Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Ismét TK volt Putnokon

Az Elek Ákos Utánpótlás Központban rendezték meg a soron következő Tehetség Központi edzéseket az U 8, U 9, U 10 és U 11-es korosztályok részére.

 A DVTK régió alá tartozó Alközpontok legtehetségesebb játékosai vettek részt a foglalkozásokon. Érkeztek játékosok Egerből, Salgótarjánból, Mezőkövesdről, a Borsod Volántól és természetesen a Sajóvölgyéből. A négy korosztályban közel 100 ifjú focista edzett szorgalmasan. 

 A program kiválóan meg volt szervezve, köszönhetően mindez Koleszár György szakmai programvezetőnek és a Sajóvölgye szakembereinek. 
Köszönet az Alközpontoknak akik precízen és pontosan hozták el játékosaikat. 
Köszönet az edző kollégáknak akik nagy figyelemmel és odaadással dolgoztatták, képezték, tanították a srácokat! Köszönet a gyerekek szüleinek akik szép számmal kísérték el gyermekeiket. A 
szakmai délutánon részt vett Ifj. Tajti József a DVTK igazgatója, Borbély Péter a DVTK régió szakmai felügyelője, Fodor Pál az MLSZ regionális koordinátora és Negrutz Ágoston a Sajóvölgye Focisuli elnöke is. A gyerekek érkezése után Koleszár György a klubszobában ismertette a kollégákkal a szakmai feladatokat, átadta az edzésvázlatokat, korosztályok szerint a gyerekek névsorát. Minden korosztálynál két kolléga dolgozott valamint a kapusokkal külön szakember végezte a gyakorlatokat. A műfüves pályán az U 8 és az U 9, a füves pályán az U 10 és az U 11 gyakorolt. A szakmai nap sikeres volt, valamennyi megjelent elégedetten nyugtázta a látottakat. 
A hazautazás előtt valamennyi gyermek hidegcsomagot kapott útravalóul.
Az U 8 és U 9-es korosztályoknak lesz még Putnokon egy foglalkozás.

Ezután az év zárásaként mind a négy korosztályban az Alközpontok válogatottjai megmérkőznek a DVTK korosztályos csapataival Diósgyőrben december 13-án. A meccsek után stadiontúrán is részt vesznek a gyerekek.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: