Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

EDZŐMÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI, BESZÁMOLÓI

U19:

Tiszaújváros-Sajóvölgye 5:3

Kupecz Tamás: Első félidőben nagyon jól játszottunk. Megvolt a csapat kompaktsága, középső zónában sok labdtàt szereztünk melyekből kontrajátékot tudtunk kialakítani. Sajnos a helyzetkihasználásunk nem volt eredményes. Nyílván a bajnokságra javítani kell. Védekezésünk egységes volt,(első félidőben jobb volt) szèlső vèdőinknek sok felfutása volt ezáltal az ellenfèl védekezését sokszor megbontottuk. Oldalváltások jól mentek. Második félidő gyengébre sikerült de a játéklehetőség biztosítása volt a cél. Csapkodó volt a játék,fegyelmezetlenebbek voltunk. A mérkőzés képéhez hozzátartozik, hogy egy játékvezető volt, akinek ezáltal nem volt könnyű dolga a kétes szituációknál, büntetők, lesek megitélésénél.


Keret:
Horváth,Jaskó,Berta,Póczos,Szabó,Viktor,Horváth,Stefán,Kis,Hojdák,Lakatos,Kótai,Hajkó,Aradszky,Borisz,Ganyi

Gólszerzők:Lakatos,Stefán,Ganyi

Pogonyi sérült,Tóth Csaba beteg,Lázár,Sipos nem tudott jönni.

U 17:

SVF U-17- MVSC U-16 15-0


Vermes- Prógli( Gutyán), Bottlik(KOvács), Kótai, Hajkó( Lukács)- Benko, Kapott, Papp( Kalocsai)- Koós( Patvaros), Sándor, Szlifka
Zimmermann Tamás: Mindkét félidőben más játékrendszert választottam, az elsőben 4:3:3 a másodikban 4:4:2 volt a cél. Szlifkát bal oldali támadóként játszattam, nem érzem még biztosnak a belső védő poszton. Úgy érzem, hogy hamarabb utoléri magát ha játékban van, ráadásul hasznos játékot mutatott.Köszönjük a nehéz körülmények ellenére kiválóan előkészített pályát.

U 10:

SVF - MVSC U11 6-7


játékosok: Farkas Botond, Farkas Zalán, Kovács Benedek, Bottlik Huba, Gyenes Ábel, Beregszászi Milán, Lázi Alex, Papp Bence, Spisák Balázs, Vermes János
gólszerzők: Vermes János (4), Spisák Balázs (2)

Soltész Péter: A 3x 20 perces edzőmeccsen helyenként nagyon ügyesen játszottunk. Labdakihozatalainkba alkalmasint egy-egy pontatlan passz csúszott, amiből gólokat is kaptunk, de örülök, hogy bátran lekértük a labdát, a kapustól, s próbálták a gyerekek a tanultak szerint kihozni a labdát.
A fő cél,a jelenlegi ciklusunkban tanultak szerint, a labdaszerzés esetén, az azonnali mélységi játék kezdeményezése volt, ez többször is megvalósult, amikor ez nem jött össze, akkor ügyesen juttattuk biztos helyre a labdát. Túlnyomó részt mind védekezésben, mind támadásban megfelelőek voltak a játékosok közti távolságok.
A támadásból védekezésbe való átmeneten csiszolni kell, illetve a pálya középső részén több labdát szerezni.
Mindenki hozzáállásával, harciasságával és teljesítményével nagyon elégedett vagyok.
Gratulálok mindkét csapatnak!

svfs-mvsc u10.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: