Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

MIKÉNT TELNEK A NAPOK EGYESÜLETÜNKNÉL?

Kádár Zsolt sportigazgatót kérdeztük milyen feladatok zajlanak a háttérben a vírus okozta kényszerpihenő alatt

szertár1.jpg

Kádár Zsolt sportigazgatót kérdeztük a koronavírus ideje alatt milyen munkálatok zajlanak a háttérben a Sajóvölgye Focisulinál?


Kádár Zsolt: Edzőkollégáink igyekeztek a vírus teremtette helyzet alatt otthoni feladatokat adni játékosainknak. Minden edzőnk külön csoportban tartja a kapcsolatot a játékosokkal és a szülőkkel. Edzőink ügyességi, technikai, erőnléti és elméleti feladatokkal próbálják amennyire lehet szinten tartani a srácokat. A modern technika minden vívmányát bevetjük de természetesen semmi nem pótolhatja a futball edzéseket és mérkőzéseket.
Viszont létesítményeinkben nem állt meg az élet, sőt! A pályák és a környezet ápolása folyamatos mind Putnokon az Elek Ákos Utánpótlás Központban, mind a Mucsonyi Alközpontunkban.

EÁK esti6.jpg

A napokban például Mucsonyban a környezet szépült sok-sok virággal valamint tujákkal, cserjékkel is.

Mucsony9.jpg

Büszkén mondhatom, hogy pályáink kiválóak nekik kimondottan jót tesz a pihentetés. Sok odafigyelést, törődést igényelnek - locsolás, műtrágyázás, nyírás, homokszórás, szellőztetés stb - de mindezen munkákat folyamatosan végzik dolgozóink annak érdekében, hogy az újrakezdésnél jó pályák fogadják játékosainkat. Szépítjük a környezetet, ami esetleg elmaradt azzal is utol tudjuk érni magunkat. Nagyon komoly gépparkkal rendelkezünk - buszok, pályagondozó gépek stb. - ezek szervizelése, takarítása, karbantartása is folyamatosan történik. Az épületek takarítása, fertőtlenítése is mindennapos feladat. De van időnk például mindkét szertár leltározására, selejtezésekre, segédeszközök, kapuk rendbetételére is. A pályakarbantartó dolgozók, takarítók, az adminisztrátorok, irodai dolgozók tovább végzik a munkájukat hiszen a könyvelési munkák, pályázatok elkészítése és egyéb munkák sem állhatnak le.

EÁK fű1.jpg
Jómagam mindkét létesítményt igyekszem felügyelni, mellette készülünk az újrakezdésre, igyekszünk kidolgozni a szakmai programokat, hogy semmi ne érjen váratlanul minket. Bizakodóak vagyunk, reméljük mindenki átvészeli a vírust és hamarosan újra ifjú focipalántákkal népesülnek be a pályáink!
Addig is vigyázzunk egymásra és tartsuk be az előírásokat!

Mucsony1.jpg

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: