Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

ŐSZI ÉRTÉKELÉS - U 9 KOROSZTÁLY

Balog Balázs értékelése

Beszámoló Sajóvölgye Focisuli U9

u9_csoport.jpg

Balog Balázs edző:

Edzéslátogatottság:

A szezon elején problémás volt a létszám, amely a szezon vége felé egész szépen gyarapodott. Főleg a Putnoki edzéseken vettek részt szép számmal a gyerekek. Putnokon legalább 10 – 15 fővel tudtam dolgozni átlagban. Ennek az oka, hogy a környékről sok új játékos volt, főképp 2013-as születésűek. Szülőkkel jártak edzésre, akik a Múcsonyi edzéseket nem tartották megfelelőnek, ami annak köszönhető, hogy ők nem utazhatnak a buszon a gyermekekkel. Múcsonyban az edzéseken kevesebb létszám volt jellemző.

Fejlődés:

Már egyre több tudatos játékkal próbálkoztunk, bátran megjátszottuk a kapust, mertünk labdát tartani. Kevesebb kapkodás, több tudatosság. Mindenkinek ugyanannyi játéklehetőséget biztosítva az eredményt mérlegelni nem releváns. A Titánium liga nagyszerű erőfelmérő, viszont sokkal előrébb jártak ebben a korosztályban az ellenfelek. Remélem ezek a különbségek a továbbiakban nem nőni, hanem csökkenni fognak. Nem csak a csapatjáték, de az egyéni fejlődés is tapasztalható volt. Szeretném kiemelni Bráz Tamást és Farkas Botondot. A Bozsikos időszakban egy vereséget szenvedtünk Ózdtól – akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk – a többi mérkőzéseinket megnyertük. Többek között ellenfeleink voltak a tornákon: KBSC, Edelény, Szendrő, Ózd.

Igazolások:

Legtöbbjük kezdő és első klubjukban játszanak. Vannak nagyon tehetséges játékosok illetve kevésbé ügyesek, de türelemmel és sok edzéssel azon leszek, hogy mihamarabb felzárkózzanak. Radics Rikárdó leigazolása van folyamatban, aki Lakon él és nagyon tehetséges játékos. Bízom benne, hogy a következő szezonban már hivatalosan is nálunk tud szerepelni.

Elégedettség, célok:

Mindig van hova fejlődni, nyilván nem vagyok teljes mértékben elégedett, a nagy létszám generálja a több tehetséget. Legfőbb cél, hogy legalább 20 főre fel kell tornázni a létszámot, illetve a Múcsonyi edzések a kevés létszám miatt nem mindig érték el a céljukat. Tehát a játékosok számának növelése égetően fontos a minőségi edzéshez és a fejlődéshez. A jövőben mindenképp szeretnék ezekkel a gyerekekkel tovább dolgozni. Maradt bennem is és bennük is, amit a továbbiakban kihasználva garantált lesz a további fejlődés.


Ezúton szeretném megköszönni ezen nehéz időszakban a szülők támogatását, a klub segítségét és nem utolsó sorban a játékosok munkáját, kitatását.

u9_balog_balazs 1.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: