Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

ŐSZI ÉRTÉKELÉS - U 13 KOROSZTÁLY

Hanász Gusztáv értékelése

BESZÁMOLÓ U13
2020-21 ősz

u13_csoport.jpg

Sajnos a nyári felkészülés elég vegyesre sikerült. 5 meghatározó játékos a csapatból eligazolt, így egy teljesen új keretet kellett összehozni. Ez teljesen rányomta a bélyegét a nyári felkészülésre. Mire sikerült a hiányzó játékosokat pótolni, addigra már kezdődött az iskola és a bajnokság! Ezért sok gyerek, sokszor az iskolai elfoglaltságra hivatkozva nem jelent meg edzésen!
Így 17 fővel kezdtük el a felkészülést és a bajnokságot!(minden gyerek 2008-as születésű)
Elsősorban az 1-3-5-2 játékrendszert próbáltuk gyakorolni, játszani, mert a rendelkezésemre állt játékosokhoz ez a rendszer illett és tudtuk azt is, hogy Akadémiákkal fogunk találkozni! A fentiekben már említettem, hogy sajnos az edzések látogatottsága nem volt mindig megfelelő. Ennek tudatában már sejteni lehetett, hogy a bajnokság (I. osztályú bajnokság – több Labdarúgó Akadémia - DVTK, Nyíregyháza, Debrecen, Kisvárda) nem lesz egyszerű.
Ez be is igazolódott, hisz a 10. helyen zártuk a bajnokságot. Viszont még így is dicséret illeti a csapatot, mert láttam nagyszerű mérkőzéseket, amelyeken a mutatott játék és a hozzáállás példa értékű volt. A hét közben megbeszélt elemeket sokszor viszont láttam a apályán.
Voltak játékosok, akik szinte minden edzésen részt vettek (dicséret illeti őket), ő esetükben elmondható, hogy a csapat húzó emberei voltak!
Összességében az edzések látogatottságán mindenképp javítani szükséges, valamint néhány igazolást még jó lenne megvalósítani ahhoz hogy eredményesebb legyen a csapat! Úgy gondolom, hogy ehhez minden feltétel adott nálunk, hiszen komoly ellenfelek ellen játszhatunk hétről-hétre kiváló körülmények között.

Hanász Gusztáv

u13_hanasz_gusztav 1.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: