Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

HASZNOS EDZŐMÉRKŐZÉSEKET JÁTSZOTTUNK AZ ELMÚLT HÉTEN

Rövid beszámolók, eredmények

U 19:

SAJÓVÖLGYE U-19-NYÉKLÁDHÁZA megyei I felnőtt. 5:5 (2:1)

Kupecz Tamás: Jól szolgálta a mérkőzés a felkészüésünket, fontos, hogy ez a korosztály már felnőttek ellen bizonyítson hiszen félig már a felnőtt labdarúgás küszöbén vannak de egyesek már be is léptek mind ezdések és mérkőzések tekintetében.Az első félidő rendben volt a második egy kicsit gyengébre sikerült.Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni.A próbajátékosok nagyon jó benyomást nyújtottak.Köszönjúk a Nyékládházának, hogy elfogadták meghívásunkat és segítették a felkészülésünket.További sok sikert nekik a bajnokságban.

Összeállítás:
Muresan Leo,Viktor Ákos,Póczos Benjamin,Paul Novalyi,Eric Bartos,Robert Bartos,Horváth Sándor,Stefán Bendegúz,Ganyi Ádám,Lakatos Krisztián,Berta Péter.

Cserék:
Elek,Horváth,Tóth,Hojdák,Siket,Lázár,Kis,Jaskó
Gólszerzők:Ganyi (2),Horváth,Lakatos,Hojdák

U 17:

SVFS U17- DEAC 2-2
Gól: Kótai, Sándor
Vermes- Kovács( Gutyán) Bottlik, Szlifka, Lukács( Hajkó)- Benko, Papp ( Kótai)- Koós ( Patvaros) Sipos (Prógli) Kapott- Sándor
Zimmermann Tamás: A mérkőzés kiválóan szolgálta felkészülésünket, végig jó iramban folyt a játék. A mérkőzés végét talán jobban bírtuk az ellenfelünknél. Komoly fejtörést okoz a csapat féloldalassága.

U 14:

DVTK U13 - Sajóvölgye 5-0
Kalász Gábor: Egész héten elég kevés fővel edzettünk, még nem alakult ki a keret, valamint a csapatbeli változásokat is azért érezni lehet. Akik folyamatosan voltak edzésen és a téli szünetben kiadott futásokat is becsületesen elvégezték azokat látni, hogy jó erőben vannak és nagyon jó teljesítményt is tudtak nyújtani a mérkőzésen. A mérkőzésen voltak jó periódusaink széleken nagyon sokszor megtudtuk bontani az ellenfél védelmét viszont a szélről bejövő labdákat nem tudtuk gólra váltani. A jövőben ezt orvosolnunk kell. Csütörtöki napon hegyi futást nagy emelkedőkkel végeztettem a fiúkkal a sportorvosi vizsgálat után. Van akinek még izomláza is volt, így nyilván nehezebb volt folyamatosan egész mérkőzés alatt jó teljesítményt nyújtani. A hibák viszont inkább a rossz pozíciók miatt jöttek erőben azt gondolom hogy nagyjából rendben voltunk. Több olyan újonnan gyakorolt dolgot is visszalattam a fiútól amiket a jövőben alkalmazni akarunk viszont, volt amikor feleslegesen ivelgettük előre a labdát és nagyon pontatlanok voltak a passzok, még olyan helyzetekben is amikor nem volt nyomás.
Jók: Siroki, Szlifka, Miskolci, Berta, Czékus

U 11:

Pörgős, jó mérkőzést játszottunk csütörtökön a DVTK U10-es csapata ellen. A mérkőzés első felében sikerült partiban maradnunk az aktívan letámadó ellenféllel szemben. 4:4-ig felváltva estek a gólok.
A játék második részében némileg átformáltam a csapatot. Új játékost próbáltam ki belső védőként. Nem jött be a változtatás, meggyengült a védelem. Sorozatos helyezkedési hibák miatt pár perc leforgása alatt megsoroztak minket . Innen már nem tudtunk visszajönni a meccsbe, a fáradság jelei is kiütköztek rajtunk, nem bírtuk a tempót a sorokat cserélő ellenféllel szemben.
Végeredmény: DVTK- SAJÓVÖLGYE 11:4

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak Stubna Nimród és Kiss Merse kapusok, valamint Nyíri Barna védő.

Játékosok: Kiss Merse, Stubna Nimród (kapusok), Bereznai Vince, Gál Kristóf, Hegedűs Milán, Horváth Bálint, Kiszely Maximilián, Nyíri Barna, Kiszely Noel, Verebélyi Noel, Vermes Janika, Vincze Zoltán

Betegség miatt hiányoztak: Angyal Dávid, Koszta Vince, Havas-Nagy József, Dancs Balázs, Farkas Zalán, Mata Viktor

Vasárnap a Putnoki csarnokban az Alsózsolca csapatát fogadtuk egy barátságos meccsre. Itt nagy fölényben játszottunk, sok gólt is lőttünk. Később vegyes sorokat csináltunk és mindkét csapat részére hasznos meccset tudtunk játszani. Köszönjük az Alsózsolca sportszerű hozzáállását!

Az U11-es csapat mérkőzéseinek további képei:

https://photos.app.goo.gl/VzeiKAFSPJaMreyKA   SVF-Alsózsolca

https://photos.app.goo.gl/vgM3c7QWYbbDzZQL9  DVTK-SVF

 

 

21-01-31_u11_svf-fzsolca_edzmerk 27.jpg

21-01-31_u11_svf-fzsolca_edzmerk 13.jpg

21-01-31_u11_svf-fzsolca_edzmerk 05.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: