Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

KITŰNŐ HANGULATÚ IDÉNYZÁRÓT SZERVEZETT EGYESÜLETÜNK A BAJNOK U 19-NEK ÉS AZ EZÜSTÉRMES U 17-NEK

Szombaton a Tiszaújvárosi győzelmek után nem széledtek szét játékosaink hanem a Putnoki Elek Ákos Központba utaztak haza ahol már várta őket a megterített asztal sok-sok finomsággal!
Rövid értékelés és egy visszatekintő kisfilm után következett a kötetlen beszélgetés, a bajnokság szép emlékeinek a felidézése.

IMG_5336.JPG

A program Kádár Zsolt szakmai igazgtó értékelőjével kezdődött ahol köszönetet mondott a játékosoknak és a szakembereknek az elvégzett munkáért és a mindennapos fáratságért amit beletettek abba, hogy ezeket a szép sikereket elérhettük. Ezután az egyesület további céljairól, terveiről és az esetleges változásokról is szót ejtett a klub szakmai vezetője, további munkára, kitartásra ösztönözve a játékosokat.

IMG_5408.JPG

Ezt követte az a zenés összeállítás melyet Kádár Zsolt az elmúlt év fotóiból állított össze ami nagy sikert aratott a játékosok körében!

ezután jöhetett a jóízű falatozás, jó hangulatú kötetlen egyéni és csoportos beszélgetések. 

TOVÁBBI FOTÓK AZ ÉVZÁRÓRÓL A KÖVETKEZŐ LINKEN: https://photos.app.goo.gl/25WTDowDR5u1xu8n8

  Egyesületünk hivatalos éremátadót és évzárót fog szervezni az érintett csapatoknak azután, hogy az MLSZ-ből megkapjuk az érmeket. Ismét büszkék lehetünk hiszen az U 19 aranyérmes, az U 17 és az U 15 ezüstérmes valamint az U 14 bronzérmes lett!

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: