Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

VÉGLEGESSÉ VÁLT A BOZSIK KOROSZTÁLYOK VERSENYEZTETÉSI LEHETŐSÉGE (U7-U13)

Azon három klub között van a Sajóvölgye Focisuli a megyében akik a legmagasabb szinten, kiváló ellenfelek ellen tudják versenyeztetni csapataikat

Véglegessé vált az is, hogy a Sajóvölgye Focisuli milyen eseményeken fog versenyezni a következő szezonban a Bozsik szekcióban (U7-U13-ig).
Mint Borsod megye egyik kiemelt Bozsik Központja részt vehetünk az NB I-es U 12 és U 13-as bajnokságokban ahol hétről-hétre találkozhatunk a kiemelt Akadémiák és régiónk Bozsik Központjaival. (Debrecen, Nyíregyháza, DVTK, Mezőkövesd, Eger, Salgótarján, Kisvárda stb.)
Mindezen lehetőség megyénkben a DVTK-nak a Mezőkövesdnek és a Sajóvölgye Focisulinak adatik meg!
Más klubok ilyen korosztályai a "C" szintű Bozsik tornákon tudnak csak versenyezni ezért a nálunk játszó 2008-2009-es születésű játékosok komoly ritmusú és színvonalú meccseket játszhatnak nagyon erős csapatok ellen.
U 11 és U 10-es csapataink ugyancsak a Bozsik Központ adta jogunknak köszönhetően részt vehetnek a regionális Bozsik tornákon ahol szintén nagyon komoly csapatokkal találkoznak a keresztpályán játszó játékosaink. (Kisvárda, Jászberény, Gyöngyös, Balmazújváros, Eger)
Ezen korosztályainkat szeretnénk tovább erősíteni, így mindenkit várunk aki szeretne már 12-13 évesen NB I-es meccseket játszani, 8-9-10-11 évesen pedig a régió kiemelten erős csapatai ellen fejlődni, tapasztalatot, igazi sikerélményt szerezni! Megtanulni, hogy a sportban csak 100%-ot nyújtva lehet nagy eredményeket elérni, annak pedig legfontosabb része a mérkőzés jó ellenfelek ellen!
Mindez a Sajóvölgye Focisuli játékosainak adott a régióban!

IMG_7218.JPG

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: