon nem voltunk koncentráltak ahhoz, hogy 2:0-nál lezárjuk a mérkőzést. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy négyszer vezettük a labdát egy az egyben az ellenfél kapusára és egyszer sem sikerült gólt szerezni. Ezzel szemben az ellenfelünk helyzet nélkül, két pontrúgásból szerezve két gólt, kiegyenlített. Sajnálom az elhullajtott pontokat.

U 19:

SVF - GYÖNGYÖS 4:4 (2:1)

SVF: Horváth M, Póczos B, Berta P, Viktor Á, Szabó D, Magyar M, Horváth S (Pogonyi B), Kis A(Lakatos K), Ganyi Á( Hojdák G), Tóth Cs, Stefán B.

Gólszerzők: Stefán Bendegúz Károly (2), Lakatos Krisztián, Berta Péter

Kupecz Tamás: Az egész mérkőzés képet megváltoztatta a mérkőzés 37. percében történt kiállításunk mely sajnos jogos volt. Ezután szerkezetet kellett váltani és védekezésből kontrákra berendezkedni amit maximálisan betartottak a játékosok. Ezért jár is a gratuláció. Gyakorlatilag 56 percet emberhátrányban játszottunk le és ennek ellenére gólokat lőttünk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Az is bebizonyosodott, hogy a koncentráció, figyelem addig tart ameddig a mérkőzést le nem fújják. Elkerülhető gólokat kaptunk. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy győztes mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, emberhátrányban is végig hajtottunk. A mérkőzés képét jobban megmutatja az ellenfél edzőjének pozitív a gondolata: sokkal jobb volt a Sajóvölgye!

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: