Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

ÚJABB NAGYSZERŰ SZAKMAI ÉRTEKEZLETEN VETTEK RÉSZT KOLLÉGÁINK A DVTK STADIONBAN

Fogarasi Zoltán akadémiai igazgató és Vámosi László egyéni és posztspecifikus tréner tartott előadást, előbbi az értékelés szakmai követelményeiről( egyéni, csapat matchmeeting), utóbbi pedig az egyéni és posztspecifikus képzés metodikai felépítéséről.

ÚJABB NAGYSZERŰ SZAKMAI ÉRTEKEZLETEN VETTEK RÉSZT KOLLÉGÁINK A DVTK STADIONBAN

A meghívottal a DVTK régió által támogatott négy Alközpont volt, illetve az ott dolgozó edzőkollégák. Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk ismét, melyeket igyekszünk a mindennapi munkánkba beépíteni. 

Fogarasi Zoltán akadémiai igazgató és Vámosi László egyéni és posztspecifikus tréner tartott előadást, előbbi az értékelés szakmai követelményeiről (egyéni, csapat machmeeting), utóbbi pedig az egyéni és posztspecifikus képzés metodikai felépítéséről.

Minden kolléga kapott egy DVTK által és logóval ellátott edzéstervező füzetet melynek a borítóján a négy Alközpont címere is szerepelt (Eger, Miskolc Népkert, Sajóvölgye, SBTC)! Boldogan dolgozunk továbbra is Borsod megye legrangosabb klubjáért a DVTK-ért! Szeretnénk ha minnél több tehetség bontogatná a szárnyait az Akadémián a Sajóvölgyések közül.

DVTKért1.jpg

 

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: