Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

ŐSZI ÉRTÉKELÉS - U 10 KOROSZTÁLY

Soltész Péter értékelése

Értékelés U10

u10_csoport 2.jpg

1. A felkészülésről:

A nyári felkészülést, július 24. - én kezdtük el, kezdetben elég alacsony létszámmal, de hamar sikerült megfelelő edzés létszámot kialakítani.
A nyári időszakban és a későbbiek folyamán is heti 3-4 edzéssel készültünk.
Augusztus közepén, egy 3 napos napközis jellegű tábort tartottunk, melyben napi 2 edzés szerepelt a programban, s úgy gondolom remek csapategység kovácsoló szerepe is volt. A tábort, egy 4. nappal is megtoldottuk, egy edzőmérkőzés keretein belül, amelyen az Alsózsolca csapata ellen játszottunk.
A keretben, a meglévő stabil maghoz csatlakoztak még jó néhányan, köztük olyanok is, akik korábban még nem fociztak egyesületi keretek között, de jól fejlődtek és fölzárkóztak „rutinosabb” társaik mögé.
Azokon a tornákon pedig, amelyeken megengedett volt „külsős” gyermekeket szerepeltetni, az Ózdi Hétvölgy Focisuli tehetséges növendékeivel egészültünk ki.
Az edzésen, illetve tornákon mutatott játékukkal és hozzáállásukkal azt kiérdemlők, pedig TK-edzéseken is részt vehettek, amelyeken a DVTK alközpontok adott korosztályának kiválasztott gyermekei szerepelhettek.

2. A csapat őszi szezonban elért eredményei:

A nyár folyamán első alkalommal, a hazai rendezésű Sajóvölgye Kupán szerepelt a csapat, amelyen remekül helytállva a 4. helyezést sikerült elérni, erős ellenfelek ellen.
A következő megmérettetés az egri rendezésű Titanium Liga 2 fordulója volt, ahol az Eger SE, a Kisvárda, a Szolnok és a DVTK csapatai ellen léphettünk pályára, s bár az eredményesség itt elmaradt, mérkőzésről mérkőzésre jobban belejöttek a fiúk, s egyre bátrabban, gyorsabban és jobban játszottunk.
Az ősz hátralevő részében, pedig a Régiós „B” Kiemelt Bozsik-tornákon léphettünk pályára, ahol rendszerint a Jászberény, a Gyöngyös, a Balmazújváros, az Eger SE és a Kisvárda együttesei ellen játszottunk, jó színvonalú mérkőzéseket.
Ezeken a tornákon, az eredmény másodlagos, ennek megfelelően nem is hirdetnek helyezéseket, az itt elért győzelmek, a gyerekek sikerélmény szerzése szempontjából fontosak.
A korosztályos előírásoknak megfelelően, valamennyi tornán 6+1-es létszámmal lépünk pályára, 3-2-1 –es vagy 2-3-1- es alakzatban.
Sajnos a vírushelyzet miatt, az évről egy Titanium Liga fordulót és egy Bozsik-tornát halasztani kellett, ezeket remélhetőleg jövőre pótolni tudjuk.

Az elvégzett munkával elégedett vagyok, véleményem szerint az őszre tervezett képzési ciklusokat meg tudtuk valósítani. Úgy gondolom, hogy a gyerekek nagyon sokat fejlődtek, s ha nem is sikerült mindig végrehajtani, de a tornákon többségében viszont láttam Tőlük azokat, amelyeket előtte edzésen gyakoroltunk.
A mutatott játék, ilyen fiatalon még nagyon hullámzó, ezért előfordulhat természetesen az, hogy egy-egy tornán esetleg rosszabb teljesítményt nyújtanak a gyerekek, mint tették az azt megelőzőn.
A tavaszi folytatás során a legfontosabb az, hogy töretlen legyen a gyerekek fejlődése, s ami a legfontosabb, hogy technikailag váljanak minél képzettebbé.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó egészséget kívánok!

Soltész Péter

u10_soltesz_peter 1.jpg


Az őszi szezonban tornákon pályára lépő játékosok:

Farkas Zalán
Kovács Benedek
Bottlik Huba
Beregszászi Milán
Vermes János
Gál Kristóf
Papp Bence
Bartók Alex
Lázi Alex
Gyenes Ábel
Ruszó Levente Máté
Ficzere Fanni Luca
Papp Csongor (ÓFS)
Cziránku Kristóf (ÓFS)
Körmendi Gergő (ÓFS)
Spisák Balázs (ÓFS)
Rózsa Ádám (ÓFS)

Házi góllövőlista:
1.Vermes János (19 gól)
2. Gál Kristóf (14 gól)
3.Bottlik Huba (6 gól)
4.Beregszászi Milán (5 gól)
5. Lázi Alex (4 gól)
6.Farkas Zalán (3 gól)
7. Papp Csongor, Kovács Benedek (1 gól)

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: